Gebeliğe Hazırlık 2022 yılında Hamilelik Düşünenler/İsteyenler Kimler 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar nasilsiniz napiyorsuniz nasil gidiyor bebek planlamalari gelisme varmi adetime 3 gun var bugun erken gebelik testim negatif cikti artik bu ayda olmadi olmuyor bu ay 7 ayimdi bidaki ay 8. Ayim insallh tutar artik piskolojik olarak yoruldum..
Canm ayları da saymayı biraklm belki olumlu olur 🤭😍😍

Merhaba bende varımmmmm 7 yasına gircek 2015 dogumlu bir oglum var. Simdiki aklım olsa o bebekken yapardım ikinciyi. Yine de geç kalmıs sayılmam sanırım. Bu ay ilk denemeyi gerceklestirdik 😀 bat 6 aralık. 2022 de anne olmak ya da hamile olmak istiyorum

Merhaba kızlar . Bende inşallah kısmet olursa 2022 yılında hamile olmayı hatta 2022 ye hamile girmeyi planlıyorum. Görünürde hiçbir problem yok eşimde ve bende. Tiroid hastasıyım sadece ama değerlerim normal aralıklarda. Sadece hormon ilaçları kullanımında tiroid değerlerim uçuyor. Bende bu bir tek böyle sanırım. Klomen veya tüp bebek süreçlerinde bu tiroidin uçmasını nasıl engellenicek bilemiyorum

Beni de yazın beni de.😍 Nisan ayında ilk bebeğimi kaybetmiştim. İyice bir toparlanayım dedim tekrar denemeden önce. Diş tedavim falan var Şubat gibi çalışmalara başlamayı düşünüyoruz kısmetse.🙏🏻

Bir gün bu topiğe yazacak kadar kendimi hazır hissedermiydim bilmiyorum, pazartesi günü için randevu aldım çok iyi bir kadın doğum uzmanına. Bakalım neler bekliyor bizi 😍

Selamlar canlar ben yeni evliyim 4 aylik. Fakat ben 28 yaşindayim ve cocuk istiyoruz o yüzden şimdiden vitamin almiya Kan tahlilleri yaptirmaya başladik. Kismetse seneye olsun istiyoruz. Benide listeye alirmisiniz lütfen 😊

Kızlar ilk kontrolümü oldum, kan testlerimi verdim öğleden sonrada sonuçlarımı alacağım ve ultrasonla bakacaklar, yalnız doktorum 3 ay vitamin takviyesi süresince korunmaya devam et dedi 🤪 folik asit, b vitamini ve d vitamini uygun gördü şu an ama sonuçlardan sonra bakalım değişecek mi? Güncelleyeceğim 😅

Kızlar ilk kontrolümü oldum, kan testlerimi verdim öğleden sonrada sonuçlarımı alacağım ve ultrasonla bakacaklar, yalnız doktorum 3 ay vitamin takviyesi süresince korunmaya devam et dedi 🤪 folik asit, b vitamini ve d vitamini uygun gördü şu an ama sonuçlardan sonra bakalım değişecek mi? Güncelleyeceğim 😅
Hadi bakalım hayırlısııı.😍 Hemen başla folik asite bak Şubat sonu beraber başlarız hazırlıklara.🙈 Benim doktorum ilk gebelikte bir sürü test yapmıştı bu sefer sadece vajinal muayene yaptı ve smear aldı. Bugün onun sonucunu alacağım. Yapmazsa yapmasın ben de gidip dahiliyede yaptırırım.😂

Hadi bakalım hayırlısııı.😍 Hemen başla folik asite bak Şubat sonu beraber başlarız hazırlıklara.🙈 Benim doktorum ilk gebelikte bir sürü test yapmıştı bu sefer sadece vajinal muayene yaptı ve smear aldı. Bugün onun sonucunu alacağım. Yapmazsa yapmasın ben de gidip dahiliyede yaptırırım.😂
Ay hadi inşallah 😍 Şimdi kan testlerimi aldım bütün testlerimi yaptırdım. Sonuç olarak;

Rahmim temiz çıktı. Miyom, kist rahimde şekil bozukluğu vs görülmedi.

Amaaaaa; B-12’im kritik düzeyinde altında. 🥺 Vitamin takviyesi başladı doktor. D vitamini ve B-12 vitamini. Bir ay sonra tekrar gideceğim. 🥰

X