Canm ayları da saymayı biraklm belki olumlu olurKizlar nasilsiniz napiyorsuniz nasil gidiyor bebek planlamalari gelisme varmi adetime 3 gun var bugun erken gebelik testim negatif cikti artik bu ayda olmadi olmuyor bu ay 7 ayimdi bidaki ay 8. Ayim insallh tutar artik piskolojik olarak yoruldum..
Valla keske olsa her ay husran sanki hic cift cizgi cikmicakmos gbi geliorCanm ayları da saymayı biraklm belki olumlu olur
Gül düşünürsen gülistan olursun demiş atalarımızValla keske olsa her ay husran sanki hic cift cizgi cikmicakmos gbi gelior
Önümüzde daha güzel aylar varMerhaba adm8n beni 1 araliktan silebilirsin kirmizilari gordum malesef bu ayda olmadi
Evet canim yilmak yok onumize devam ama her ay uzuluyor insanÖnümüzde daha güzel aylar var
Uzulme kelimesini unutalımEvet canim yilmak yok onumize devam ama her ay uzuluyor insan
Bol yumurtacklr olsunBir gün bu topiğe yazacak kadar kendimi hazır hissedermiydim bilmiyorum, pazartesi günü için randevu aldım çok iyi bir kadın doğum uzmanına. Bakalım neler bekliyor bizi
AhhaahahhHerkes çalışıyor olabilir
Hadi bakalım hayırlısııı.Kızlar ilk kontrolümü oldum, kan testlerimi verdim öğleden sonrada sonuçlarımı alacağım ve ultrasonla bakacaklar, yalnız doktorum 3 ay vitamin takviyesi süresince korunmaya devam et dedifolik asit, b vitamini ve d vitamini uygun gördü şu an ama sonuçlardan sonra bakalım değişecek mi? Güncelleyeceğim
Ay hadi inşallahHadi bakalım hayırlısııı.Hemen başla folik asite bak Şubat sonu beraber başlarız hazırlıklara. Benim doktorum ilk gebelikte bir sürü test yapmıştı bu sefer sadece vajinal muayene yaptı ve smear aldı. Bugün onun sonucunu alacağım. Yapmazsa yapmasın ben de gidip dahiliyede yaptırırım.