2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Bandı kullanıyorum şuan 24 saatte bir tane değiştiriyorum sen sordun mu doktorunu rahimde 3 çizgi nedir diye
Valla sormadım kalınlaşması çok iyi dedi transfer tarihi vermişti Allahın izniyle o bant iyi gelcek bak kendini strese sokma desemde sokcan 😅hayırlı zmanda tutcak zmanda olsun transfern inşaallah bol bol nar havuç tüket

tamm bu senin yumurtanın büyüdüğünü gösterir yumurtlama zamnındasn yani bir kadının yumurta büyüdüğü zaman ortalama bir yumurta basına 150-200 olur e2 değeri suan 16.gundeydın yanls hayrlamıosam buda olması gereken bir değer progesteronunda 1in altında yani rahım duvarn ok ise transfere uygun değerler oluo bu durum
İşte şuanki tek sorun bu rahimin şekli 😢

Valla sormadım kalınlaşması çok iyi dedi transfer tarihi vermişti Allahın izniyle o bant iyi gelcek bak kendini strese sokma desemde sokcan 😅hayırlı zmanda tutcak zmanda olsun transfern inşaallah bana bol bol nar havuç tüket
Haklısın stres yapma deniliyor ama yapıyorum çünkü eylülden beri transfer olmak için bekliyorum çok özlem var 🙏

Peki gün aşırı 2 bant yanına hangi ilaçlarını kullandınız
Folik asit kullandm folbiol diye bi de bnde insülin direnvi vardı şeker hapi kullanıodm tranfer olmadan önceki hafta duphaston günde 3 kereve progestan dex günde 2 kere vurulmaya başladım şuan hala devam ediyorum tuttu mu tutmadı bilmiyorum inşaallah hepimizin kucaği dolar

Bnmde diğer tedavimde 7.2 yi zor bulmuştu kalınlaşmıyodu günde 6 tane estrofem içiyodum 3 kerede fitil olarak atıyodum ve birde progestestan fitl vardı 3 kere yok yok yok hatta kürtaj filan oldun mı diye filan sormuştu sonra dpktor değiştirdim şimdiki tedavimde climara bant forte diye bişi verdi 2 kere yapıştırıyorum gün aşırı ve inanır mısın inanılmaz derecede kolay kalınlaştırdı şok oldum doktoruna sorsan uygun görürse ondan mı kullansan acaba
Herkesin bünyesi farklı valla bende bant kullanmıstm iptal olan transferimde rahim duvarımda su birikmişti ve dahada incelmişti banada alttan fitil atınca işe yaradı.yada her ay değişiklik gösterdiği için nasıl ve neye tepki verdi kestirmek zor.ama asla bir ayı bir ayını tutmuyor rahım duvarının

Folik asit kullandm folbiol diye bi de bnde insülin direnvi vardı şeker hapi kullanıodm tranfer olmadan önceki hafta duphaston günde 3 kereve progestan dex günde 2 kere vurulmaya başladım şuan hala devam ediyorum tuttu mu tutmadı bilmiyorum inşaallah hepimizin kucaği dolar
Test günün ne zaman 🙏allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Herkesin bünyesi farklı valla bende bant kullanmıstm iptal olan transferimde rahim duvarımda su birikmişti ve dahada incelmişti banada alttan fitil atınca işe yaradı.yada her ay değişiklik gösterdiği için nasıl ve neye tepki verdi kestirmek zor.ama asla bir ayı bir ayını tutmuyor rahım duvarının
Buna da şükür aslında her ay kendini yenileyen organ olması bizim için büyük lütuf

Test günün ne zaman 🙏allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Aynen öyle valla makine gbi değişik bişi vücut hormanlar hele kadın olmakkkk PlutonMerkez PlutonMerkez
Allah hepimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah 6 şubat test günüm çok vesvesliyim bndr kimsye demiyorum streslenme çünkü streslenioz yanipk zor 😂 S serapyanlak

Buna da şükür aslında her ay kendini yenileyen organ olması bizim için büyük lütuf
Tabikide sana yazdm ya her ay ölçtürdm farklı dr ve hastanelerde asla sabit bir ölçüsü yok.beni çıldırtmıstı bi ara ama artk pes ettim hanfendinin müsait oldugu zamanı bekledim sabırla terbiye etti beni:)

Aynen öyle valla makine gbi değişik bişi vücut hormanlar hele kadın olmakkkk PlutonMerkez PlutonMerkez
Allah hepimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah 6 şubat test günüm çok vesvesliyim bndr kimsye demiyorum streslenme çünkü streslenioz yanipk zor 😂 S serapyanlak
Ben birz daha rahat geçirdm bu sefer 3.oldugu için artk rutine bindi hani iptale bile hazırdım farklı oldu neyseki.Allah ne zaman nasip ederse öyle oluo bizede çabalamak ve sabretmek dusuyor

X