- 17 Ocak 2020
- 27.432
- 39.616
şöyleO nasıl olacak keske bızım ıstedgmz an olsa
Mayıs Haziran gibi ilacı ( doğum kontrol hapini ) bırakacağım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şöyleO nasıl olacak keske bızım ıstedgmz an olsa
Neden peki 2022 de doğmasn özel bi sebebi yoksa, merak ettm ınsallah planladgn gibi hersey tam takır ilerlerşöyle
Mayıs Haziran gibi ilacı ( doğum kontrol hapini ) bırakacağım ben
Benide alirmisinSevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ANNE ADAYLARIMIZ
1) PiaLeon
2) @Elagozluprenses
3) @maviss_34
4) @Gzm Vrl16
5) Vejetaryen Pirana
6) H a s s a
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) @28mn
10) @senistiyorruj
11) @dofh
12) @Pimpiriklianneee
13) @Senbilirsiniz
15) @Esen6363
16) @Engnzynp
17) @Ceviz hanim
18) @Manoly34
19) @Genckading
20) @Kaderr27
21) @tiniminihaniim
KASIM AYI ANNELERİMİZ
( Ağustos ayı bebeklerimiz )
1) @dofh
2) @Yusrackfatma
2) @Engnzynp
Kendimi hiç hazır hissetmiyorumNeden peki 2022 de doğmasn özel bi sebebi yoksa, merak ettm ınsallah planladgn gibi hersey tam takır ilerler
Di mi planlandığı gibi olur inşallah, çok ugrastirmaz rabbim umarım hiç birimizi gerçi anne olmayı da becerebileceksek olalımNeden peki 2022 de doğmasn özel bi sebebi yoksa, merak ettm ınsallah planladgn gibi hersey tam takır ilerler
Kendimi hiç hazır hissetmiyorum
Ama hiç hazır hissedemeyecem de yani belli ki
Düşünunce ben bunu dört beş ayda anca sindiririm gibime geliyor bide kayinvalidemin emekli olduğu zamana denk getirirsem gelir bakar iyi olur hani
28 senDeme öyle hemen olup olmayacagını bilemezsn hayrlı zamanda nasip olsun inşallah vay be ne kaynanalar var
Yaş kaç daha kendını hazır hissetmiyon.
Di mi planlandığı gibi olur inşallah, çok ugrastirmaz rabbim umarım hiç birimizi gerçi anne olmayı da becerebileceksek olalım
Ya resmem ayniyiz canim benimde oglum 3 yasinda bende evlenimce cocuk icin hemen tutmistu oglum smdi 7 aydir debiyorum 1 kimyasal oldu malesef tutunamadi daha sonra klomen kullandm catlatma ignesi oldum tutmadi bu ayda ole deniorum ovulasyn testiyle bakalm insallh tutarYalnız değilsin canim benim de 3 yaşında bir oğlum var ve artık kardeş yanına bir arkadaş istediğini anladık temmuz ayında korunmayı bıraktım ama biraz bizi zorlayacak sanırım olmuyor nedense oğlumda hemen hamile kalmıştım tabi o zamanlar yeni evliyim listeye beni de ekleyebilirsin Rabbım hepimiz için hayırlısını versin kalbimizin ışığını asla sondurmesin❤
Bende canım 2.yi planlıyorum nasip olursa28 sen
İnşallah olur . Antremanlisin zatenBende canım 2.yi planlıyorum nasip olursa
Klomen hap mi iğne miYa resmem ayniyiz canim benimde oglum 3 yasinda bende evlenimce cocuk icin hemen tutmistu oglum smdi 7 aydir debiyorum 1 kimyasal oldu malesef tutunamadi daha sonra klomen kullandm catlatma ignesi oldum tutmadi bu ayda ole deniorum ovulasyn testiyle bakalm insallh tutar
İnşallah olur . Antremanlisin zaten
Bir tane olmuş kosturuyorken ikincisi de gelsin tabii
Hayırlı olan ne ise o olsunAynen öyle 3 yasında bir oğlum var.
Ben kendimi gayet hazır hissediyorum ama bakalm ne olur
Hepimiz için inşaallahHayırlı olan ne ise o olsun
Tabi kii hoşgeldinnnnBenide alirmisin
Hap canimKlomen hap mi iğne mi
Canim ben o kitlerin ne işe yaradığını bile bilmyrm inan ki. Normal test al eczaneden bunu yaptysan onu da yaparsn ki ben 7 gün kala bu şekilde normal testte görmüştüm.Selam kızlar
Bat bugün, henüz adet olmadım ama test yapmaya cesaretim de yok ilk deneme olduğu için ovulasyon testi vardı evde onu yaptım bir şey ifade etmez tıbbi olarak ama belki bilen vardır diye atayım dedimEki Görüntüle 2955686