Gebeliğe Hazırlık 2022 yılında Hamilelik Düşünenler/İsteyenler Kimler 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki ilişki günlerinizi nasıl planladınız bir gün ara ile mi

Canim ben o kitlerin ne işe yaradığını bile bilmyrm inan ki. Normal test al eczaneden bunu yaptysan onu da yaparsn ki ben 7 gün kala bu şekilde normal testte görmüştüm.
Aynen canım zaten regl oldum ama sevindim de çocuğum Ağustos’ta doğsun istemiyordumbenim bat değişti şimdi ama sen almıyorsun galiba artkk tarihleri?

Aynen canım zaten regl oldum ama sevindim de çocuğum Ağustos’ta doğsun istemiyordumbenim bat değişti şimdi ama sen almıyorsun galiba artkk tarihleri?
Valla yaz hamileliği geçirip aşırı bunalmstm bende Ağustos 8 doğumlu oğlum. Ama sırf aslan burcu olsun diye yine katlanır mydm sanırım evet siz neden böyle istemyrsnz

Ben de kışa doğru olsun yaza kadar büyüsün yazın rahat rahat tatile gideyim istiyorum kuzenim de yazın doğurdu çok sıkıntı çekti isiliğiydi osuydu busuydu eve kapanmasıydı ben darlanırım

Benim oğlumda isilik falan olmadı yıkamaya bağlı ve evin sıcak olmasına sanırım.
Yazın bile olsa Yeni doğunca eve kapancgnzi sanıp bunaliyrsanz. 1 yaşta tatile çıkmak hayal ki

Benim oğlumda isilik falan olmadı yıkamaya bağlı ve evin sıcak olmasına sanırım.
Yazın bile olsa Yeni doğunca eve kapancgnzi sanıp bunaliyrsanz. 1 yaşta tatile çıkmak hayal ki
Valla işte ben o işi tam tersine çevirmek istiyorum, yabancılar iki aylık çocuğu takıyor kucaklarına geziyor aynı şekilde benim yeğenimin annesi de rus o da hiç kısıtlamadı çocuk da ona alışarak uyumlu büyüdü
O yüzden ben de en baştan alıştırma mantığıyla öyle hayaller kuruyorum bakalım hayırlısı

Evet çoğu yabancılar akışında bırakıp yaşamayı öğrendiklerinden çocuklar da nasıl alistirirsn o şekilde büyüyor haklsn

Hanimlar günaydin Prefertil jel kullanıp gecikme yaşayanlar oldu mu aranızda bu jel ile hamile kalan kalmayan fikirlerinize ihtiyacım var

Kizlarrr gunaydinnn nasılsınızlar içimizde öğretmen varsa günü kutlu olsun kizlar Kasım 30 adet bekleyen varmı varsa belirtiler neler

Hanimlar günaydin Prefertil jel kullanıp gecikme yaşayanlar oldu mu aranızda bu jel ile hamile kalan kalmayan fikirlerinize ihtiyacım var
Diğer Topik de bilgi verdim canım bu jel sayesinde spermlerin daha iyi yüzdüğünü söylüyorlar. Ama bana hiçbir etkisi olmadı

Yani ben olsam böyle kimyasal şeyler almazdım çünkü kendi kuyruklari neyine yetmiyor
Yok canım kimyasal değil kendimde ebe hemşireyim iyi araştrdım kadında olan servikal sıvının aynısı kliniklerde doktorlar tarafından öneriliyor hatta burda popüler konu olarak bir sürü yazan var.Tabi kendi kendine yüzmesi daha iyi de

Prefertil Hamilelik Jeli 40 ml. Tüp- 2 Kutu

DOĞAL BİR HAMİLELİK İÇİN, EN DOĞRU TERCİH. PARABEN İÇERMEZ!

Kutu içeriği : Prefertil Kayganlaştırıcı Jel 40 ml. Tüp, 1 ad. tekrar kullanılabilen uygulama aplikatörü, Türkçe ve İngilizce kullanım kılavuzu.
1 Kutu Prefertil Jel 10-13 uygulama imkanı verir. Böylece 1 kutu Prefertil Jel, iki ovulasyon dönemi için yetmektedir.

Ürün içeriği : Aqua, Arabinogalactan ( Galactoarabinan ), Phenoxyethanol, Ethylhexylgliserin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Chloride, Disodium Phosphate, Poloxamer 407, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hydroxide. Paraben, Silikon ve Hayvansal ürünler içermez.

Üretim Yeri : Türkiye

Prefertil Kayganlaştırıcı Jel nedir?
Prefertil Kayganlaştırıcı Jel, bilinen Pre-seed / Prefert Vajinal Jellerin aynı Doğal Ana maddeye ve formüle sahip bir formudur.

Prefertil Kayganlaştırıcı Jel içerdiği doğal ana maddesi olan arabinogalactan bitki şekeri sayesinde, spermlerin yumurtaya ulaşma şansının en yüksek olduğu ortamı oluşturur. Prefertil Kayganlaştırıcı Jelin nötr pH 7.31 değeri, sperm hücrelerini asidik ortamdan korur ve daha uzun süre hayatta kalmasını sağlar.

Bu şekildeymis merak edenlere.
Ben bu konularda şimdilik eski kafaliyim sanırım ne olur ne olmaz doğal olsun olmazsa aşılama gibi düşünürm sanırım.

Ellerine sağlık canım beniim

Kizlar nasilsiniz napiyorsuniz nasil gidiyor bebek planlamalari gelisme varmi adetime 3 gun var bugun erken gebelik testim negatif cikti artik bu ayda olmadi olmuyor bu ay 7 ayimdi bidaki ay 8. Ayim insallh tutar artik piskolojik olarak yoruldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…