- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Üzme kendini bu kadar hayırlısı Allah'tan ne kadar az da olsa umudumuz var .... Eşimin yeğeni opu masasından kalktı eşinde sperm yok diye ne kadar kötü olsakta beterin beteri var gülüm sıkma sıkma canını mevlam güldürsün yüzünüBen bile tek olsun bizim olsun diyorum takviye ve vitaminler ile kaliteli yapmaya çabalıyorum bakalim marta kaldi hayaller yada nisanaherşey nasip bi sogan kürü yapmak 2 ayına maal oldu 2 ay adet olamadim sonra süreç hızlandı önce corona testi çıkmadı bu ay da pozitif oldum o kadar şansız hissediyorum ki kendimi belki marttada engel cikicak hic fikrim yok umutla bekleyemiyorum artık önce sağlık tabiki
Çok sevindim senin adına canım inşallah pozitif sonuç alır hayırlısıyla güzel yollar izlersin ve sana sımsıkı tutunur minişinkızlar hepimize dua ediyorum burda soru sordum Allah razı olsun cevapladınız hepimizin yüreği agzımızda Allah hepimize saglıklı sıhhatli evlat nasip etsin transferim gerçekleşti bnada dua edin nolur hepimiz savaşçı kadınlarız inşaallah birbir müjdelermizi alıcaz
Ayy inşaallah transfer sırasında çok stresliydim inşallah kötü etkilememiştir ya ondan biraz korkuyorum kimse anlamıyo stresimi boşuna yapıosun diolar ama bizi biz anlarızÇok sevindim senin adına canım inşallah pozitif sonuç alır hayırlısıyla güzel yollar izlersin ve sana sımsıkı tutunur minişin
Amin canim benim güzel haberler veririz burda inşallahÜzme kendini bu kadar hayırlısı Allah'tan ne kadar az da olsa umudumuz var .... Eşimin yeğeni opu masasından kalktı eşinde sperm yok diye ne kadar kötü olsakta beterin beteri var gülüm sıkma sıkma canını mevlam güldürsün yüzünü
Evet aslında hepimiz kullanıyoruz bu sözleri başımıza gelmeden ben de çok stresli geçirdim kosrktum atta ama sonra kendşme kızdım hiçte korkulacak birşey değilmiş diye şimdi hiç kendimi strese sokmamaya çalışıyorumAyy inşaallah transfer sırasında çok stresliydim inşallah kötü etkilememiştir ya ondan biraz korkuyorum kimse anlamıyo stresimi boşuna yapıosun diolar ama bizi biz anlarız
Amin amin inşallah mevlam güzel haberler vermeyi nasip etsinAmin canim benim güzel haberler veririz burda inşallah
Olanlar yardımcınokur inşallah canım sanaAranızda amh düşük olan varmi
hayırlısı olsun pes etmek yok umarım ikinci de tutarGittim verdim kan . Maalesef o da negatif çıktı . O yüzden hemen planlarımı yapıyorum zaman kaybetmeden ikinci için
Zaten sağlıklı olan 1 adet dönemini geçirmek diyor doktorlar canım. Hakkında hayırlısı olsun bozma moralini Martta beraber bekleriz güzel haberleri inşallahDoktorum bir ay ara vermeyi önerdi yani benim transfer Mart ayına kaldı . Hemen ilk ay yapmam demiş
Sizin ikinci deneme mi olacak ? İlk denemede neden tutmuyor acaba ikinci de şans daha mı yüksek oluyorhayırlısı olsun pes etmek yok umarım ikinci de tutarçoğumuzun ilk deneme tutmuyor
Evet geç olsun güç olmasın . En sağlıklısı nasılsa öyle olsun . Bu ay da dinlenmiş olurumZaten sağlıklı olan 1 adet dönemini geçirmek diyor doktorlar canım. Hakkında hayırlısı olsun bozma moralini Martta beraber bekleriz güzel haberleri inşallah
Hakkında hayırlısı olsun inşallah seninde deneme şansın olur belki bu boşluktaDoktorum bir ay ara vermeyi önerdi yani benim transfer Mart ayına kaldı . Hemen ilk ay yapmam demiş
Bence test günün bekle ama vermek istersen sen bilirsin canımKizlar transferden sonra 8.gunum sizce bugün kan testi versem belli olur mu 5. Gün embiriyosu
Eşim çok heves etti baktiralim bian önce diye bugünde progesteron ignem var onu yaptırmaya gitcem hastaneye gitmişken baktirsam mi dedim ama çok korkuyorum da bilmiyorum canım az da olsa değer çıkar heralde tuttuysaBence test günün bekle ama vermek istersen sen bilirsin canım
Selam canım ben hastanelere gidip geliyorm giremiyorm pek 4 subatta ameliyatım var bakalım hayırlısıGünaydın hatunlar ne durumlardasınız durumlarınızz haliniz vaktiniz nasıl güne pozitifle başladık çok çok pozirfilerle dolu günlerimiz olsun inşallah
Sandal kokusu
@1nbahar
Dfn1903
G Gzd0138 35
@Ufktugba
@bebiii 31
@minnos patates
@bsra61
@BSli16
@karadenizkizi1982
@Aslanb22
@ Yabanc
C Cmcm
Opecert
@Zecmel
@in_cim
@Nil Gunes
@Zeynepkur
@CevikKiz
@sengulll
@Betulyusuf
@Peterpanik
@Aysnrxe
@Bio_girl
ben sebebi unutmuşum canım düşük amh çikolata kisti endimetriozis hidrosalpenks :))))))“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
isim yaş şehir deneme sebep embriyo transfer sonuç Sandal kokusu 30 Adana 1. Sperm sayısı ve hareketlilik düşük 5. gün 14 Ocak @1nbahar 26 2. 3. gün Iron Butterfly 25 İstanbul 2. Sebepsiz infertilite 2. gün Dfn1903 31 Ankara 2. Sperm azlığı ve hareketsizlik 5. gün G Gzd0138 35 Kayseri 2. Sperm morfoloji azlığı ve pko 5. gün 14 Ocak @Ufktugba 38 muğla 1. Erken infertilite ve amh düşük 3. gün @bebiii 31 2. 5. gün @minnos patates 30 2. 3. gün @bsra61 28 2. 5. gün @BSli16 26 1. 5. gün 11 Ocak @sengulll 26 2. 3. gün 14 Ocak @Aslanb22 28 1. 5. gün @Yabanc 21 1. 5. gün 12 Ocak C Cmcm 30 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 5. gün 17 Ocak Opecert 32 2. 5. gün @Zecmel 32 2. 3. gün @in_cim 34 1. @Nil Gunes 35 2. @Betulyusuf 40 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 17 Ocak @Bio_girl @CevikKiz 31 2. @Aysnrxe 24 İstanbul 1. Pcos ve yarım rahim @Zeynepkur 38 4. @Peterpanik 30 1. 5. gün @Ayseeeecik 31 4. 5. gün 27 Ocak Eminemalinn 31 Mersin 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 18 Ocak @Sasa234 32 1. Erkek infertilitesi 5. gün 29 Ocak
Canım benide listeye yazarmisin eger yazilmlar deva ediyosa izmir 36 yaş düşük amh esimde varikosel baslangici var tedavi korona oldugumuz icin net tarih yok“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
isim yaş şehir deneme sebep embriyo transfer sonuç Sandal kokusu 30 Adana 1. Sperm sayısı ve hareketlilik düşük 5. gün 14 Ocak @1nbahar 26 2. 3. gün Iron Butterfly 25 İstanbul 2. Sebepsiz infertilite 2. gün Dfn1903 31 Ankara 2. Sperm azlığı ve hareketsizlik 5. gün G Gzd0138 35 Kayseri 2. Sperm morfoloji azlığı ve pko 5. gün 14 Ocak @Ufktugba 38 muğla 1. Erken infertilite ve amh düşük 3. gün @bebiii 31 2. 5. gün @minnos patates 30 2. 3. gün @bsra61 28 2. 5. gün @BSli16 26 1. 5. gün 11 Ocak @sengulll 26 2. 3. gün 14 Ocak @Aslanb22 28 1. 5. gün @Yabanc 21 1. 5. gün 12 Ocak C Cmcm 30 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 5. gün 17 Ocak Opecert 32 2. 5. gün @Zecmel 32 2. 3. gün @in_cim 34 1. @Nil Gunes 35 2. @Betulyusuf 40 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 17 Ocak @Bio_girl @CevikKiz 31 2. @Aysnrxe 24 İstanbul 1. Pcos ve yarım rahim @Zeynepkur 38 4. @Peterpanik 30 1. 5. gün @Ayseeeecik 31 4. 5. gün 27 Ocak Eminemalinn 31 Mersin 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 18 Ocak @Sasa234 32 1. Erkek infertilitesi 5. gün 29 Ocak
Sen nasıl istersen o zaman canım ama her iki sonuca da hazırla kendini inşallah pozitif değer görürsün kan verirsen eğerEşim çok heves etti baktiralim bian önce diye bugünde progesteron ignem var onu yaptırmaya gitcem hastaneye gitmişken baktirsam mi dedim ama çok korkuyorum da bilmiyorum canım az da olsa değer çıkar heralde tuttuysa
Canım sağolsun abla ne demek her zaman yaz bekleriz uğra böyleSelam canım ben hastanelere gidip geliyorm giremiyorm pek 4 subatta ameliyatım var bakalım hayırlısı
Hemen ekliyorumben sebebi unutmuşum canım düşük amh çikolata kisti endimetriozis hidrosalpenks :))))))
Tabiki eklerim ilk denemeniz mi olacak acabaCanım benide listeye yazarmisin eger yazilmlar deva ediyosa izmir 36 yaş düşük amh esimde varikosel baslangici var tedavi korona oldugumuz icin net tarih yok