- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Öyle Rabbim bize dik durma gücü versin inşallahHayırlısı deyip buna da şükür deyip ayağa kalkmamız lazım yapacak birşey yokölümden başka herşeyin çaresi var
Bu bilgi için teşekkür ederimmmyok kuzum transfer olana kadar sabah akşam fitil olrk attım 2tanede içtim transferden snra gunde 6adet içmeye devam fitil olrk atmadm brdaha.ama ilkindede transfer gunu 7.2mm iken tutmustu bunuda unutma sayıya asırı takılma.yarın istenılen ölcuye gelırse ne ala gelmesse fitil olark at denendi onaylandı
İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin saat kaçta randevun?Bu bilgi için teşekkür ederimmmönemli olan doktorun rahmimi beğenmesi bir yarın olsaydı inşallh
3 de inşallahİnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin saat kaçta randevun?
İnşallah hakkında hayılrısı olur3 de inşallahsabah hormon testi vericem bakalım neler olacak
Hadi hayırlısı olsun inşallah.yarın ola hayrola3 de inşallahsabah hormon testi vericem bakalım neler olacak
AyyýyyyHadi hayırlısı olsun inşallah.yarın ola hayrolagüzel haberler almanı dilerim serapcım
aman efendim teveccühünüz .sizin kibarlığınız pokemon hanımcığımmm
Teşekkür ederim bugün beni çok motive ettinizHadi hayırlısı olsun inşallah.yarın ola hayrolagüzel haberler almanı dilerim serapcım
Yanlış yönlendirmek istemem ama sağlık ocağında yapılan testler en azından tsh için diyebilirim ki genelde sonuç yanlış çıkıyor. 1 gün sonra gönderdiklerini ve beklettiklerini duymuştum kaç kete yuaptırdıysam tsh yüksek çıkıyordu. Başka yerde verdiğim testler daha düşük çıkuyordu. Beni çok yanılttı. Hatta sonradan gittiğim doktorum böyle söyleyip yeniden yaptırmaya gelen çok oldu demişti. Bir daha hiç orda yaptırmıyorum canım. Ama hepsi öyle midir bilmem yine de sen bilirsinKızlar ben yarın sağlık ocağından ravdeu aldım ve kan vermek için gidicem nasipse gittiğimde tüp bebek öncesi kontrol amaçlı desem bütün testlerden yaparlar mı regli değilim ama o zaman da hormon testi yaparlarmı troide baktırmak istiyorum yavaş çalışıyor oda
Her sağlık ocağı hormon testi yapmıyor canım ama bazıları yapıyormuş şansını dene bakalımKızlar ben yarın sağlık ocağından ravdeu aldım ve kan vermek için gidicem nasipse gittiğimde tüp bebek öncesi kontrol amaçlı desem bütün testlerden yaparlar mı regli değilim ama o zaman da hormon testi yaparlarmı troide baktırmak istiyorum yavaş çalışıyor oda
Bu sefer müdahale et iğne de yazsin transferden sonra gerekirse. Ben hem fitil progestan hem karından iğne olarak yapıyordum. Karından iğneyi kestirdi 3 gün sonra düştü. Belki ondan olmadı ama kafaya takılıyor bunlar. Bu sefer müdahale edicem mesela bende iğneyi daha uzun süre kullandırt diyeceğim. Yada kimine kalçadan düşük önleyici iğne yazıyor doktorlar . Hepsinin tarzı farklı. Aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek doğru değil ama 2. De daha temkinli dikkatli olmaları lazım biraz daha farklı yol izlemelilerBana Dr ilaç vermiyor neden bilmiyorum sadece folbiol estrofem ve progestan verdi o kadar 2.ci gün embriyosu olması gibi ilaç konusuda canımı sıkmaya başladı iyice güvenim gidiyor gibi hastaneye
Siz adetin 2. Günü gidin bence genelde adette bakılıyor hormonlarKızlar ben yarın sağlık ocağından ravdeu aldım ve kan vermek için gidicem nasipse gittiğimde tüp bebek öncesi kontrol amaçlı desem bütün testlerden yaparlar mı regli değilim ama o zaman da hormon testi yaparlarmı troide baktırmak istiyorum yavaş çalışıyor oda
Hiç sağlık ocağına gitmedim ilk defa gidip kan vereceğim onda da kararsız kaldımYanlış yönlendirmek istemem ama sağlık ocağında yapılan testler en azından tsh için diyebilirim ki genelde sonuç yanlış çıkıyor. 1 gün sonra gönderdiklerini ve beklettiklerini duymuştum kaç kete yuaptırdıysam tsh yüksek çıkıyordu. Başka yerde verdiğim testler daha düşük çıkuyordu. Beni çok yanılttı. Hatta sonradan gittiğim doktorum böyle söyleyip yeniden yaptırmaya gelen çok oldu demişti. Bir daha hiç orda yaptırmıyorum canım. Ama hepsi öyle midir bilmem yine de sen bilirsin
Tedirginim aslında bu konuda normal hastane yapar mı peki tahlilHer sağlık ocağı hormon testi yapmıyor canım ama bazıları yapıyormuş şansını dene bakalım
Bakalım nasıl yol izlenecek henüz belli birşey yok adet olup kontrole gittiğimde konuşma şansım olacak şimdi ilgilenmiyorlar çok desem yeridirBu sefer müdahale et iğne de yazsin transferden sonra gerekirse. Ben hem fitil progestan hem karından iğne olarak yapıyordum. Karından iğneyi kestirdi 3 gün sonra düştü. Belki ondan olmadı ama kafaya takılıyor bunlar. Bu sefer müdahale edicem mesela bende iğneyi daha uzun süre kullandırt diyeceğim. Yada kimine kalçadan düşük önleyici iğne yazıyor doktorlar . Hepsinin tarzı farklı. Aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek doğru değil ama 2. De daha temkinli dikkatli olmaları lazım biraz daha farklı yol izlemeliler
Adetin 2.ci günü artık transfer hazırlığı olacak o zaman kan vermem doğru olur mu ki ?Siz adetin 2. Günü gidin bence genelde adette bakılıyor hormonlar
Malesef çoğu öyle. Ben çok soru soruyorum artık onca emek veriyoruz sonuçta. Doktoru falan sorguluyorum şöyle mi yapsaydınız böylemi yapsaydınız diye. En son kovacak beniHiç sağlık ocağına gitmedim ilk defa gidip kan vereceğim onda da kararsız kaldım
Tedirginim aslında bu konuda normal hastane yapar mı peki tahlil
Bakalım nasıl yol izlenecek henüz belli birşey yok adet olup kontrole gittiğimde konuşma şansım olacak şimdi ilgilenmiyorlar çok desem yeridir
Transfer hazırlığına başlarken doktorun kan alıp değerlerine bakar zaten benceb. Kan sonuçlarında hormonlarda sıkıntı olursa transfer hazırlığı yapamaz zaten. Progesteron e2 östrojen Lh tsh vs bunlara bakıp başlıyorlarAdetin 2.ci günü artık transfer hazırlığı olacak o zaman kan vermem doğru olur mu ki ?