- 9 Ekim 2020
- 5.692
- 7.639
canm immün testi bende yaptırmadım bu testi genelde vücudunda kızarıklık uyuşma ters giden durumlarda yapıyorlar.tüp bebekte daha önce gebelik bulgusu hiç oluşmayan kadınlara vücudunBen trombofiliyi yaptırmıştım ama immün testini ilk defa duydum ve doktorum da yaptırmadı . Bu testi nerede ve nasıl yaptırabiliriz acaba ? Sonuçta her durumun araştırılması gerekiyor . Ben de yaptırayım
Ayy maşallah inş kanda da güzel haberler alırsınBenm bugun 8.gün 6.gun idrarda baktm olumlu sımdlk geriside Allah a emanetTest gününü bekliyorum sımdlkkk sen ne durumdasn
Merhabalar canım, ben 2.5 ml normal iğne aldım. Birde yanına insulin iğnesi aldım. Trendyoldan direk insulin iğnesi sipariş et daha uygun.. kardan kargolar çıkmadığı için ben eczaneden almak sorunda kaldım. İlaç 1 ml kadar ama hava olduğu için insulin iğnesi küçük geliyor. 2.5 ml ile çekip insulin iğne ucu ile vuruyorum.. Ben şimdi başka şeylerde deniyorum bakalım hangisi daha kolay olacak bilgilendiririm..
Süpersiniz. Cok tesekkur ederimMerhabalar canım, ben 2.5 ml normal iğne aldım. Birde yanına insulin iğnesi aldım. Trendyoldan direk insulin iğnesi sipariş et daha uygun.. kardan kargolar çıkmadığı için ben eczaneden almak sorunda kaldım. İlaç 1 ml kadar ama hava olduğu için insulin iğnesi küçük geliyor. 2.5 ml ile çekip insulin iğne ucu ile vuruyorum.. Ben şimdi başka şeylerde deniyorum bakalım hangisi daha kolay olacak bilgilendiririm..
olsun da geç öğren kuzummm.Allah hayrlısıyla nasip etsin ben artık iptal edilen tedavıler denemeler kayıplar derken hatim indirdim protokolleriAyy maşallah inş kanda da güzel haberler alırsın
Ben senin sayende baya yol kattettim
28 ocak bu Cumartesi transferim var.. İnş son virajdayımAma doktor bana çatlatma iğnesi verdi. İstesemde erken öğrenemeyeceğim Nasip bakalım
Hemde nasıl? Bana doktor ovitrelle vermişti. Dün onun ile vurdum.. Onun ucu daha ince diye onun ile ağrı daha az oldu.. ama kanama yaptı ve etrafı morardı. Bugün insulin iğnesi ile yaptım. Kanama yok ama ağrı var..Süpersiniz. Cok tesekkur ederimiş başa düsünce insan surekli cozum uretmek zorunda kaliyor degil mi
25 yaşındayım 5 senlik evli ve 2018den beri bu işlerin içindeyim hiç gebelik yaşamadım malesef sebepsiz infertilite denildi sürekli 1.ci denemem başarısız oldu şimdi ikinci için bekliyorum hayırlısı Allah'tan buda olmazsa merkez değiştirip sıfırdan başlamak da nasıl olacak hiç bir fikrim yok ama bende hiç pes etmeyi düşünmedim
Ben estrofem ve folbiol kullandım ve rahim kalınlığı 11mm ama ben narda tükettim çokinşallah sizde güzel sonuç alırsın yarın için hakkınızda hayırlısı olsun
Dur sayam sana listem kbarık
estrofem*6
prograf *2
Dekort*1
proluton 5gunde bir
Fitil*3
Prolutex2 ama ben 1tane yapıom
coraspin
Folik
oksapar 0.4
Bu enjektörle kalça iğnelerini yapıyorlarŞimdi prospektüse baktım meğer kullanilmasi gereken iğnenin boyutu numarasi vs yaziyormus. Bana verilen kadar buyuk degilmis. Medikalden alirim artik insallah
Sağlık ocağında poposuna vurunmalisinKızlar selamlarpozitif sonuc alan arkadaşlara hayirli olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah ve bizlerede nasip etsin❤ bende transfer hazirligindayim bgn kontrole gittim. Rahim kalinligi iyiymiş. Transfer icin 2 şubat kesinlesti❤ ama şöyle bir sorunum var fitil ve progestan iğne verildi. İğne için enjektör istedim eczaneden ucu baya kalin ve uzun bisey verdi ve standart bunlar dedi. İğne kullanan arkadaslar siz nasil bi enjektör kullandınız?? Yumurta buyutme icin kullandigimiz ignelerin uçlari gayet kucuk ve inceydi hatirlarsaniz. Ne yapmaliyim?
Estrfofeme başladığın gün içiyorsun transferden sonrada devam 10.haftaya kadarKendim alıp kullana bilirmiyiö bu coraspini ? Ne zaman kullanıma başlanılıyor buna
Ahhhh bir bilsemmmmIron Butterfly gerçekten ilaçların azmış ben şuan coraspin estrofem climara bant folik asit kullanıyorum ama transfer kesinleşirse iğnelere başlıcam benimde bir çoğu arkadaşım coraspin ve bağışıklık baskılayıcı ilaç kullandı acaba senin doktor neden vermedi
Doktorun kim pekiAhhhh bir bilsemmmm
Güzel haberlerle gelirim inşallah canım yine yakın zamanda
Devlet de işlem görüyorum ben belki devlet pasif bu konudaDoktorun kim peki
Amin amin amin çok amin canım dediğim gibi beklerim her zamanGüzel haberlerle gelirim inşallah canım yine yakın zamanda
Siz baya bilgilisiniz bu rahimde incelik ve üç çizgi olmama sebebi ne acaba yada neler yapılıyor rahim kalınlaşsın görüntüsü düzelsin diye bir bileğiniz varmıcanm immün testi bende yaptırmadım bu testi genelde vücudunda kızarıklık uyuşma ters giden durumlarda yapıyorlar.tüp bebekte daha önce gebelik bulgusu hiç oluşmayan kadınlara vücudun
Bebeği yabancı bir organizma olarak görüp reddetmesini engellemek için transfer öncesi kortizon veriliyor.doğal gebelikte bu kortizonun görevini sperm yapıyor spermın içinde rahım içindeki bagısıklıgı düşürecek hücreler var.lakin tüp bebekte sperm boşalmasını göremedıgımız için bu görevi bagısıklık baskılayıcı ilaçlara veriyorlar.transfer öncesi kullanılmasının sebebi bu.herhangi bir şikayetinz yoksa bu teste pek gerek görmez drlar
Yok öyle kızarıklık ya da uyuşma gibi bir şikayetim olmadı . Bizde kan uyuşmazlığı var o sebepten bebeği yabancı madde gibi mi görüyor vücut diye düşündüm ama doktor yapardı bununla ilgili bir sebep olsaydı . İmmün testini duyunca eksik kalmasın yaptırayım bu bekleme sürecinde demiştimcanm immün testi bende yaptırmadım bu testi genelde vücudunda kızarıklık uyuşma ters giden durumlarda yapıyorlar.tüp bebekte daha önce gebelik bulgusu hiç oluşmayan kadınlara vücudun
Bebeği yabancı bir organizma olarak görüp reddetmesini engellemek için transfer öncesi kortizon veriliyor.doğal gebelikte bu kortizonun görevini sperm yapıyor spermın içinde rahım içindeki bagısıklıgı düşürecek hücreler var.lakin tüp bebekte sperm boşalmasını göremedıgımız için bu görevi bagısıklık baskılayıcı ilaçlara veriyorlar.transfer öncesi kullanılmasının sebebi bu.herhangi bir şikayetinz yoksa bu teste pek gerek görmez drlar
Olabilir benimde çalıştığım yerde tüp bebek merkezi var devlet diye tercih etmedim sizin kaçıncı denemeniz allah emeklerinizi boşa çıkartmasınDevlet de işlem görüyorum ben belki devlet pasif bu konuda
Ben daha yeniyim çok bilgim de olmadı açıkcası Aralık ayında ilk denememi yaşadım negatif aldım şimdi Şubat ayında 2.ci denemem olcak nasipseOlabilir benimde çalıştığım yerde tüp bebek merkezi var devlet diye tercih etmedim sizin kaçıncı denemeniz allah emeklerinizi boşa çıkartmasın
hemde baya tecrübeliyim bu konuda benm ilk transferde kalınlaşıp hep tekrar inceldi 3defa iptal edilmişti.sonuncuda 7.2mm ile transfer oldm tuttu. Suanki transferm de 8.4mm ile oldu tuttu.7ve üstü olması yeterli önemli olan triple (3çizgi görünümü ve eşit olması) ve sunuda söleyim her ay değilkenlk gösteren bir durum bu benm 10.8 9.6 da gördm 7.2-8.4.-7.0 da gördm her ay baktrdm sürekli değişken senin kaç kez böyle kalınlasmama durumun oldu ona göre konusalım?Siz baya bilgilisiniz bu rahimde incelik ve üç çizgi olmama sebebi ne acaba yada neler yapılıyor rahim kalınlaşsın görüntüsü düzelsin diye bir bileğiniz varmı