Oh her şey yolundaymış üzme kendini, B12 benim de hep çok düşük çıkardı. Bir ara çok sebze ağırlıklı beslenmiştim doktorum ne yedin de bu kadar yükseltttin gece gündüz mantar mı yedin demiştiAy hadi inşallahŞimdi kan testlerimi aldım bütün testlerimi yaptırdım. Sonuç olarak;
Rahmim temiz çıktı. Miyom, kist rahimde şekil bozukluğu vs görülmedi.
Amaaaaa; B-12’im kritik düzeyinde altında.Vitamin takviyesi başladı doktor. D vitamini ve B-12 vitamini. Bir ay sonra tekrar gideceğim.
Oh her şey yolundaymış üzme kendini, B12 benim de hep çok düşük çıkardı. Bir ara çok sebze ağırlıklı beslenmiştim doktorum ne yedin de bu kadar yükseltttin gece gündüz mantar mı yedin demiştiSen de bir dene, takviyeyle falan da hallolur inşallah. Ben de sanırım demir eksikliği tedavisi göreceğim hep düşük hep. Mutlaka diş muayenesi de ol, gebelikte sıkıntı çıkarabiliyorlar.
E dişler de tamam, süper.Zirkonyum kaplama ile diş estetiği yaptırmıştım, dişlerimde hep kanal tedavisi varsinir yok hiç üstlerde, inş bir sorun çıkmaz ama tekrardan bir gideyim iyi hatırlattınız
Ah yeter ki böyle sorunlar olsun, tedavi edilebilir… Bir de benim anksiyetem de vardı, sadece psikolog ve psikiyatrist ile görüşüyordum B-12 eksikliği anksiyete yapıyormuş
Bende bilmiyordum, bir ihtimalE dişler de tamam, süper.Benim yirmilik dişlerden biri sorunluydu onu çektirdim, acaba hepsini çektirsem mi diye düşünüyorum.
B12 & Anksiyete? Bunu bilmiyordum.En kısa zamanda üstesinden gelmeni diliyorum.
Dil altı venatilura B12 öneririm en temizi.Ay hadi inşallahŞimdi kan testlerimi aldım bütün testlerimi yaptırdım. Sonuç olarak;
Amaaaaa; B-12’im kritik düzeyinde altında.Vitamin takviyesi başladı doktor. D vitamini ve B-12 vitamini. Bir ay sonra tekrar gideceğim.
Ocean damla verdi, aldım şimdi onu bir ay sonra düşüklük devam ederse iğneye başlayacakDil altı venatilura B12 öneririm en temizi.
İgne içindeki maddeleri bir araştır canim siyanür bile var içinde.Ocean damla verdi, aldım şimdi onu bir ay sonra düşüklük devam ederse iğneye başlayacak
Ay inşallah yükselir gerek kalmazİgne içindeki maddeleri bir araştır canim siyanür bile var içinde.
Bat gectimi güncel mesaj yazmamissin şuan ayın 9 uMerhaba bende varımmmmm 7 yasına gircek 2015 dogumlu bir oglum var. Simdiki aklım olsa o bebekken yapardım ikinciyi. Yine de geç kalmıs sayılmam sanırım. Bu ay ilk denemeyi gerceklestirdikbat 6 aralık. 2022 de anne olmak ya da hamile olmak istiyorum
Evet geçti bes gün kala test yapmıstım zaten 26 cıkmıstı. Bu akşam teste gittim 4+3 haftalıgım 1125 cıktı değerimBat gectimi güncel mesaj yazmamissin şuan ayın 9 u
Oyy maşallah ne güzel çok sevindim inşallah sağlıklı şekilde kavuşursun evladınaEvet geçti bes gün kala test yapmıstım zaten 26 cıkmıstı. Bu akşam teste gittim 4+3 haftalıgım 1125 cıktı değerim
Çok teşekkür ederim çok sagolun rabbim isteyen herkese nasip etsinOyy maşallah ne güzel çok sevindim inşallah sağlıklı şekilde kavuşursun evladına
Teşekkür ederim kuzu
Canım peki hsg yani rahim filmi çekilmeni istediler mi bende bugün doktora göründüm alttan muayene yaptı senin gbi hiç bi sıkıntı çıkmadı. Çıkmadı da 10 aydır neden olmuyor buAy hadi inşallahŞimdi kan testlerimi aldım bütün testlerimi yaptırdım. Sonuç olarak;
Çok geçmiş olsun.Beni de yazın kızlar listeye. 2 düşüğüm var genetik test yaptırcam kürtaj sonrası 3 ay beklemeyi düşünüyorum 1.5 ayı gitti kısmetse şubat gibi başlarız çalışmalara.
Evet devlette yaptırcam zaten beklemeyi düşünüyorum 2 ay daha adet bile olamadımÇok geçmiş olsun.Genetik testi eğer devlette yaptıracaksanız sonuçların çıkması 2 ayı buluyor bilginiz olsun.