Bende coraspin kullanıyorum canım banada doktor transferin yapılacağı ay adet döneminde estrofemle birlikte başlattıKendim alıp kullana bilirmiyiö bu coraspini ? Ne zaman kullanıma başlanılıyor buna
Bana Dr ilaç vermiyor neden bilmiyorum sadece folbiol estrofem ve progestan verdi o kadar 2.ci gün embriyosu olması gibi ilaç konusuda canımı sıkmaya başladı iyice güvenim gidiyor gibi hastaneyeBende coraspin kullanıyorum canım banada doktor transferin yapılacağı ay adet döneminde estrofemle birlikte başlattı
Bizdede eşimle kan uyuşmazlığı var doktora sormuştum bu engel yapar mı diye yapmaz dedi ama hamileliğin belirli bi haftasinda iğne vuruyorlarmis bunun için 23yada 28 aralarinda olması lazım tam haftasını hatirlayamadimYok öyle kızarıklık ya da uyuşma gibi bir şikayetim olmadı . Bizde kan uyuşmazlığı var o sebepten bebeği yabancı madde gibi mi görüyor vücut diye düşündüm ama doktor yapardı bununla ilgili bir sebep olsaydı . İmmün testini duyunca eksik kalmasın yaptırayım bu bekleme sürecinde demiştimBen daha önce coraspin kullanıyordum trombofili testinde bişey çıkmayınca doktor gerek yok kullanmana dedi ama sanırım ben yine kullanmaya devam etcem .
Ahhh maşallah günde iki defamı fitil olarak kullandın peki şuan nasıl alıyorsun esteofemi vajinal olarak devamı transfer sonrasındadaS serapyanlak Canımcım az önce transfer kagıdıma baktım ve ben şok.8.4 mm idi son kntrolde transfere karar verilmişti.transfer anında da dr ölçüm yapmış bu arada estrofemi fitil olarak kullanmayada devam etmiştim transfer esnasında 10mm olmus bende daha şimdi gördüm ilk defa incelmeyip kalınlasmıs fitil olrk kesnlkle etkiliymiş suan net.ben daha yeni gördm bunu
Benim doktor folik asit olarak previt positive diye vitamin ilacı verdi onun içinde folik asit dahil 18 tane daha vitamin var onuda transfere baslicagimiz ay başlattı coraspin estrofem progestan fitil iğne ve tranferden 5 gün öncede prednol ve tetradox diye iki ilaç daha ek kullandirtti bu ikisini 5gun kullandım sadece , diğerlerini hala kullanmaya devam prednol kullanan yorumlarda bikac kisi daha okudum bağışıklık içinmiş demekki öyle anladım yazanlardan bilmiyorumki canım onlarda sürekli bu tüp bebek isini yapan doktorlar herşeyin önceden tedbirini almaları lazım bence ama vermiyorlarsa bildikleri vardır elbet ama sen coraspin olayını bı sor doktora bı başla bence ozaman geldigindeBana Dr ilaç vermiyor neden bilmiyorum sadece folbiol estrofem ve progestan verdi o kadar 2.ci gün embriyosu olması gibi ilaç konusuda canımı sıkmaya başladı iyice güvenim gidiyor gibi hastaneye
Canım benim cuma yumurta toplandı pazartesi transfer yapıldı taze transfer benimkiAynen canım dondurulmuş transfer oldum ben senin nasıl oldu
yok kuzum transfer olana kadar sabah akşam fitil olrk attım 2tanede içtim transferden snra gunde 6adet içmeye devam fitil olrk atmadm brdaha.ama ilkindede transfer gunu 7.2mm iken tutmustu bunuda unutma sayıya asırı takılma.yarın istenılen ölcuye gelırse ne ala gelmesse fitil olark at denendi onaylandıAhhh maşallah günde iki defamı fitil olarak kullandın peki şuan nasıl alıyorsun esteofemi vajinal olarak devamı transfer sonrasındada
Canım sende belirtiler ne oldu bu dönemdeAynen canım dondurulmuş transfer oldum ben senin nasıl oldu
İnşallah güzel bı sonuç alirisin canım Allah'ım yüzünü güldürsünCanım benim cuma yumurta toplandı pazartesi transfer yapıldı taze transfer benimki
Hiç belirtim olmadı canım halada yok oyuzden ben tereddütteydim sonuç için ama demekki belirti için daha erkenCanım sende belirtiler ne oldu bu dönemde
Nasip canım çok üzüldüm bende Allah'ım tez vakitte yüzünü güldürsün hiç ugrasmadan bianda nasip etsinKızlar negatif olmadı gene tutmamış hayırlısı
Aynen öyle yaptım medikalden aldim hallettim tesekkurlerProlutex mi kullanıyorsun göbek iğnesi için 2ml lik iğne ve ince uç en ideali bndan al
Rica ederimAynen öyle yaptım medikalden aldim hallettim tesekkurler
Bu tarz yan etkiler olabilir dediler banada. Dayanıcaz direnicez sonuç güzel olsun inşallahHemde nasıl? Bana doktor ovitrelle vermişti. Dün onun ile vurdum.. Onun ucu daha ince diye onun ile ağrı daha az oldu.. ama kanama yaptı ve etrafı morardı. Bugün insulin iğnesi ile yaptım. Kanama yok ama ağrı var..
İnce iğne ucu keşfindeyim
Her şeyin hayırlısı olsun. Her zaman karanlık olmaz bir yerde güneş doğacak Allah en iyi zamanda en güzelini nasip etsinKızlar negatif olmadı gene tutmamış hayırlısı
Bende aynen cok korktum bununlami yapicam diye ama buldum o ignelerden cok sukurŞeker için satılan iğnelerden aldık biz o kocaman iğnenin göbeğime girdini düşünemiyorumbüyük olanla ampülden çekip ucu değiştirip küçükle vuruyoruz biz
Allah razı olsun amin inş.Allah sabrini arttırsın inşallah üzülme demicem fayda etmz çünkü Allah tez vakitte kucağını doldursun inşallah Biz bu yola Allahım hayırlısıyla ver diye çıkıyoruz inşaallah yakın zmanda hayırlısıyla vercek kardeşim
Çok tşk ederim Allah razı olsun umarım inş.Her şeyin hayırlısı olsun. Her zaman karanlık olmaz bir yerde güneş doğacak Allah en iyi zamanda en güzelini nasip etsin
Hayırlısı deyip buna da şükür deyip ayağa kalkmamız lazım yapacak birşey yokYaaa ne desem bilemiyorum o kadar emek veriyoruz çok zor yaaaa