Dayanamadım verdim kan testi sonuç 3saat sonra çıkacakmış ama benim kalbimde çıkacak sanki yerinden dualarınızi bekliyorumOlabilir canım ama 10. Günü bekle çocuk kanla besleniyor sonuçta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dayanamadım verdim kan testi sonuç 3saat sonra çıkacakmış ama benim kalbimde çıkacak sanki yerinden dualarınızi bekliyorumOlabilir canım ama 10. Günü bekle çocuk kanla besleniyor sonuçta
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
isim yaş şehir deneme sebep embriyo transfer sonuç @lightbrown 30 Adana 1. Sperm sayısı ve hareketlilik düşük 5. gün 14 Ocak @1nbahar 26 2. 3. gün Iron Butterfly 25 İstanbul 2. Sebepsiz infertilite 2. gün @Dfn1903 31 Ankara 2. Sperm azlığı ve hareketsizlik 5. gün @Gzd0138 35 Kayseri 2. Sperm morfoloji azlığı ve pko 5. gün 14 Ocak @Ufktugba 38 muğla 1. Erken infertilite ve amh düşük 3. gün @bebiii 31 2. 5. gün @minnos patates 30 2. 3. gün @bsra61 28 2. 5. gün @BSli16 26 1. 5. gün 11 Ocak @sengulll 26 2. 3. gün 14 Ocak @Aslanb22 28 1. 5. gün @Yabanc 21 1. 5. gün 12 Ocak C Cmcm 30 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 5. gün 17 Ocak Opecert 32 İstanbul 2. düşük amh çikolata kisti 5. gün Z Zecmel 32 2. 3. gün @in_cim 34 1. @Nil Gunes 35 2. @Betulyusuf 40 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 17 Ocak @Bio_girl @CevikKiz 31 2. @Aysnrxe 24 İstanbul 1. Pcos ve yarım rahim @Zeynepkur 38 4. @Peterpanik 30 1. 5. gün @Ayseeeecik 31 4. 5. gün 27 Ocak Eminemalinn 31 Mersin 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 18 Ocak @Sasa234 32 1. Erkek infertilitesi 5. gün 29 Ocak Maviesra 36 İzmir 1. Düşük amh erkek varikosel
Ilk canimSen nasıl istersen o zaman canım ama her iki sonuca da hazırla kendini inşallah pozitif değer görürsün kan verirsen eğer
Canım sağolsun abla ne demek her zaman yaz bekleriz uğra böyle ne ameliyatı olacaksın geçmiş olsun şimdiden inşallah
Hemen ekliyorum
Tabiki eklerim ilk denemeniz mi olacak acaba
Şimdi abdest aldım oturdum canım inşallah hayırlı haberler alırsın seninle birlikte bizlerde seviniriz bütün kalbimiz dualarımız seninleDayanamadım verdim kan testi sonuç 3saat sonra çıkacakmış ama benim kalbimde çıkacak sanki yerinden dualarınızi bekliyorum
Tedavisi aktif olanlar aktif olsa bilgilensekGızlar gızlar nasılsınız...... Kimseden çıt yok bizden başka listeye bakıyorum arada ama konuştuğumuz 3-4 kişi var malesef neden
Doğru yazmışım tamamdır abla sende hoşgeldin aramıza inşallah ilk sevincin bizimle birlikte olurIlk canim
Benim Şubat'ta ama sürekli aklım burda birde boş olunca sürekli aktif oluyorum benTedavisi aktif olanlar aktif olsa bilgilensek
Inşallah canimDoğru yazmışım tamamdır abla sende hoşgeldin aramıza inşallah ilk sevincin bizimle birlikte olur
Benim de ocak ti şubattı derken bilinmeze kaydı mart olcak insallah hastane kabul ederseBenim Şubat'ta ama sürekli aklım burda birde boş olunca sürekli aktif oluyorum ben
Nasip olursa eğer ben bunu da deneyip başka merkezlere bakmak istiyorum tabii mevlam başka merkez aramaya bırakmaz bunda olumlu sonuç alırım inşallah ama şimdiden başka merkezlerde araştırıyorum hayırlısı Allah'tanBenim de ocak ti şubattı derken bilinmeze kaydı mart olcak insallah hastane kabul ederse
Allah razı olsun canım benimde kalbim sizlerle hep dualarimdasinizŞimdi abdest aldım oturdum canım inşallah hayırlı haberler alırsın seninle birlikte bizlerde seviniriz bütün kalbimiz dualarımız seninle
Umarım pozitiftir Pozitif haberleri görünce çok seviniyorum Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. HamilesindirDayanamadım verdim kan testi sonuç 3saat sonra çıkacakmış ama benim kalbimde çıkacak sanki yerinden dualarınızi bekliyorum
Allah razı olsun canım benimde kalbim sizlerle hep dualarimdasiniz
Bende aynı baskasinin pozitif olduğunu görünce çok seviniyorum negatifide görünce bı okadarda çok uzuluyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsunUmarım pozitiftir Pozitif haberleri görünce çok seviniyorum Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. Hamilesindir
Tüpler hidrosalpenks olmuş kuzum alacaklar ondan sonra 2. transfer bakalım nasipSen nasıl istersen o zaman canım ama her iki sonuca da hazırla kendini inşallah pozitif değer görürsün kan verirsen eğer
Canım sağolsun abla ne demek her zaman yaz bekleriz uğra böyle ne ameliyatı olacaksın geçmiş olsun şimdiden inşallah
Hemen ekliyorum
Tabiki eklerim ilk denemeniz mi olacak acaba
Aaaaaaa o nedir ki inşallah hayırlısıyla atlatırsın abla nasip olursa da transfer aşamasına gelirsin tekrardan çok çok geçmiş olsunTüpler hidrosalpenks olmuş kuzum alacaklar ondan sonra 2. transfer bakalım nasip
Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşTüpler hidrosalpenks olmuş kuzum alacaklar ondan sonra 2. transfer bakalım nasip
Benim geçen sene boş gebelikten kürtaj oldum kanama az az geliyordu aradan 15 gün geçti, bir baktım adet kanı gibi baya baya kanamam olmuştu. düşükler ve kürtaj sonrası rahim garipsiyor mu birşeyler oluyor Dengesi bozuluyor tabiri caizseYa kızlar noldu biliyonuzmu 18gün önce benim düşük başlamıştı üstüne korona da oldum ya ilaç içtim azaldıydı kanama bugün bidaha kanama başladı adet ağrım var. Değişik bişi oldu hayırlısı
tüplerin içinde sıvı birikimi var bu da rahime akıp bebeğin tutunmasını engellyiromuş o yuzden ameliyatla alacaklarAaaaaaa o nedir ki inşallah hayırlısıyla atlatırsın abla nasip olursa da transfer aşamasına gelirsin tekrardan çok çok geçmiş olsun