2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Peki sen rahmin kalımlaşsın diye ne gibi şeyler yaptın ve küsmüş ilaç işe yaradı sende
Bende 4-6 adet estrofem kullandık bir kere bir çaba sarfettim aktardan bir çay alıp içtim 1ay yogurta ceviz çörekotu pekmez karıstıp hep yedim sabahları, o ay 9.6 mm oldu 11.gün ama bende brz farklı bir preoblem var progesteron benm rahım duvarımı inceltiyor 10mm de olsa transfer günü 7ye düşüyor:) baktm bu durum değişmio yaptık transferi .bu seferde ilaç harici birşey yapmadm 17.gün 6adet estrofemle 8.4 e getirebıldk eminmki transfer günü gene dahada inceldi bu sefer bakmadk artk gene tuttu.dr 3çizgi dediği için takılmadm ölçüye senınde yarn 3çizgi 8civarı görürsen tamamdr bu iş

Yarın 16.günüm günde 4 adet estrofem kullanıyorum 24 saatte bir climara bant yapıştırıyorum kalınlaşma olmuştur bencede işallah tripline görüntüsü de olmuştur
Oo benm 15.gün 7.2 ydı bu transferde 17gün 8.4oldu senınki haylı haylı kalınlasmıştr opu kürtaj ilaçlar vs bazen rahım geç toprlıyor böle müdahelelerde rahım inceliği demek için 5.5mm i giç geçememesi lazım senin öle bir durumun yok.yatın bu iş tamamdır:)

Çok garip ya bende aktardan çay aldım içdim bir süre sonra bıraktım senim durumunda farklıymış inşallah benimkide yarın bizi şaşırtır bu arada ben 2019 bir dış gebelik geçirdik tüplerim alındı o yüzden tek deneme yol tüp bebek olarak kaldı bize dış gebelikten sonra rahim inceliğinde bir problem yoktu tüp bebek ilaçlarına başladığım ay inceldi yeni yeni kendine geliyor rahim hormon dengesizliğinden de oluyormuş bu incelik

İnşallah yazarım size muhakkak 3 de kontrolüm var

Senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sen şimdi ne durumdasın kaç haftalık oluyor gebeliğin

bnmde dıs gebelkten tüpler iptal bir yok biri bağlı benmde tek yol tüp bebekti hikayemiz neredeyse aynı.canm ben defalrca ölçüm yaptrdm ilaçlı ilaçsız hormonlar sürekli değilken olabılıyor rahım opudan hormon ipnelerinden afallıyor kimisi hemen toparlanıyr kımısıde bizim gibi geç toparlanıyor oyüzden hiç karamsarlığa düşecek bir durum yok olmasa benm olmazdı.yarın gzl haberlerini beklıcem.yine tes giden bir durum olursa estrofemi fitil olarak kullanmanı tavsıye ederim 2içip 2fitil olarak benm 4gun boyunca 7.2kaldı ıkı gun fitil olrk attm 8.4oldu yaptk transferi aklnda olsn

Bunu duymuştum kullanıcı olarak senden de duymam içimi rahatlattı olmadı sorarım yarın doktoruma

Eşimle görüşüp işlemler başlayınca alıp başlayacağım o zaman bende çok teşekkür ederim bilgi için
Canım benim gittiğim merkez de progestan dışında hiçbir ilaç vermemişti yalnız değilsin coraspin ile gebe kaldığımda öyle gebelik ilerlemişti boş gebelikti o zamanda. Ben sağlıkçıyım pozitifi görür görmez coraspin100 içecektim.

O yeşil uçlular kalçadan yapılan insülin enjektör ucu iste eczacıdan pahalı ama insülin enjektörü merkezin sana vermesi gerekiyordu ünv. De bile gittiğimde bana üç vermişti. Merkezinle görüş istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…