2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

canm immün testi bende yaptırmadım bu testi genelde vücudunda kızarıklık uyuşma ters giden durumlarda yapıyorlar.tüp bebekte daha önce gebelik bulgusu hiç oluşmayan kadınlara vücudun
Bebeği yabancı bir organizma olarak görüp reddetmesini engellemek için transfer öncesi kortizon veriliyor.doğal gebelikte bu kortizonun görevini sperm yapıyor spermın içinde rahım içindeki bagısıklıgı düşürecek hücreler var.lakin tüp bebekte sperm boşalmasını göremedıgımız için bu görevi bagısıklık baskılayıcı ilaçlara veriyorlar.transfer öncesi kullanılmasının sebebi bu.herhangi bir şikayetinz yoksa bu teste pek gerek görmez drlar
Bende sizin dediklerinize katılıyorum. Çoğu merkez herkesi aynı şekilde ele alıp aynı ilaçlar aynı şekilde gidiyor. Tıbbı genetikten baktırmak lazım aslında insan ın kendisinin doktoru olması lazım. Ben işin içinde olmama rağmen bana bile şaçma sapan yaklaşımlarda bulundular. Uyanık olmak gerek

Tesekkurler canim insallah❤ Göbekten yapilacagi icin kendim yapicam digerleri gibi ama bu kalin igneyle zor 😂Sanirım medikalcilerden bulabilirim biraz daha makul bir sey. Ben de senin gibi isim degistim buarada aslanb idim. Tanisiyoruz onceden😘
Prolutex mi kullanıyorsun göbek iğnesi için 2ml lik iğne ve ince uç en ideali bndan al

Eklentiler

• 1DE87D2F-6D43-434F-B009-E14FEB63BCBC.jpeg
    1DE87D2F-6D43-434F-B009-E14FEB63BCBC.jpeg
    94,5 KB · Görüntüleme: 24
Ya belli olmuyor ama kiminin 8.gün kiminin 10.günde cıkabılıyor sakın kendini 6.gun cıkacak die şartlama sakın.ben cıkmasada hergun yapacaktım zaten:)))
Benim şuanki ilk hedefim bu rahim kalınlığımın düzelmesi sonra transfer 😂ondan sonra da psikolojime bağlı ama dayanamayıp yaparım diye düşünüyorum

Kızlar negatif olmadı gene tutmamış hayırlısı 🥺
Allah sabrini arttırsın inşallah üzülme demicem fayda etmz çünkü Allah tez vakitte kucağını doldursun inşallah Biz bu yola Allahım hayırlısıyla ver diye çıkıyoruz inşaallah yakın zmanda hayırlısıyla vercek kardeşim

X