2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Size yakın hastahane varsa aciline git orda da kan ver istersen erken gebelik testleri küçük değerleri bile algılıyor. Yer değiştir orda da negatifse aynıdır.
Gittim verdim kan . Maalesef o da negatif çıktı . O yüzden hemen planlarımı yapıyorum zaman kaybetmeden ikinci için

Teşekkür ederim canim ozaman mart ayında randevu istim ben oyle aman aman ağır geçirmedik gribal enfeksiyon gibi 2 aydir takviye kullanıyorum yine 1 ay daha kullanım belki sağlıklısı böyle nasip diyelim

Mantıklı aslında ama üzülüp stres yapma kendine şansların varmış madem onlsra sarıl bu hayırlısı olsa sana tutunurdu öyle düşün
Çok üzüldüm hatta gece hiç uyumadım ama madem şartlarımız bu zaman kaybetmeden tekrar başlamak ve kendini en kısa sürede toparlamak lazım . Diğer türlü günlerce üzülmemin hiçbir faydası olmayacak

İlaç sıkıntısı yaşayan varmı kızlar estrofem bulamadım ben kalp atışına kadar kullandığım bir ilaç bu arada dip not pko olup bebiş tutmayan kan pıhtılaşma testi yaptırsın mutlaka genetik hastalığı varmı baktır sın

Gittim verdim kan . Maalesef o da negatif çıktı . O yüzden hemen planlarımı yapıyorum zaman kaybetmeden ikinci için
Efsanesin tabki kullan bütün şanslarını asla pes etme biz tekiz acımızı içimşzdede yaşarız ama pes etmek yok
Teşekkür ederim canim ozaman mart ayında randevu istim ben oyle aman aman ağır geçirmedik gribal enfeksiyon gibi 2 aydir takviye kullanıyorum yine 1 ay daha kullanım belki sağlıklısı böyle nasip diyelim
Rica ederim ne zaman gerçirdiniz kovid eğer zaman geçmişse şimdi bile arayıp göreşebilirsiniz ben temmuzda geçirdim baya sıkıntılarım oluştu ailevi olarak en iyi karar Aralık ayı oldu ama başarısız oldum malesef

İlk deneme oldu ve başarısız size sunabilirler böyle bir imkan yada siz isterseniz yapılabilir özelde tedavi görmüyor musunuz siz ?
Evet özelde tedavi görüyorum . Kendi doktorum bana demişti ki çift yaptırmanı istemiyorum o yüzden tek denedim aslında . İkiz gebeliklere riskli gözüyle baktıkları için istemiyorlar galiba . Ama sonuçta şansımız artacak ve ikiz olursa da bonus mutluluk işte

Ben de zor buluyorum ilaçları . Eczaneleri gezip dolaşıyorum sürekli . Bu heryerde yaşanan bir sorun galiba

Kesinlikle katılıyorum bu düşüncene ben 3 4 gün kendime gelemedim buralara takıldım ailemle vakit geçirdim anca geldim gibi kendime adet olunca hep 2.ci gün gidiyorum kontole bu sefer 3.cü gün gidicem dedim oda işte nasipmidir nedir 1.ci adet gününde başlanıyormuş 2.ci tedaviye kaldım öyle sonra dedim bunda vardır bir hayır şimdi kendim deniyorum şansımı mesela bir ay bir aydır
O ilaç çok sıkıntı bulunuyor çok alın alın koyun kenara çok lazım olacak benim şuanda 3 kutum var açılmamış birde yarım

Tabiki aynen öyle insallah bu senin için hayırlısı okur üzülmek yok durmak yok tola devam kendim gibi bir inaçcı buldum galiba

Nerede gördünüz tedavi basarisiz olma sebebi ne peki yaş kaç birde? ben şuan covitim ege ye gidiyorum geçen ay pcr negatif olan testim cikmadi diye ne tedavi ettiler ne baska bise şubatta gelirsin dediler şuan koronayım regl 3 şubat ben 1 ay dinlenim diyorum hastane 3 ay beklemek gerekiyo dedi onlar işi uzatma derdinde ben de martta başlamak istediğimi söyleyip randevu alcam zaten aylardır bekletiyorlar hep bahane bulup amh 003 daha beklemekten korkuyom

Kesinlikle öyle belki de mucize gerçekleşecek ve kendiliğinden olacak bilemeyiz Her fırsatı değerlendirmek lazım

Ben devlette tedavi görüyorum sebepsiz infertilite bizim sorunumuz yaşım 25 doktorum çok üstüme düştü o kavid konusunda dedim iyiyim hocam evde geçirdim ilaç kullandım eşimde aynı şekilde dedim sonra çok sınıktılı yaşamadıysanız onay verelim dediler kurulda toplantı yapıldı testlerimşze bakıldı onay verildi ve başladık zaten işlemlere opu oldum his oldum 1 ay bekledim transfer oldum olmadı tutmadı nasip vermedi kucağıma ama pes etmedim Şubat'ta ikinci tedavim hayırlısı ile bakalım ilk adet olammla başlıcam bende estrofem kullanmaya inşallah

Hakkınızda hayırlısı inşallah 2 tedavi pozitif olur yaşınız genç maşallah şansınız bol olsun

Hakkınızda hayırlısı inşallah 2 tedavi pozitif olur yaşınız genç maşallah şansınız bol olsun
İnşallah hepimize nasip olsun bu mutluluk böyle bağıra bağıra haykıralım mutluluğumuzu benim bi arkadaşım vardi burda sadece 1 embriyosu oluştu ve şuan pozitif biz onunla galataya çıkıp hamileyim diye bağıra bağıra İstanbul'u inletecektik bana nasip olmadı tek yumurta ona nasip etti mevlam demekki benim daha beklemem gerek benden daha sıkıntıda olanlarmış bir yumurtaya unut bağlayan varmış şükür ki benim 2 şansım olacak dedim ve umudumu önce mevlam sonra doktoruma embriyoma bağladım

Ben bile tek olsun bizim olsun diyorum takviye ve vitaminler ile kaliteli yapmaya çabalıyorum bakalim marta kaldi hayaller yada nisana herşey nasip bi sogan kürü yapmak 2 ayına maal oldu 2 ay adet olamadim sonra süreç hızlandı önce corona testi çıkmadı bu ay da pozitif oldum o kadar şansız hissediyorum ki kendimi belki marttada engel cikicak hic fikrim yok umutla bekleyemiyorum artık önce sağlık tabiki

kızlar hepimize dua ediyorum burda soru sordum Allah razı olsun cevapladınız hepimizin yüreği agzımızda Allah hepimize saglıklı sıhhatli evlat nasip etsin transferim gerçekleşti bnada dua edin nolur hepimiz savaşçı kadınlarız inşaallah birbir müjdelermizi alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…