2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Öncelikle çok tebrikler sağselim inşallah ben şahidim bir arkadaşım tek embriyo koydurdu istemedi asla ikiz ve içerde bölündü ikiz oldubiz de kandan anladık hatta ikiz dedik arkadaşımıza inanmadı bize
Ben mesela arkdaşımız Y Yabanc ikiz düşünüyorum değeri bana yüksek gelmişti ama bir ihtimal tabi

Emin ol benm kadr dr darlayan görmemişindirrr embryologlardan hemşirelere dr lara yetmıo baska hastane drları onlarda yetmıo ınstadan wtsptan hepsıni darladm izlemedm video okumadıgım tez kalmadı böyle psıkopat görülmemiştir sende ara embryologtan öğrensene cnm yoksa yenı mı opu oldu

Ya nasıl dayanıyorsun git bugün ver doktora pazar günü şöyle
Gız dur fikrine engel olma pazar versin kan pazar zaten sabırsız oluyoruz bu dönemde duyulan söz yetiyor fikir değişikliğine
Aynen bende biraz netten araştırdım çok düşük bı ihtimalle olabilir diyor bakalım hayırlısı herşeyin bugünkü vereceğim değer nekadar çıkacak
Eğer ikiz istersen inşallah yüksek değer çıkar ama hayırlısı ile inşallah güzel sonuç alırsın canım Allah'ım hayırlı evlat eylesin sana

Ama baksana herkesin 8.gün çıkmış değerihey

Öncelikle çok tebrikler sağselim inşallah ben şahidim bir arkadaşım tek embriyo koydurdu istemedi asla ikiz ve içerde bölündü ikiz oldubiz de kandan anladık hatta ikiz dedik arkadaşımıza inanmadı bize
Sağol canım siz ne durumdasınız listede yoksunuz galba ondan bilemedim , valla şuan tuttuğuna inanamıyorum bide ikiz olma ihtimalini düşünemiyorum nasıl olur

Ayyy bazen iyi bazen kötü her şeye hakim olmak ama ben de bilmek istiyorum Ben yeni oldum sayılır aslında bir hafta oldu canım söylediler aslında ama şu harfler beni delirtecek misal 5. Güne iyi kalitede 2 adet 4bb 3bb sonra 2 adet 6. Güne giden orta kalite 4'lü ve 3'lü kod yazan yavrucukların var da... Sorduğumda bu kadar bileği alabildim. Bir daha toplama olacak ne yicem ne içcem valla bir ay asla geçmeyecek

Hayırlısı olsun bakalım nasibimizde ne varsa o olcakben idrara guvenemedim ondan garanti olsun diye kan verdim eminim seninde çok iyidir değerin

Sağol canım siz ne durumdasınız listede yoksunuz galba ondan bilemedim , valla şuan tuttuğuna inanamıyorum bide ikiz olma ihtimalini düşünemiyorum nasıl olur
Ben de yeniyim dün katıldım aranıza benim 3. Deneme olacaktı taze transfer ama maalesef yumoşların 5. Güne gidilmesi gerekti ve biriktirmeye karar verildi yani 1. Opu bitti 2.si Şubat sonu inşallah
Çok güzel olur en önemlisi sağlıkla inşallah çok heyecanlı günler tadını çıkarın

Bende bu transferde 4bb-4bc oldm tuttu. Bastakı sayı dısındakı zonadan (kabuk)ayrılmaya en yakın halini gösterir ilk harf bebeği olusturan hücrelerin bütünlüğünün skorlaması son harf te bebeğin plsntasını olusturan hucrelerin skoru. A sıkı B brzck gevsek C gevsek dizilimde hücreler.ama aralrındakı tutunma farkı 100/3 frkedıo buda sadece istatıksel. 5AA en iyi görünen embryo olsada tutacak ve saglıklıdır garntısını vermez.snc olark gebelık vadeden embryolar donduruluyr gerisi Allaha kalmıs

Hoşgeldin yeniden

Aaa ne güzel bunu duymak bile iyi geldi bana inanın evet evet katılıyorum size nasipten öte yol yok da insanoğluyuz işte ilk toplamada 1. Denememde 6 birinci kalite 3. Gün embriyolarım vardı ama nasip olmadı misal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…