Gebeliğe Hazırlık 2022 yılında Hamilelik Düşünenler/İsteyenler Kimler 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı ınsallah canım. Durmadı mı kreşte oğlan
1 hafta gitti 3 hafta hasta. İyileşti 1 hafta verdim yine 3 hafta hasta ama biz her seferinde daha beter eşimle de hasta oluyoruz o derece kötü. Sonra aldım mecburen yan apartmndydi çok sevinmstm ama olmadı malesf.

1 hafta gitti 3 hafta hasta. İyileşti 1 hafta verdim yine 3 hafta hasta ama biz her seferinde daha beter eşimle de hasta oluyoruz o derece kötü. Sonra aldım mecburen yan apartmndydi çok sevinmstm ama olmadı malesf.

Oluyor canm malesef ya. Özellikle kreş ve anaokullarında daha fazla.
Bende kreşte çalısıyordum önceden. Her tatile cıkıp döndüğümde mutlaka hasta oluyordum hemde oyle boyle degıl.
Ki cocukların bunyesi daha müsait. Hele birde alerjikse.

Yo masallahi var oğlumun boyu kilosu yerinde anne sütü alıyor hala Hic alerjisi yok 27 aylık. Kreşe gidene kadar hastalık bilmedik aslında ki her gün kar kış gezen tipleriz ama kreşte 5 kişiden nasıl bulasiyorsa ay vallahi ne çektik

Maşallah subhanallah
Kreş ortamı öyle malesef. Sırf bu yuzden oyun saati dahil hiç gondermedim oğlumu çünkü içeriyi biliyorum hemde çok iyi bide alerjik bir cocuk.
E tabii mecburiyetten gonderenler var ama ben tercih etmiyorum açıkçası.
Suan evdeyim çalışmıyorum da zaten ileride ne olur bakıcaz

Pandemide cocuklar evde dura dura mikroplara karsi bagisikliklari dustu bence ondan oluyor

Haklısın onlarda etken. Ama bizim ki alerjikti zaten bebbeklgnden beri. Pandeminden oncede vardı sıkıntılarımız.

Aslnda kararlı olmak onemli kreş gibi ortamlarda cnku bunu her cocuk yasıyor ilk kalabalıga girdiğinde zamanla bagısıklık kazanılıyor ama anne babalar perişan tabii o surecte.

Oyun arkdsi yoktu sırf ona arkdas bana da istediklerimi yapmak için zaman olsun demiştim günde 3 saat ama o bile yetti.
Nasipse oyun arkdsi kardeşi olsun inşallah

Oyun arkdsi yoktu sırf ona arkdas bana da istediklerimi yapmak için zaman olsun demiştim günde 3 saat ama o bile yetti.
Nasipse oyun arkdsi kardeşi olsun inşallah
Hayrlısı inşallah
Haklısın arkadas lazm. Bi sure sonra sen yeterli gelmiyorsun cocuga. Oynamaya kavga etmeye paylaşmaya paylaşamamaya herseye ihtiyacı var.
Benm sansım o oldu ki oturdugum yere hepmz yeni gelin gitmiştik cocuklarımızda akran sureklı beraberz 3 komsu, 3 en yakın arkadas olduk. Cocuklar da oyle tabii.

Genede kardeş şart

Mini kreş olmuş ne güzel

Arkadaşlar merhaba adetim 3 gün gecikti testlerim hep negatif hiç böyle gecikmezdi adet belirtim bile yok. Dün sabah test yaptım çıkmadı akşamında testim 1. Fotodaki gibiydi bekleme çizgiside olablr bilemem . Bgn erken gebelk testi aldım oda 2. Fotodaki gibi negatif pozitif olma durumu olurmu ümdimi kesmelimiyim

Eklentiler

• IMG20211117143426.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG20211117215419.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 24

Testler ilk 5 dakıka gecerlıdır diyorlar canm ama bılemedim.
Sabah ilk idrarla yapsaydın keşke.
Elınde test varsa sabah tekrarla bence.

Yarin sabah kalktiginiz gibi ilk idrarla yapın o zaman inşallah kesinleşir.
Geç döllenme olur çıkmayabilir durum olur mu regl 3 gün geçince bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…