Sağol canım artış olup olmadığını kontrol etcez bakalım yine bı korku basmaya başladıAcılde 7/24 her saat verebılırsın cnm dr ok dedikten snra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım artış olup olmadığını kontrol etcez bakalım yine bı korku basmaya başladıAcılde 7/24 her saat verebılırsın cnm dr ok dedikten snra
Evet haklısın bekleyip göreceğiz zamanlaBak olmazdan oldu.oyüzden vakti zamanı geldiyse ortam durum ne olursa olsun nasipte varsa oluyor.oyüzden hiç salma kendini o keyfi geldiyse naparsan yap alır basar bagrına
evt ya özellikle 2.testin gerginliği pahapiçilemez ilk testin nasıldı inşallah ıkıncıde guzel cıkarrrrSağol canım artış olup olmadığını kontrol etcez bakalım yine bı korku basmaya başladı
Bta hcg istediğin zaman verile bilirSağol canım artış olup olmadığını kontrol etcez bakalım yine bı korku basmaya başladı
Aynen öyle canım ilk önce tutumu diye sonra değer artti mi kese göründumu kalp atttimi derken bu gerginlik hep sürecek böyle heralde 8. Gün kan testinde 189cikmisti 5. Gün dondurulmus transferim olmuştu canimevt ya özellikle 2.testin gerginliği pahapiçilemez ilk testin nasıldı inşallah ıkıncıde guzel cıkarrrr
8.gun için baya iyi bir değer ikizde olabılır hani)) erkenden yapmısın kan testini ben 12.gunu beklıyrm inatlaAynen öyle canım ilk önce tutumu diye sonra değer artti mi kese göründumu kalp atttimi derken bu gerginlik hep sürecek böyle heralde 8. Gün kan testinde 189cikmisti 5. Gün dondurulmus transferim olmuştu canim
Ben yeniyim forumu okuyorum geçmişe doğru ilk olarak Rabbim derman versin Sanırım hamilesiniz İnşallah evladınızı sağ selim kucağınıza alın dualarım sizinleHayırlısı olsun inşallahhh.sevinmeye bile cesaretım yok kaybettiğim oglumdan sonra dua edıp sürmesini beklıcem ınşlhhh
Aminn Allah razı olsun daha sadece idrarla öğrendm 9.gundeyım rabbim hepimizin yüzünü güldürsünnnn bende yeniyim dün katıldm topiğe hemen kaynastıkBen yeniyim forumu okuyorum geçmişe doğru ilk olarak Rabbim derman versin Sanırım hamilesiniz İnşallah evladınızı sağ selim kucağınıza alın dualarım sizinle
Benim bildiğim kadarıyla 12den sonra kan akımı olmuyor ama belki yanlış biliyorumdurKizlar devlette acilde öğleden sonrada kan verilebiliyor mu ? 2gun sonra tekrarla demişti doktor gebelik testinide ona göre gitcektim oraya baktirmaya
Merhaba hoşgeldiniz siz ne durumdasınız sabaha gördüm ama yazamadımBen yeniyim forumu okuyorum geçmişe doğru ilk olarak Rabbim derman versin Sanırım hamilesiniz İnşallah evladınızı sağ selim kucağınıza alın dualarım sizinle
Biraz fazla sabirsizlandim galba ben 5. Gün embiriyosu olduğundan az çok bı değer çıkar tutuysa diye düsundum daha önce bı arkadasimda tüp bebeği 8. Gün öğrenmişti ona güvendim galba ölelik cesaret ettim çok şükür çıktı ama bilemedim çevremdeki herkes ikizin olsun diye dua ediyordu bana ama tek embriyo transfer edildi ikiz ihtimali yoktur bence8.gun için baya iyi bir değer ikizde olabılır hani)) erkenden yapmısın kan testini ben 12.gunu beklıyrm inatla
Aayayyyyyyyyiiiiiii çohhhh heyecanlı çohhhhh test günün ne zamanAminn Allah razı olsun daha sadece idrarla öğrendm 9.gundeyım rabbim hepimizin yüzünü güldürsünnnn bende yeniyim dün katıldm topiğe hemen kaynastık
Trasnfer sornası bölünme olabiliyormuş içeride ihitmal ne kadar bilmiyorum ama ikiz de olabilme şansı olabiliyormuş bazen canımBiraz fazla sabirsizlandim galba ben 5. Gün embiriyosu olduğundan az çok bı değer çıkar tutuysa diye düsundum daha önce bı arkadasimda tüp bebeği 8. Gün öğrenmişti ona güvendim galba ölelik cesaret ettim çok şükür çıktı ama bilemedim çevremdeki herkes ikizin olsun diye dua ediyordu bana ama tek embriyo transfer edildi ikiz ihtimali yoktur bence
Ooo maşallah evet çok kısa sürede süper bilgiler süper destek çok güzel bir şey çünkü çoğu aşama açıklanmıyor düzgünce insan istiyor detaylı bilmekBen de embriyoların kalitesi ile kafayı yiyeceğim sanırımAminn Allah razı olsun daha sadece idrarla öğrendm 9.gundeyım rabbim hepimizin yüzünü güldürsünnnn bende yeniyim dün katıldm topiğe hemen kaynastık
Nedemek ıhtımali yoktur bir embryodan 3üz olanlar bile oldu bölünebiliyor sonradan.bende tez canlıyım idrarla öğrendm erkenden ama kan için acele etmedim.hadi inşllh 2.de gzl cıkar yaz bizedeee hayırlı olsunnn annesiBiraz fazla sabirsizlandim galba ben 5. Gün embiriyosu olduğundan az çok bı değer çıkar tutuysa diye düsundum daha önce bı arkadasimda tüp bebeği 8. Gün öğrenmişti ona güvendim galba ölelik cesaret ettim çok şükür çıktı ama bilemedim çevremdeki herkes ikizin olsun diye dua ediyordu bana ama tek embriyo transfer edildi ikiz ihtimali yoktur bence
dr cmt 11.gun ver dedi ben gıcıklıgına 12.gun vercempazar gunu birazda o beklesin bananeAayayyyyyyyyiiiiiii çohhhh heyecanlı çohhhhh test günün ne zaman
Öncelikle çok tebrikler sağselim inşallah ben şahidim bir arkadaşım tek embriyo koydurdu istemedi asla ikiz ve içerde bölündü ikiz oldubiz de kandan anladık hatta ikiz dedik arkadaşımıza inanmadı bizeBiraz fazla sabirsizlandim galba ben 5. Gün embiriyosu olduğundan az çok bı değer çıkar tutuysa diye düsundum daha önce bı arkadasimda tüp bebeği 8. Gün öğrenmişti ona güvendim galba ölelik cesaret ettim çok şükür çıktı ama bilemedim çevremdeki herkes ikizin olsun diye dua ediyordu bana ama tek embriyo transfer edildi ikiz ihtimali yoktur bence
Hayırlı olsunnnnnn minnacıklar gelsin artıkBiraz fazla sabirsizlandim galba ben 5. Gün embiriyosu olduğundan az çok bı değer çıkar tutuysa diye düsundum daha önce bı arkadasimda tüp bebeği 8. Gün öğrenmişti ona güvendim galba ölelik cesaret ettim çok şükür çıktı ama bilemedim çevremdeki herkes ikizin olsun diye dua ediyordu bana ama tek embriyo transfer edildi ikiz ihtimali yoktur bence
Şey ne zaman transfer oldunuz PlutonMerkez hanımcım listeye düzenleme yapacağım da bilgi verirmisinizdr cmt 11.gun ver dedi ben gıcıklıgına 12.gun vercempazar gunu birazda o beklesin banane
Ya nasıl dayanıyorsun git bugün ver doktora pazar günü şöyledr cmt 11.gun ver dedi ben gıcıklıgına 12.gun vercempazar gunu birazda o beklesin banane
Aynen bende biraz netten araştırdım çok düşük bı ihtimalle olabilir diyor bakalım hayırlısı herşeyin bugünkü vereceğim değer nekadar çıkacakTrasnfer sornası bölünme olabiliyormuş içeride ihitmal ne kadar bilmiyorum ama ikiz de olabilme şansı olabiliyormuş bazen canım