- 23 Şubat 2021
- 235
- 182
- 27
Ayyy süper yaaaa maşallahhAhaha hemen açıklayayım:) 5liralık kaset testle öğrendim 5.gün embriyosu 2adet.ilk transferde de 6.gün öğrenmiştim ondada çiftti ama tek tutmustuhemen ıkız demeyelim
Bende sizin dediklerinize katılıyorum. Çoğu merkez herkesi aynı şekilde ele alıp aynı ilaçlar aynı şekilde gidiyor. Tıbbı genetikten baktırmak lazım aslında insan ın kendisinin doktoru olması lazım. Ben işin içinde olmama rağmen bana bile şaçma sapan yaklaşımlarda bulundular. Uyanık olmak gerekcanm immün testi bende yaptırmadım bu testi genelde vücudunda kızarıklık uyuşma ters giden durumlarda yapıyorlar.tüp bebekte daha önce gebelik bulgusu hiç oluşmayan kadınlara vücudun
Bebeği yabancı bir organizma olarak görüp reddetmesini engellemek için transfer öncesi kortizon veriliyor.doğal gebelikte bu kortizonun görevini sperm yapıyor spermın içinde rahım içindeki bagısıklıgı düşürecek hücreler var.lakin tüp bebekte sperm boşalmasını göremedıgımız için bu görevi bagısıklık baskılayıcı ilaçlara veriyorlar.transfer öncesi kullanılmasının sebebi bu.herhangi bir şikayetinz yoksa bu teste pek gerek görmez drlar
Prolutex mi kullanıyorsun göbek iğnesi için 2ml lik iğne ve ince uç en ideali bndan alTesekkurler canim insallah❤ Göbekten yapilacagi icin kendim yapicam digerleri gibi ama bu kalin igneyle zorSanirım medikalcilerden bulabilirim biraz daha makul bir sey. Ben de senin gibi isim degistim buarada aslanb idim. Tanisiyoruz onceden
Ya belli olmuyor ama kiminin 8.gün kiminin 10.günde cıkabılıyor sakın kendini 6.gun cıkacak die şartlama sakın.ben cıkmasada hergun yapacaktım zaten:)))Ayyy süper yaaaa maşallahhdemekki 12 gün beklemeye gerek yok
Benim şuanki ilk hedefim bu rahim kalınlığımın düzelmesi sonra transferYa belli olmuyor ama kiminin 8.gün kiminin 10.günde cıkabılıyor sakın kendini 6.gun cıkacak die şartlama sakın.ben cıkmasada hergun yapacaktım zaten:)))
İnşallah cnm ya su kan testi kese kalp vs idrar ilk levelPlutonMerkez canım gözün aydınn yaa böyle haberler bizi çok mutlu ediyoo inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin
Benim şuanki ilk hedefim bu rahim kalınlığımın düzelmesi sonra transferondan sonra da psikolojime bağlı ama dayanamayıp yaparım diye düşünüyorum
Hakkında hayırlısı olur inşallah pozitif görürsünBen kan verdim bugün bana dua edin 2 saate çıkar sonuçerken verdim ama raporum bitiyor
İnşallah güzel sonuçlar alınBen kan verdim bugün bana dua edin 2 saate çıkar sonuçerken verdim ama raporum bitiyor
Evet ya hikayemiz bu kadar mı benzeraynı aşamalardan geçioz senle bak sonu güzel oluyorrr ben geçtim o yolları sıra sendeee bu arada sende bir ben potansiyeli var sen kesin yaparsın
inşallahhhh biz de finali görürüz olacak olacakk olsun artıkEvet ya hikayemiz bu kadar mı benzerkader arkadaşım inşallh güzel geçsin bu yolculuğumuz ️
Rahim hanım pek nazlı çıktıinşallahhhh biz de finali görürüz olacak olacakk olsun artıkyarın yaz bizede rahim hanım hazırmıymış transfere bilelim
Canım çıktı mı sonucun ?Ben kan verdim bugün bana dua edin 2 saate çıkar sonuçerken verdim ama raporum bitiyor
nazını sevsinler yarın tamamdr bu işş nazda biyere kadar akıllı olsun:))Rahim hanım pek nazlı çıktıinşallah bugünki gibi neşeyle anlatırım
nazını sevsinler yarın tamamdr bu işş nazda biyere kadar akıllı olsun
nazını sevsinler yarın tamamdr bu işş nazda biyere kadar akıllı olsun:))akıllanıyor inşallah Ablası
Allah sabrini arttırsın inşallah üzülme demicem fayda etmz çünkü Allah tez vakitte kucağını doldursun inşallah Biz bu yola Allahım hayırlısıyla ver diye çıkıyoruz inşaallah yakın zmanda hayırlısıyla vercek kardeşimKızlar negatif olmadı gene tutmamış hayırlısı
Yaaa ne desem bilemiyorum o kadar emek veriyoruz çok zor yaaaaKızlar negatif olmadı gene tutmamış hayırlısı