2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Bandı kullanıyorum şuan 24 saatte bir tane değiştiriyorum sen sordun mu doktorunu rahimde 3 çizgi nedir diye
Valla sormadım kalınlaşması çok iyi dedi transfer tarihi vermişti Allahın izniyle o bant iyi gelcek bak kendini strese sokma desemde sokcan hayırlı zmanda tutcak zmanda olsun transfern inşaallah bol bol nar havuç tüket

İşte şuanki tek sorun bu rahimin şekli

Haklısın stres yapma deniliyor ama yapıyorum çünkü eylülden beri transfer olmak için bekliyorum çok özlem var

Peki gün aşırı 2 bant yanına hangi ilaçlarını kullandınız
Folik asit kullandm folbiol diye bi de bnde insülin direnvi vardı şeker hapi kullanıodm tranfer olmadan önceki hafta duphaston günde 3 kereve progestan dex günde 2 kere vurulmaya başladım şuan hala devam ediyorum tuttu mu tutmadı bilmiyorum inşaallah hepimizin kucaği dolar

Herkesin bünyesi farklı valla bende bant kullanmıstm iptal olan transferimde rahim duvarımda su birikmişti ve dahada incelmişti banada alttan fitil atınca işe yaradı.yada her ay değişiklik gösterdiği için nasıl ve neye tepki verdi kestirmek zor.ama asla bir ayı bir ayını tutmuyor rahım duvarının

Test günün ne zaman allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Buna da şükür aslında her ay kendini yenileyen organ olması bizim için büyük lütuf

Test günün ne zaman allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Aynen öyle valla makine gbi değişik bişi vücut hormanlar hele kadın olmakkkk PlutonMerkez
Allah hepimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah 6 şubat test günüm çok vesvesliyim bndr kimsye demiyorum streslenme çünkü streslenioz yanipk zor S serapyanlak

Buna da şükür aslında her ay kendini yenileyen organ olması bizim için büyük lütuf
Tabikide sana yazdm ya her ay ölçtürdm farklı dr ve hastanelerde asla sabit bir ölçüsü yok.beni çıldırtmıstı bi ara ama artk pes ettim hanfendinin müsait oldugu zamanı bekledim sabırla terbiye etti beni:)

Ben birz daha rahat geçirdm bu sefer 3.oldugu için artk rutine bindi hani iptale bile hazırdım farklı oldu neyseki.Allah ne zaman nasip ederse öyle oluo bizede çabalamak ve sabretmek dusuyor

bende cok takıntılı oldugumdan bu kdr cok öğrendm bir teşhis için bile 4 ayrı dktra giden bir deliyim:)))) öğrendikten snra artk kafam rahtladı
Tekrardan teşekkür ederim bu e2 değer estrojen mi başka bir değer mi acaba? Nette yankıl mı okudum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…