2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Ben transfer öncesi tahlil vermedim hiç transfere karar verilince sadece progesterona bakıldı dr yumurta boyutuna göre hareket etti.öceki drum sürekli tahlıl alıodu 2gnde bir bu dr um gereksi dedi.p4 yeterli dedi
Bu östrojen falan bakılmadı mı size ?

dur hemen çabuk karar verme benmde sonradan kalınlastı yazdım ya sana dün ,progesteronuna bakar dr 1in altındaysa estrofeme devam ettirir ozamnda fitil olrk atarsn hele bir 3te git druna
Tsh 3,25 progestron 0,14 çıkmış e2 sonucum hala çıkmamış bugün 16.gün ama hala kullandırırmı ki ilaç

Tsh 3,25 progestron 0,14 çıkmış e2 sonucum hala çıkmamış bugün 16.gün ama hala kullandırırmı ki ilaç
Değerlerin normal cnm e2 de normal gelecektir e2
yuksek cıktında zaten vücut erken östrojen salınımı yapmıs oluo o da nadiren olan hormon dengesizlıgınden oluo ama bir ay olur bidaha olmaz ama sanmıyrm normal gelecektr değerin yumurta buyudugu zamn e2 yükselir östrojen salınımı yapar ve rahım duvarını besler

değerler temizdi cnm öle bir değer aralıgı olmuo negatıf ve pozitif die gecıo o testte pozitif te olması mılyonda bir genelde temız cıkar bu testler.
Böyle mi yani

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-27-12-18-26-42_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 44
Peki bu değerler nasıl ? Çok soru soruyoruz valla hakkını helal et ama bilmiyoruz aslında nasıl yol izlememiz gerekriğini bilen birini görünce de hemen yakasına yapışıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-27-12-16-31-14_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2022-01-27-12-16-45-17_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2022-01-27-12-16-54-56_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 41
Birde anti rubella kızamıkcık testleri var ıgm ve ıgg bakılıoonlar yapıldımı bu hivlerle beraber yapıolar genelde
Bana yapılanlar sadece bunlar başka testler çıkmıyor hastanenin kendi sayfasına da giriş yapamıyorum

Evet kalınlaşmada bir de üç çizgi görüntüsü oluşmuyormuş
Bnmde diğer tedavimde 7.2 yi zor bulmuştu kalınlaşmıyodu günde 6 tane estrofem içiyodum 3 kerede fitil olarak atıyodum ve birde progestestan fitl vardı 3 kere yok yok yok hatta kürtaj filan oldun mı diye filan sormuştu sonra dpktor değiştirdim şimdiki tedavimde climara bant forte diye bişi verdi 2 kere yapıştırıyorum gün aşırı ve inanır mısın inanılmaz derecede kolay kalınlaştırdı şok oldum doktoruna sorsan uygun görürse ondan mı kullansan acaba

E2 183 çıkmış

Peki bu değerler nasıl ? Çok soru soruyoruz valla hakkını helal et ama bilmiyoruz aslında nasıl yol izlememiz gerekriğini bilen birini görünce de hemen yakasına yapışıyorum
Tsh değerin normal aralıkta progesteronun da adetin 21.günü 15in üstünde beklenir bu yumurtlama oldugunu gösterir yumurtalamadan öncede 1in altında olması istenır transfer için bu sabit bir değere sahip bir hormon degıldır önemli olan transfer öncesi 1in altnda olması snrası mühim değil kuzum istediğin kdr sorrrr:)

Bandı kullanıyorum şuan 24 saatte bir tane değiştiriyorum sen sordun mu doktorunu rahimde 3 çizgi nedir diye

Yaaaaa yemin ederim Allah razı olsun yaaaa bu değerler bile beni çok ama çok düşündürdü çok sevindim bilgiler için sağol

E2 183 çıkmış
tamm bu senin yumurtanın büyüdüğünü gösterir yumurtlama zamnındasn yani bir kadının yumurta büyüdüğü zaman ortalama bir yumurta basına 150-200 olur e2 değeri suan 16.gundeydın yanls hayrlamıosam buda olması gereken bir değer progesteronunda 1in altında yani rahım duvarn ok ise transfere uygun değerler oluo bu durum

Peki gün aşırı 2 bant yanına hangi ilaçlarını kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…