- 9 Ekim 2020
- 5.692
- 7.639
Birde bazı testler var hıv türevi tesler onlar 6ay geçerli oldugu için zaten eylülde yaptrmıstımSizin trasnfer olunca değerleriniz nasıldı ?
Bu östrojen falan bakılmadı mı size ?Ben transfer öncesi tahlil vermedim hiç transfere karar verilince sadece progesterona bakıldı dr yumurta boyutuna göre hareket etti.öceki drum sürekli tahlıl alıodu 2gnde bir bu dr um gereksi dedi.p4 yeterli dedi
Banada yapıldı bunlar değerleriniz nasıldı hatırlıyormusunuzBirde bazı testler var hıv türevi tesler onlar 6ay geçerli oldugu için zaten eylülde yaptrmıstım
Tsh 3,25 progestron 0,14 çıkmış e2 sonucum hala çıkmamış bugün 16.gün ama hala kullandırırmı ki ilaçdur hemen çabuk karar verme benmde sonradan kalınlastı yazdım ya sana dün ,progesteronuna bakar dr 1in altındaysa estrofeme devam ettirir ozamnda fitil olrk atarsn hele bir 3te git druna
Hayır cnm bakılmadı.dr ultrasonda zaten yumurta büyümemiş daha dierek gerek görmedi bazı durumlarda yumurta erken büyüyüp rahım geç kalınlasabılıo öyle durumlarda bakıyrm dediBu östrojen falan bakılmadı mı size ?
değerler temizdi cnm öle bir değer aralıgı olmuo negatıf ve pozitif die gecıo o testte pozitif te olması mılyonda bir genelde temız cıkar bu testler.Banada yapıldı bunlar değerleriniz nasıldı hatırlıyormusunuz
Değerlerin normal cnm e2 de normal gelecektir e2Tsh 3,25 progestron 0,14 çıkmış e2 sonucum hala çıkmamış bugün 16.gün ama hala kullandırırmı ki ilaç
Böyle mi yanideğerler temizdi cnm öle bir değer aralıgı olmuo negatıf ve pozitif die gecıo o testte pozitif te olması mılyonda bir genelde temız cıkar bu testler.
Aynen böyle bu testler 6ay geçerli drum öyle aölemişti senınkide temiz cnmBöyle mi yani
Peki bu değerler nasıl ? Çok soru soruyoruz valla hakkını helal et ama bilmiyoruz aslında nasıl yol izlememiz gerekriğini bilen birini görünce de hemen yakasına yapışıyorumDeğerlerin normal cnm e2 de normal gelecektir e2
yuksek cıktında zaten vücut erken östrojen salınımı yapmıs oluo o da nadiren olan hormon dengesizlıgınden oluo ama bir ay olur bidaha olmaz ama sanmıyrm normal gelecektr değerin yumurta buyudugu zamn e2 yükselir östrojen salınımı yapar ve rahım duvarını besler
Ayyyyy teşekkür ederim olumlu haber duymak çok güzelAynen böyle bu testler 6ay geçerli drum öyle aölemişti senınkide temiz cnm
Birde anti rubella kızamıkcık testleri var ıgm ve ıgg bakılıoonlar yapıldımı bu hivlerle beraber yapıolar geneldeBöyle mi yani
Bana yapılanlar sadece bunlar başka testler çıkmıyorBirde anti rubella kızamıkcık testleri var ıgm ve ıgg bakılıoonlar yapıldımı bu hivlerle beraber yapıolar genelde
Bnmde diğer tedavimde 7.2 yi zor bulmuştu kalınlaşmıyodu günde 6 tane estrofem içiyodum 3 kerede fitil olarak atıyodum ve birde progestestan fitl vardı 3 kere yok yok yok hatta kürtaj filan oldun mı diye filan sormuştu sonra dpktor değiştirdim şimdiki tedavimde climara bant forte diye bişi verdi 2 kere yapıştırıyorum gün aşırı ve inanır mısın inanılmaz derecede kolay kalınlaştırdı şok oldum doktoruna sorsan uygun görürse ondan mı kullansan acabaEvet kalınlaşmada bir de üç çizgi görüntüsü oluşmuyormuş
E2 183 çıkmışDeğerlerin normal cnm e2 de normal gelecektir e2
yuksek cıktında zaten vücut erken östrojen salınımı yapmıs oluo o da nadiren olan hormon dengesizlıgınden oluo ama bir ay olur bidaha olmaz ama sanmıyrm normal gelecektr değerin yumurta buyudugu zamn e2 yükselir östrojen salınımı yapar ve rahım duvarını besler
Tsh değerin normal aralıkta progesteronun da adetin 21.günü 15in üstünde beklenir bu yumurtlama oldugunu gösterir yumurtalamadan öncede 1in altında olması istenır transfer için bu sabit bir değere sahip bir hormon degıldır önemli olan transfer öncesi 1in altnda olması snrası mühim değil kuzum istediğin kdr sorrrr:)Peki bu değerler nasıl ? Çok soru soruyoruz valla hakkını helal et ama bilmiyoruz aslında nasıl yol izlememiz gerekriğini bilen birini görünce de hemen yakasına yapışıyorum
Bandı kullanıyorum şuan 24 saatte bir tane değiştiriyorum sen sordun mu doktorunu rahimde 3 çizgi nedir diyeBnmde diğer tedavimde 7.2 yi zor bulmuştu kalınlaşmıyodu günde 6 tane estrofem içiyodum 3 kerede fitil olarak atıyodum ve birde progestestan fitl vardı 3 kere yok yok yok hatta kürtaj filan oldun mı diye filan sormuştu sonra dpktor değiştirdim şimdiki tedavimde climara bant forte diye bişi verdi 2 kere yapıştırıyorum gün aşırı ve inanır mısın inanılmaz derecede kolay kalınlaştırdı şok oldum doktpruna sorsan ıgun görürse ondan mı kullansan acaba
Yaaaaa yemin ederim Allah razı olsun yaaaa bu değerler bile beni çok ama çok düşündürdüTsh değerin normal aralıkta progesteronun da adetin 21.günü 15in üstünde beklenir bu yumurtlama oldugunu gösterir yumurtalamadan öncede 1in altında olması istenır transfer için bu sabit bir değere sahip bir hormon degıldır önemli olan transfer öncesi 1in altnda olması snrası mühim değil kuzum istediğin kdr sorrrr:)
tamm bu senin yumurtanın büyüdüğünü gösterir yumurtlama zamnındasn yani bir kadının yumurta büyüdüğü zaman ortalama bir yumurta basına 150-200 olur e2 değeri suan 16.gundeydın yanls hayrlamıosam buda olması gereken bir değer progesteronunda 1in altında yani rahım duvarn ok ise transfere uygun değerler oluo bu durumE2 183 çıkmış
Peki gün aşırı 2 bant yanına hangi ilaçlarını kullandınızBnmde diğer tedavimde 7.2 yi zor bulmuştu kalınlaşmıyodu günde 6 tane estrofem içiyodum 3 kerede fitil olarak atıyodum ve birde progestestan fitl vardı 3 kere yok yok yok hatta kürtaj filan oldun mı diye filan sormuştu sonra dpktor değiştirdim şimdiki tedavimde climara bant forte diye bişi verdi 2 kere yapıştırıyorum gün aşırı ve inanır mısın inanılmaz derecede kolay kalınlaştırdı şok oldum doktoruna sorsan uygun görürse ondan mı kullansan acaba