Benim yaptılar bütün testlerimi sağolsunlarKızlar ben yarın sağlık ocağından ravdeu aldım ve kan vermek için gidicem nasipse gittiğimde tüp bebek öncesi kontrol amaçlı desem bütün testlerden yaparlar mı regli değilim ama o zaman da hormon testi yaparlarmı troide baktırmak istiyorum yavaş çalışıyor oda
Malesef çoğu öyle. Ben çok soru soruyorum artık onca emek veriyoruz sonuçta. Doktoru falan sorguluyorum şöyle mi yapsaydınız böylemi yapsaydınız diye. En son kovacak beniSende sor gittiğinde herşeyi. Kadın doğum polikinligine gidersen yaparlar her testi. Ama hormon için illa adetli olmanı isteyebilirler bazısı normal zaman bakmıyor
Teşekkür ederim canım çok sağol bilgilerin içinTransfer hazırlığına başlarken doktorun kan alıp değerlerine bakar zaten benceb. Kan sonuçlarında hormonlarda sıkıntı olursa transfer hazırlığı yapamaz zaten. Progesteron e2 östrojen Lh tsh vs bunlara bakıp başlıyorlar
Hangi değerlerine bakıldı kuzum bide ne zaman yaptırdın kan testiBenim yaptılar bütün testlerimi sağolsunlar
Yani işte 1buçuk ay olmadı sanırım daha tüp bebeğe başlıcam olduğum hafta yaptılar hani bi test istiyo devlet hepatit b aids falan o testlere bakıyorlar benim hepatit b aşısı eksik çıktı hatta aşı oldum o gün. Başta bişe olmadı ama sonra etkiledi beni o aşı arada aklıma da geliyo acaba o yüzden mi düştü ilk transfer diye. Diğer bütün genel testleri yaptılar. D vitaminine bakmıyorlar artık hormon istersende tsh hormonuna bakıyorlar aç gitmen lazım onun içinde. Diğer hormonlara bakmıyorlar benim bildiğimTeşekkür ederim canım çok sağol bilgilerin için
Hangi değerlerine bakıldı kuzum bide ne zaman yaptırdın kan testi
Benim öyle mesela kalçadan vuruluyorum yarın 3. İğnemi vurulacağım 1 tane daha varBu sefer müdahale et iğne de yazsin transferden sonra gerekirse. Ben hem fitil progestan hem karından iğne olarak yapıyordum. Karından iğneyi kestirdi 3 gün sonra düştü. Belki ondan olmadı ama kafaya takılıyor bunlar. Bu sefer müdahale edicem mesela bende iğneyi daha uzun süre kullandırt diyeceğim. Yada kimine kalçadan düşük önleyici iğne yazıyor doktorlar . Hepsinin tarzı farklı. Aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek doğru değil ama 2. De daha temkinli dikkatli olmaları lazım biraz daha farklı yol izlemeliler
Allah yardımcınız olsun.. İnş 3.ve ilk denemde tuar ve diğer embryolar diğer evlatlarınız olur..Merhabalar herkese öncelikle herkesin gönlündekini Rabbim hayırlı kılar inşallah dileğen ve isteğen herkesin tez zamanda hayırlısı ile evlat sahibi olması dileğiyleuzun bir hikayem var 3. Deneme hazırlığındayız... ilk transfer (rahim filmi, intealipit) dondurulmuş 3.gün transferi negatif, ikincisi (rahme çizik,intralipit,geçici menopoz) 3/5 transferi kimyasal şeklinde oldu ve bütün embriyolarım bitti. Bu ay tekrar denemek istedik Taze transfer olacaktım ancak havuz yapmak istedi doktorum...çünkü bu kez 5. Gün embriyosu denemek istedik doktorumuzla... 6 adetten 2 tanesi (4bb ve 3bb) güzel kalitede 2 tanesi orta kalitede 5.güne gitti... 1 ay sonra tekrar toplama için başlayacağız...kafam oldukça karışık ama umutkuyum tabiki gücümüz oldukça evlat sahibi olmak için çabalayacağız... ben de bu yolda bildiklerimi paylaşmak ve birbirimize destek olmak için yazmak istedim
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Bende ikinci denemeyi yapıcam nasipse oda olmazsa havuz düşünüyorum bende. Maliyet fiyat aşağı yukarı ne dedi acaba doktorunuz. Ve kaç kere yumurta toplanacakMerhabalar herkese öncelikle herkesin gönlündekini Rabbim hayırlı kılar inşallah dileğen ve isteğen herkesin tez zamanda hayırlısı ile evlat sahibi olması dileğiyleuzun bir hikayem var 3. Deneme hazırlığındayız... ilk transfer (rahim filmi, intealipit) dondurulmuş 3.gün transferi negatif, ikincisi (rahme çizik,intralipit,geçici menopoz) 3/5 transferi kimyasal şeklinde oldu ve bütün embriyolarım bitti. Bu ay tekrar denemek istedik Taze transfer olacaktım ancak havuz yapmak istedi doktorum...çünkü bu kez 5. Gün embriyosu denemek istedik doktorumuzla... 6 adetten 2 tanesi (4bb ve 3bb) güzel kalitede 2 tanesi orta kalitede 5.güne gitti... 1 ay sonra tekrar toplama için başlayacağız...kafam oldukça karışık ama umutkuyum tabiki gücümüz oldukça evlat sahibi olmak için çabalayacağız... ben de bu yolda bildiklerimi paylaşmak ve birbirimize destek olmak için yazmak istedim
Bende o iğneden isteyeceğim bu sefer doktorumdan öbür iğnenin yeterli gelmediğini düşünüyorum ve erkenden kesti onu bile. Belkide Allahın taktiri tabiki ama çoğu doktor kalçadan iğne veriyor burda okuduğuma göreBenim öyle mesela kalçadan vuruluyorum yarın 3. İğnemi vurulacağım 1 tane daha var
O kadar haklısın kiiii o kadar iyi anlıyorum ki ama insanız unutmayalım umut her şeydir ... Çok odak noktasına almamalıyız aslında da işte yavaş yavaş alışıyor insan her zaman güçlü de olamayız kendini sıkma nasıl yaşamak istersen onu yaşa elimizden geleni yapalım gerisi tevekkül...Allah yardımcınız olsun.. İnş 3.ve ilk denemde tuar ve diğer embryolar diğer evlatlarınız olur..
Bende Cumartesi günü transfer olucam.. Çok gerginim.. Belirsizlik bilinmezlik çok kaygılandırıyor.. Evde bekleyerek acabamı dşye düşünmek çok korkutuyor.. Sanki tutacak gibi hazırlık ama tutmayacak gibi ruh halini dengede tutma.. Bilmiyorum çok gerginim..
İlaçlar mideme dokunuyor.. Prolutex çok karnımı ağrıtıyor.. Kaç kere nereye kadar kullanacağım deneyeceğim.. Kendimi çok güçlü hissederdim ama değilim sanki.. İkizler burcu bütün benliği ile tezahür edip ikilikler içine itiyor beni
Bende iç muhasebemi açtım size
Ben 1 kere yumurta toplama ve transfer içinde 12000 TL bir verdim, ilaçlar 5-6 bin malum dolar euro. Tekrar toplama 7500 TL imişHakkınız da hayırlısı olsun inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Bende ikinci denemeyi yapıcam nasipse oda olmazsa havuz düşünüyorum bende. Maliyet fiyat aşağı yukarı ne dedi acaba doktorunuz. Ve kaç kere yumurta toplanacak
Aaa bir de şu sorunuz vardı, benim aslında yumuş en az 6 tane 3. Gün oluyor ama 5. Güne gitme sıkıntı oluyor sanırım. Bir kere daha bu şekilde veya daha iyi çıkarsa yeterli olur diye düşünüyorum. İnşallah yolunda giderse her şeyHakkınız da hayırlısı olsun inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Bende ikinci denemeyi yapıcam nasipse oda olmazsa havuz düşünüyorum bende. Maliyet fiyat aşağı yukarı ne dedi acaba doktorunuz. Ve kaç kere yumurta toplanacak
Ben o kalçadan vurulanana tranferden 5gun önce başladım 2gunde 1 vuruluyorum doktor 12 . Haftaya kadar devam dedi çocuğu tutanın o ve fitilin olacağını söylemişti . Tabikide Allah'ın takdiri herşey ama bizde elimizden gelen herşeyi yapıp tedbirimizi alcaz bidaha bence iğneyi erkenden kesmeyin doktorla konuşun önceden bu sefer daha tedbirli olur inşallahBende o iğneden isteyeceğim bu sefer doktorumdan öbür iğnenin yeterli gelmediğini düşünüyorum ve erkenden kesti onu bile. Belkide Allahın taktiri tabiki ama çoğu doktor kalçadan iğne veriyor burda okuduğuma göre
Insallah canm daha 4 haftada kesti. Erken sevindi oldu bitti havasına girmişti benim doktor. Adamın ağzı kulaklarda gözünüz aydın artık tamam bu iş derken ben diyordum adama erken sevinmeyelim sağlıklı devam eder umarım falan diye. Onada ders olmuştur inşallah. Bu sefer ben yazdıracagim ilaçlarıBen o kalçadan vurulanana tranferden 5gun önce başladım 2gunde 1 vuruluyorum doktor 12 . Haftaya kadar devam dedi çocuğu tutanın o ve fitilin olacağını söylemişti . Tabikide Allah'ın takdiri herşey ama bizde elimizden gelen herşeyi yapıp tedbirimizi alcaz bidaha bence iğneyi erkenden kesmeyin doktorla konuşun önceden bu sefer daha tedbirli olur inşallah
Mrk ettim iğneyi kestiğinde ne kullandırdı? Sadece fitil miInsallah canm daha 4 haftada kesti. Erken sevindi oldu bitti havasına girmişti benim doktor. Adamın ağzı kulaklarda gözünüz aydın artık tamam bu iş derken ben diyordum adama erken sevinmeyelim sağlıklı devam eder umarım falan diye. Onada ders olmuştur inşallah. Bu sefer ben yazdıracagim ilaçlarışunu yaz bunu bunuda yaz diyeceğim. Hakkımızda hayırlısı artık elden geleni yapmak lazım tabiki
Her yumurta toplanırken 7500 TL o zaman. Evet ilaçlar baya pahalı. O sebeple havuz daha maliyetli oluyordur tabi. Elimizden geleni yapmamız lazım napalım Allah yardımcımız olsun. İnşallah bu kez hayırlısıyla bu emeklerin karşılığını alırsınızBen 1 kere yumurta toplama ve transfer içinde 12000 TL bir verdim, ilaçlar 5-6 bin malum dolar euro. Tekrar toplama 7500 TL imişbir de tekrar ilaçlar 5-6 bin......
Estrofem coraspin ve fitil günde 4 tane. Ama iğneyi ilk bıraktığım günün akşamı baya ağrım oldu. Hatta kendi kendime alıp yapayım iğne diye bile düşündüm. Hadi dedim halt yeme kendi kendine. Ağrımda geçti ertesi gün diye üstünde durmadımMrk ettim iğneyi kestiğinde ne kullandırdı? Sadece fitil mi
Insallah yolunda giderAaa bir de şu sorunuz vardı, benim aslında yumuş en az 6 tane 3. Gün oluyor ama 5. Güne gitme sıkıntı oluyor sanırım. Bir kere daha bu şekilde veya daha iyi çıkarsa yeterli olur diye düşünüyorum. İnşallah yolunda giderse her şey
bende ilk gebeliğimde gnde 2fitil ve 5gunde bir iğne olmustm sadece .depo iğne cok faydalı bu durumlarda günlk fitille yeterli geliyor.drunla görüşürsün zaten ya günlk yada haftalk depo iğne verse en azndan sağlama alır.ama sadece fitillede hamılelık geçiren arkdslr oldu işte bünyeye göre değişiyor sanırımEstrofem coraspin ve fitil günde 4 tane. Ama iğneyi ilk bıraktığım günün akşamı baya ağrım oldu. Hatta kendi kendime alıp yapayım iğne diye bile düşündüm. Hadi dedim halt yeme kendi kendine. Ağrımda geçti ertesi gün diye üstünde durmadım
Yani belli bir süre tedbiri elden bırakmamak lazım. Sonuçta tüp bebek normal gebelik değil. Kalp atışını dahi duymadan kesilmemesi gerekirdi. Kimi doktor fazla tedbirli kimi çok rahat. Her deneme tecrübe yinede. Sizlerin de aklında olsun ilaç bırakınca ağrısı olan tedbir alsın hemenbende ilk gebeliğimde gnde 2fitil ve 5gunde bir iğne olmustm sadece .depo iğne cok faydalı bu durumlarda günlk fitille yeterli geliyor.drunla görüşürsün zaten ya günlk yada haftalk depo iğne verse en azndan sağlama alır.ama sadece fitillede hamılelık geçiren arkdslr oldu işte bünyeye göre değişiyor sanırım