2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Bu konularda tecrübeli olmak bazen çok kötü ve üzücü bazende tecrübe hiç bilmediğin insanlara umut oluyor ben bugün bişey daha öğrendim sizin sayenizde teşekkür ederim tekrardan

Bu konularda tecrübeli olmak bazen çok kötü ve üzücü bazende tecrübe hiç bilmediğin insanlara umut oluyor ben bugün bişey daha öğrendim sizin sayenizde teşekkür ederim tekrardan
Rica ederim bende istemezdim tecrübe edinmeyi ama vücudumu tanıma ve ne kadar doz ilaç kullanmam gerektiğini kendimi kobay olarak kullanarak öğrendim maaalesef.bende zamanında cok arastrdm şimdi benm gibi arastıranlara bir ışık olsun die yazıyorum.hepimizin birbirimize ihtiyacı var pokemon hanımcım

Ben eylülde olu oldum ekimden beri bekliyorum bu ay geçen hafta 7.2 oldu ilk defa yarın tekrar bakacak bu üç çizgi neye göre oluşuyor peki rahim kalınlaşıp üç çizgi olmazsada mı iptal oluyor transfer

Iron Butterfly canısı banada diğer gittiğim klinikler ilaç vermemişti bu son gittiğim doktor banada coraspin folik asit birde d3 vitamini verdi şimdilik öbür ay başlıcam ben tüp bebeğe.. burda okudum anladım bende diyorum coraspin niye verdi bana diye hatta sordum doktora 30 tablet var içinde bitircem mi hepsini diye evet hatta bir kutu daha yazıcam demişti sende bi sor doktoruna

Peki sen rahmin kalımlaşsın diye ne gibi şeyler yaptın ve küsmüş ilaç işe yaradı sende

Kardelen060492 canım sen tedaviye başladın mı yeniden bildiğim kadarıyla sende negatif almıştın Aralık ayında
Canım merhaba, şöyle aralıkta negatif aldım hastalanınca doktora gittim. 28 aralıkta histereskopi yaptı rahime çizik attı. Baskılama yapcağız dedi. O yüzden 30 aralıkta lucrin 1.doz yaptm, 30 ocakta 2.dozu yapacağım. 14 şubatta da transfer hazırlığım başlyck sanırım şubat sonu mart başı transferim olacak öyle demişti doktorum Bakalım neler olacak bu sefer.

Ne desem bilemedim ki bu bile çok moral bozucu aslında bana göre

Yaaaaaa çok sevindim senin adına sende pes etmemiştim ne güzel inşallah 2022 bize uğurlu ve bereketli gelir maşallah sana

Yılmak yok canım, her nasip vaktine esirdir derler vaktimizi bekleyeceğiz, umarım en yakın zamanda güzel haberler veririz birbirimizeSen naptın canım? Senin Transfer ne zaman?
Şimdi kendim bişiler yapıyorum nasipse inşallah 5 Şubat adet günüm o zaman tekraedan başlıcam transfer işlemlerime hayırlısı Allah'tan hiç umut kesmek yok durmakta yok sonuna kadar devam

Ben eylülde olu oldum ekimden beri bekliyorum bu ay geçen hafta 7.2 oldu ilk defa yarın tekrar bakacak bu üç çizgi neye göre oluşuyor peki rahim kalınlaşıp üç çizgi olmazsada mı iptal oluyor transfer
ben evt 3çizgi olması önemli bu ıkı duvarında eşit kalınlaşması lazım.benmde 7.2ile oldu tutmustu.. yarın kaçıncı günün .geçen haftadan buyana dahada kalınlasmıstır .benm br arkds 4-5defa iptal yedi ama 5.seferde 9.5la transfer oldu.bende 2020ekimde opu olup martta transfer olabilmiştim baya beklemiştim.suanki ölçün güzel bakalım yarın kaç olacak.birde kaç adet estrofem kullanıosun

Yarın 16.günüm günde 4 adet estrofem kullanıyorum 24 saatte bir climara bant yapıştırıyorum kalınlaşma olmuştur bencede işallah tripline görüntüsü de olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…