2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

evt ya özellikle 2.testin gerginliği pahapiçilemez😁 ilk testin nasıldı inşallah ıkıncıde guzel cıkarrrr💖
Aynen öyle canım ilk önce tutumu diye sonra değer artti mi kese göründumu kalp atttimi derken bu gerginlik hep sürecek böyle heralde ☺️ 8. Gün kan testinde 189cikmisti 5. Gün dondurulmus transferim olmuştu canim

Aynen öyle canım ilk önce tutumu diye sonra değer artti mi kese göründumu kalp atttimi derken bu gerginlik hep sürecek böyle heralde ☺️ 8. Gün kan testinde 189cikmisti 5. Gün dondurulmus transferim olmuştu canim
8.gun için baya iyi bir değer ikizde olabılır hani:KK66:)) erkenden yapmısın kan testini ben 12.gunu beklıyrm inatla😁😁😁

Ben yeniyim forumu okuyorum geçmişe doğru ilk olarak Rabbim derman versin🙏🏻 Sanırım hamilesiniz 🧿🥰İnşallah evladınızı sağ selim kucağınıza alın dualarım sizinle 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aminn Allah razı olsun daha sadece idrarla öğrendm 9.gundeyım rabbim hepimizin yüzünü güldürsünnnn 🥰🥰💖 bende yeniyim dün katıldm topiğe hemen kaynastık🤗

Kizlar devlette acilde öğleden sonrada kan verilebiliyor mu ? 2gun sonra tekrarla demişti doktor gebelik testinide ona göre gitcektim oraya baktirmaya
Benim bildiğim kadarıyla 12den sonra kan akımı olmuyor ama belki yanlış biliyorumdur 🤗
Ben yeniyim forumu okuyorum geçmişe doğru ilk olarak Rabbim derman versin🙏🏻 Sanırım hamilesiniz 🧿🥰İnşallah evladınızı sağ selim kucağınıza alın dualarım sizinle 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Merhaba hoşgeldiniz siz ne durumdasınız sabaha gördüm ama yazamadım

8.gun için baya iyi bir değer ikizde olabılır hani:KK66:)) erkenden yapmısın kan testini ben 12.gunu beklıyrm inatla😁😁😁
Biraz fazla sabirsizlandim galba ben 😊5. Gün embiriyosu olduğundan az çok bı değer çıkar tutuysa diye düsundum daha önce bı arkadasimda tüp bebeği 8. Gün öğrenmişti ona güvendim galba ölelik cesaret ettim çok şükür çıktı ama bilemedim çevremdeki herkes ikizin olsun diye dua ediyordu bana 😊ama tek embriyo transfer edildi ikiz ihtimali yoktur bence

Biraz fazla sabirsizlandim galba ben 😊5. Gün embiriyosu olduğundan az çok bı değer çıkar tutuysa diye düsundum daha önce bı arkadasimda tüp bebeği 8. Gün öğrenmişti ona güvendim galba ölelik cesaret ettim çok şükür çıktı ama bilemedim çevremdeki herkes ikizin olsun diye dua ediyordu bana 😊ama tek embriyo transfer edildi ikiz ihtimali yoktur bence
Trasnfer sornası bölünme olabiliyormuş içeride ihitmal ne kadar bilmiyorum ama ikiz de olabilme şansı olabiliyormuş bazen canım

Aminn Allah razı olsun daha sadece idrarla öğrendm 9.gundeyım rabbim hepimizin yüzünü güldürsünnnn 🥰🥰💖 bende yeniyim dün katıldm topiğe hemen kaynastık🤗
Ooo maşallah 🧿 evet çok kısa sürede süper bilgiler süper destek 🙏🏻🥰 çok güzel bir şey çünkü çoğu aşama açıklanmıyor düzgünce insan istiyor detaylı bilmek☺️Ben de embriyoların kalitesi ile kafayı yiyeceğim sanırım😂

Nedemek ıhtımali yoktur bir embryodan 3üz olanlar bile oldu😁😁 bölünebiliyor sonradan.bende tez canlıyım idrarla öğrendm erkenden ama kan için acele etmedim.hadi inşllh 2.de gzl cıkar yaz bizedeee hayırlı olsunnn annesi🥰💖😁

Öncelikle çok tebrikler 🧿🥰 sağselim inşallah 🙏🏻 ben şahidim bir arkadaşım tek embriyo koydurdu istemedi asla ikiz ve içerde bölündü ikiz oldu😂🥰biz de kandan anladık hatta ikiz dedik arkadaşımıza inanmadı bize🤣

Hayırlı olsunnnnnn 🤗minnacıklar gelsin artık

Trasnfer sornası bölünme olabiliyormuş içeride ihitmal ne kadar bilmiyorum ama ikiz de olabilme şansı olabiliyormuş bazen canım
Aynen bende biraz netten araştırdım çok düşük bı ihtimalle olabilir diyor bakalım hayırlısı herşeyin bugünkü vereceğim değer nekadar çıkacak

X