- 9 Ekim 2020
- 5.692
- 7.639
e2 östrojen hormonu işte yumurtanın büyürken salgıladıgı bir hormon bu hormon salgılandıkca yumoş büyür snra çatlayıncada içinden p4salgılar rahımı besleyen progesteron acıga cıkar bir süre rahımı besler baktı gelen giden yok snra ıkı degerde düşer ve regl baslar vücudumuzdaki döngü bu sekılde.o yüzden drlar yumurta çatlamadan transferi yapmak ısterTekrardan teşekkür ederim bu e2 değer estrojen mi başka bir değer mi acaba? Nette yankıl mı okudum acaba
Senin sonucun güzel çıkacak eminimCanm test günüm pazar bugunde an kez idrar yaptm artk pazarı beklıcem:)
Gerçekten bende normalde sabırsız bir insanım bu olaylar bana sabırlı öğrettiTabikide sana yazdm ya her ay ölçtürdm farklı dr ve hastanelerde asla sabit bir ölçüsü yok.beni çıldırtmıstı bi ara ama artk pes ettim hanfendinin müsait oldugu zamanı bekledim sabırla terbiye etti beni:)
Hayırlısı olsun inşallahhh.sevinmeye bile cesaretım yok kaybettiğim oglumdan sonra dua edıp sürmesini beklıcem ınşlhhhSenin sonucun güzel çıkacak eminim
Hiç deme yaBizim hanfendiler neyin peşindeyse kalınlaş üç çizgi ol işte ne bu tripler
seni inan cok iyi anlıyorum ilk transfer için 5ay beklemiştim artık rahım hanıma hergun küfrediyrdm yeter artık kendine gel dieGe
Gerçekten bende normalde sabırsız bir insanım bu olaylar bana sabırlı öğrettivalla güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum
Allah sabır versin sen güçlü bir kadınsın bu bebeğin geçmiş sıkıntılarını unuttursun inşallahHayırlısı olsun inşallahhh.sevinmeye bile cesaretım yok kaybettiğim oglumdan sonra dua edıp sürmesini beklıcem ınşlhhh
Beni rahim hanım yönetiyor zaten evde onun sözü geçiyorseni inan cok iyi anlıyorum ilk transfer için 5ay beklemiştim artık rahım hanıma hergun küfrediyrdm yeter artık kendine gel diediom ya terbıye etti beni sende ona saygı duy o nederse o patron o
AminnnnAllah sabır versin sen güçlü bir kadınsın bu bebeğin geçmiş sıkıntılarını unuttursun inşallah
Ahhhh aminAminnnnsende inşllh yafruşu alırsın en kısa zamanda gün saymak nasip olur ınsallah hepimize
Rahime hanım diyeceksiniz saygıyla önünde eğileceksiniz
ee patron o .emir demiri keser oyüzden aman diim kızdırma onu bir ara bana bir küstü adetime 5gun vardı 2.5mm di adet bile olmadı bana sinirinden kininden sakın kafasını attırmaBeni rahim hanım yönetiyor zaten evde onun sözü geçiyor
ahahahahahRahime hanım diyeceksiniz saygıyla önünde eğileceksiniz
Ya hikayeler pek aynı bizim seninle benimki üç ay küstü bana adet değil bir iki damla leke olup bitiyorduee patron o .emir demiri keser oyüzden aman diim kızdırma onu bir ara bana bir küstü adetime 5gun vardı 2.5mm di adet bile olmadı bana sinirinden kininden sakın kafasını attırma
Ya işte anı anını tutmuo dengesizinYa hikayeler pek aynı bizim seninle benimki üç ay küstü bana adet değil bir iki damla leke olup bitiyordubu ay bir gömdük az az kanama
İşte ümidi kesmemek lazımYa işte anı anını tutmuo dengesizinbenm transferımden önceki ay 1gun regl oldm bir pet dolmadı 2.5mde kaldı sok olmustm 1gun süren reglm le transfer hazırlıgına basladk öle ilaçla gzl sözlerle kandırıp gönlünü ettik te aldı bebeği yoksa zordu
Bak olmazdan oldu.oyüzden vakti zamanı geldiyse ortam durum ne olursa olsun nasipte varsa oluyor.oyüzden hiç salma kendini o keyfi geldiyse naparsan yap alır basar bagrınaİşte ümidi kesmemek lazımümit fakirin ekmeği demişler rahime hanımda bizim ümidimiz
Acılde 7/24 her saat verebılırsın cnm dr ok dedikten snraKizlar devlette acilde öğleden sonrada kan verilebiliyor mu ? 2gun sonra tekrarla demişti doktor gebelik testinide ona göre gitcektim oraya baktirmaya