2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Üzme kendini bu kadar hayırlısı Allah'tan ne kadar az da olsa umudumuz var .... Eşimin yeğeni opu masasından kalktı eşinde sperm yok diye ne kadar kötü olsakta beterin beteri var gülüm sıkma sıkma canını mevlam güldürsün yüzünü

Çok sevindim senin adına canım inşallah pozitif sonuç alır hayırlısıyla güzel yollar izlersin ve sana sımsıkı tutunur minişin

Çok sevindim senin adına canım inşallah pozitif sonuç alır hayırlısıyla güzel yollar izlersin ve sana sımsıkı tutunur minişin
Ayy inşaallah transfer sırasında çok stresliydim inşallah kötü etkilememiştir ya ondan biraz korkuyorum kimse anlamıyo stresimi boşuna yapıosun diolar ama bizi biz anlarız

Ayy inşaallah transfer sırasında çok stresliydim inşallah kötü etkilememiştir ya ondan biraz korkuyorum kimse anlamıyo stresimi boşuna yapıosun diolar ama bizi biz anlarız
Evet aslında hepimiz kullanıyoruz bu sözleri başımıza gelmeden ben de çok stresli geçirdim kosrktum atta ama sonra kendşme kızdım hiçte korkulacak birşey değilmiş diye şimdi hiç kendimi strese sokmamaya çalışıyorum
Amin canim benim güzel haberler veririz burda inşallah
Amin amin inşallah mevlam güzel haberler vermeyi nasip etsin
Aranızda amh düşük olan varmi
Olanlar yardımcınokur inşallah canım sana

Zaten sağlıklı olan 1 adet dönemini geçirmek diyor doktorlar canım. Hakkında hayırlısı olsun bozma moralini Martta beraber bekleriz güzel haberleri inşallah
Evet geç olsun güç olmasın . En sağlıklısı nasılsa öyle olsun . Bu ay da dinlenmiş olurum

Bence test günün bekle ama vermek istersen sen bilirsin canım
Eşim çok heves etti baktiralim bian önce diye bugünde progesteron ignem var onu yaptırmaya gitcem hastaneye gitmişken baktirsam mi dedim ama çok korkuyorum da bilmiyorum canım az da olsa değer çıkar heralde tuttuysa

Selam canım ben hastanelere gidip geliyorm giremiyorm pek 4 subatta ameliyatım var bakalım hayırlısı

ben sebebi unutmuşum canım düşük amh çikolata kisti endimetriozis hidrosalpenks :))))))

Canım benide listeye yazarmisin eger yazilmlar deva ediyosa izmir 36 yaş düşük amh esimde varikosel baslangici var tedavi korona oldugumuz icin net tarih yok

Eşim çok heves etti baktiralim bian önce diye bugünde progesteron ignem var onu yaptırmaya gitcem hastaneye gitmişken baktirsam mi dedim ama çok korkuyorum da bilmiyorum canım az da olsa değer çıkar heralde tuttuysa
Sen nasıl istersen o zaman canım ama her iki sonuca da hazırla kendini inşallah pozitif değer görürsün kan verirsen eğer
Selam canım ben hastanelere gidip geliyorm giremiyorm pek 4 subatta ameliyatım var bakalım hayırlısı
Canım sağolsun abla ne demek her zaman yaz bekleriz uğra böyle ne ameliyatı olacaksın geçmiş olsun şimdiden inşallah
ben sebebi unutmuşum canım düşük amh çikolata kisti endimetriozis hidrosalpenks :))))))
Hemen ekliyorum
Canım benide listeye yazarmisin eger yazilmlar deva ediyosa izmir 36 yaş düşük amh esimde varikosel baslangici var tedavi korona oldugumuz icin net tarih yok
Tabiki eklerim ilk denemeniz mi olacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…