2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Bende sizin dediklerinize katılıyorum. Çoğu merkez herkesi aynı şekilde ele alıp aynı ilaçlar aynı şekilde gidiyor. Tıbbı genetikten baktırmak lazım aslında insan ın kendisinin doktoru olması lazım. Ben işin içinde olmama rağmen bana bile şaçma sapan yaklaşımlarda bulundular. Uyanık olmak gerek

Prolutex mi kullanıyorsun göbek iğnesi için 2ml lik iğne ve ince uç en ideali bndan al

Eklentiler

• 1DE87D2F-6D43-434F-B009-E14FEB63BCBC.jpeg
    94,5 KB · Görüntüleme: 24
Ya belli olmuyor ama kiminin 8.gün kiminin 10.günde cıkabılıyor sakın kendini 6.gun cıkacak die şartlama sakın.ben cıkmasada hergun yapacaktım zaten:)))
Benim şuanki ilk hedefim bu rahim kalınlığımın düzelmesi sonra transfer ondan sonra da psikolojime bağlı ama dayanamayıp yaparım diye düşünüyorum

Benim şuanki ilk hedefim bu rahim kalınlığımın düzelmesi sonra transfer ondan sonra da psikolojime bağlı ama dayanamayıp yaparım diye düşünüyorum
aynı aşamalardan geçioz senle bak sonu güzel oluyorrr ben geçtim o yolları sıra sendeeebu arada sende bir ben potansiyeli var sen kesin yaparsın

Kızlar negatif olmadı gene tutmamış hayırlısı
Allah sabrini arttırsın inşallah üzülme demicem fayda etmz çünkü Allah tez vakitte kucağını doldursun inşallah Biz bu yola Allahım hayırlısıyla ver diye çıkıyoruz inşaallah yakın zmanda hayırlısıyla vercek kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…