2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Her yumurta toplanırken 7500 TL o zaman. Evet ilaçlar baya pahalı. O sebeple havuz daha maliyetli oluyordur tabi. Elimizden geleni yapmamız lazım napalım Allah yardımcımız olsun. İnşallah bu kez hayırlısıyla bu emeklerin karşılığını alırsınız
Aminnnn🙏🏻Zor ama sonu inanılmaz güzel olacak inşallah 🥰🙏☀️

Sağlık ocağına geldim ama bir hafta kan alımı yapılmıyor denildi ya 🤦‍♀️ Neyse vardır bir hayır 🤲😊 bende iğnemi vurulup döneceğim mecbur 🤷‍♀️

Ben o kalçadan vurulanana tranferden 5gun önce başladım 2gunde 1 vuruluyorum doktor 12 . Haftaya kadar devam dedi çocuğu tutanın o ve fitilin olacağını söylemişti . Tabikide Allah'ın takdiri herşey ama bizde elimizden gelen herşeyi yapıp tedbirimizi alcaz bidaha bence iğneyi erkenden kesmeyin doktorla konuşun önceden bu sefer daha tedbirli olur inşallah
Bende günde 3 progestan 200 mg Rahime atıyorum günde bir defa coraspirin günde 3 defa estrofem ve sabah akşam duphaston başından beri kullanıyorum 3 tane daha vardı onları transfere kadar kullandım 3 günlüktü sadece bıraktırdı doktorum

Birde bu yağlı iğneler var opu sonrası ve transfer sonrası vurdular 17-22-27 ocak iğne tarihlerim ama bir tane daha var sanırım oda eğer pozitif çıkarsamı vurulacağım bilmiyorum 🤷‍♀️

Kızlar tüp bebek sürecinde olana başka arkadaşlarınız varsa etiketleyin bari daha daha bilmediğim neler var tüp bebek konusu ile ilgili bilelim bari doktorların adam akıllı bişey anlatacakları yok malum😕😕😕😕😕😕

@lightbrown

@1nbahar

@Dfn1903

@Gzd0138 35

@Ufktugba

@bebiii 31

@minnos patates

@bsra61

@BSli16

@karadenizkizi1982

@Aslanb22

@Yabanc

@Cmcm

@altnekn

@Zecmel

@in_cim

@Nil Gunes

@Zeynepkur

@CevikKiz

@sengulll

Betulyusuf Betulyusuf

@Peterpanik

@Aysnrxe

@Bio_girl

PlutonMerkez PlutonMerkez

S serapyanlak

@Eminemalinn

@Sasa234

@Esrakcshn

@sweetpeaa
Bende varım ama geçen ay covid olunca toplama işlemi yapılamadı maalesef bu ay ki regli bekliyorum.
Yaş 31
Şehir İstanbul
Deneme 1 olacak covid olmazsam :KK70:
Sebep Varikosel hız düşük sayıda problem yok çok şükür.şu anlık bunlar adetim ile yeni gelişmeleri yazarım :)

Yani belli bir süre tedbiri elden bırakmamak lazım. Sonuçta tüp bebek normal gebelik değil. Kalp atışını dahi duymadan kesilmemesi gerekirdi. Kimi doktor fazla tedbirli kimi çok rahat. Her deneme tecrübe yinede. Sizlerin de aklında olsun ilaç bırakınca ağrısı olan tedbir alsın hemen
bu sefer doktrun umarım tedbiri elden bırakmaz min 8.haftaya kadar kullanmak lazım bebeğin kendi progesteronunu üretmesi 7-8.haftalarda başlıyor

Bende varım ama geçen ay covid olunca toplama işlemi yapılamadı maalesef bu ay ki regli bekliyorum.
Yaş 31
Şehir İstanbul
Deneme 1 olacak covid olmazsam :KK70:
Sebep Varikosel hız düşük sayıda problem yok çok şükür.şu anlık bunlar adetim ile yeni gelişmeleri yazarım :)
Merhaba hoşgeldiniz 🌹 bekleriz uğrayın arada 🥰

Bende gitmedim sağlık ocağına iptal ettim randevumu hayırlısı Allah'tan inşallah gideceğim zaman hastanede yapabilirim.... Birde benim adet günüm cumartesiye geliyor napsam haftaya olunca hemen hastaneyi mi arasam yoksa gidip mi görüşsem 😕😕😕😕

bu sefer doktrun umarım tedbiri elden bırakmaz min 8.haftaya kadar kullanmak lazım bebeğin kendi progesteronunu üretmesi 7-8.haftalarda başlıyor
Merhabalar günaydın az önce kan tahlillerimi verdim vemrişken başka bir doktora ultrasona girdim rahim şeklin hala transfere uygun halde değil gibi dedi🤭muhtemelen kendi doktorumda öyle diyecek o kadar kullandığım ilaçlar çöp oldu

Merhabalar günaydın az önce kan tahlillerimi verdim vemrişken başka bir doktora ultrasona girdim rahim şeklin hala transfere uygun halde değil gibi dedi🤭muhtemelen kendi doktorumda öyle diyecek o kadar kullandığım ilaçlar çöp oldu
dur hemen çabuk karar verme benmde sonradan kalınlastı yazdım ya sana dün ,progesteronuna bakar dr 1in altındaysa estrofeme devam ettirir ozamnda fitil olrk atarsn hele bir 3te git druna

Merhaba anladığım kadarıyla kalınlaşmada problem var değil mi ona göre bişey sorcam da

X