2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”

“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”

isimyaşşehirdenemesebepembriyotransfersonuç
@lightbrown30Adana1.Sperm sayısı ve hareketlilik düşük5. gün14 Ocak
@1nbahar262.3. gün
Iron Butterfly Iron Butterfly 25İstanbul2.Sebepsiz infertilite2. gün
@Dfn190331Ankara2.Sperm azlığı ve hareketsizlik5. gün
@Gzd013835Kayseri2.Sperm morfoloji azlığı ve pko5. gün14 Ocak🤰🏻🧿❤️
@Ufktugba38muğla1.Erken infertilite ve amh düşük3. gün
@bebiii312.5. gün
@minnos patates302.3. gün
@bsra61282.5. gün
@BSli16261.5. gün11 Ocak🌺
@sengulll262.3. gün14 Ocak
@Aslanb22281.5. gün
@Yabanc211.5. gün12 Ocak🤰🏻🧿❤️
C Cmcm 30İstanbul1.Sebepsiz infertilite5. gün17 Ocak
Opecert Opecert 32İstanbul2.düşük amh çikolata kisti5. gün
Z Zecmel 322.3. gün
@in_cim341.
@Nil Gunes352.
@Betulyusuf40İstanbul1.Sebepsiz infertilite3. gün17 Ocak
@Bio_girl
@CevikKiz312.
@Aysnrxe24İstanbul1.Pcos ve yarım rahim
@Zeynepkur384.
@Peterpanik301.5. gün
@Ayseeeecik314.5. gün27 Ocak
Eminemalinn Eminemalinn 31Mersin1.Sebepsiz infertilite3. gün18 Ocak
@Sasa234321.Erkek infertilitesi5. gün29 Ocak
Maviesra Maviesra 36İzmir1.Düşük amh erkek varikosel

Gızlar gızlar nasılsınız...... Kimseden çıt yok bizden başka listeye bakıyorum arada ama konuştuğumuz 3-4 kişi var malesef neden 😕😕😕😕😕

Sen nasıl istersen o zaman canım ama her iki sonuca da hazırla kendini inşallah pozitif değer görürsün kan verirsen eğer

Canım sağolsun abla ne demek her zaman yaz bekleriz uğra böyle😕😕😕 ne ameliyatı olacaksın geçmiş olsun şimdiden inşallah

Hemen ekliyorum 🤗

Tabiki eklerim ilk denemeniz mi olacak acaba
Ilk canim 🎈

Dayanamadım verdim kan testi sonuç 3saat sonra çıkacakmış ama benim kalbimde çıkacak sanki yerinden dualarınızi bekliyorum 🤲
Şimdi abdest aldım oturdum canım inşallah hayırlı haberler alırsın seninle birlikte bizlerde seviniriz bütün kalbimiz dualarımız seninle 😘😘😘😘

Benim de ocak ti şubattı derken bilinmeze kaydı 😂 mart olcak insallah hastane kabul ederse
Nasip olursa eğer ben bunu da deneyip başka merkezlere bakmak istiyorum tabii mevlam başka merkez aramaya bırakmaz bunda olumlu sonuç alırım inşallah ama şimdiden başka merkezlerde araştırıyorum hayırlısı Allah'tan

Sen nasıl istersen o zaman canım ama her iki sonuca da hazırla kendini inşallah pozitif değer görürsün kan verirsen eğer

Canım sağolsun abla ne demek her zaman yaz bekleriz uğra böyle😕😕😕 ne ameliyatı olacaksın geçmiş olsun şimdiden inşallah

Hemen ekliyorum 🤗

Tabiki eklerim ilk denemeniz mi olacak acaba
Tüpler hidrosalpenks olmuş kuzum alacaklar ondan sonra 2. transfer bakalım nasip

Ya kızlar noldu biliyonuzmu 18gün önce benim düşük başlamıştı üstüne korona da oldum ya ilaç içtim azaldıydı kanama bugün bidaha kanama başladı adet ağrım var. Değişik bişi oldu hayırlısı

Ya kızlar noldu biliyonuzmu 18gün önce benim düşük başlamıştı üstüne korona da oldum ya ilaç içtim azaldıydı kanama bugün bidaha kanama başladı adet ağrım var. Değişik bişi oldu hayırlısı
Benim geçen sene boş gebelikten kürtaj oldum kanama az az geliyordu aradan 15 gün geçti, bir baktım adet kanı gibi baya baya kanamam olmuştu. düşükler ve kürtaj sonrası rahim garipsiyor mu birşeyler oluyor 🤷‍♀️ Dengesi bozuluyor tabiri caizse 😁

X