2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Merhabalar benimde ilk tüp bebek denemem estrofem ve climara bant kullanıyorum yaşım 26 perşembe günü kontrolüm var rahim kalınlığı ve üç çizgi görüntüsü var ise transfer hafta sonuna planlanacak. Sizin rahim kalınlığınız kaç acaba birde üç çizgi görüntüsü neden oluşmaz

merhaba benid ekler misiniz
yaş 29 ankara etlik zübeyde hanımda tedaviye başladım ilk denemem olacak. erkek infertilitesi nedeniyle. Tedavinin henüz çok başındayım adetim yeni bitti bugün sis çekimi yapıldı. Sanırım bir sonraki adetle ilaçlara başlarım gibi geliyor. inşallah herkes çok güzel sonuçlar alır.

Eşim çok heves etti baktiralim bian önce diye bugünde progesteron ignem var onu yaptırmaya gitcem hastaneye gitmişken baktirsam mi dedim ama çok korkuyorum da bilmiyorum canım az da olsa değer çıkar heralde tuttuysa
Normalde 9.gün bakılıyor. Ben olsam baktırırdım

Aynen zaten korona olunca azalmıştı durduk yere. Üzülüyodum da adetten sonra ikinci transfer görüşmesine gidemedim diye şuan sevindim de

Canım benide listeye yazarmisin eger yazilmlar deva ediyosa izmir 36 yaş düşük amh esimde varikosel baslangici var tedavi korona oldugumuz icin net tarih yok
Benim sebep kısmı boş kalmış bir sonraki düzenlemede orayı şöyleeee doldur sebepsiz değilim
Çikolata kisti polikislikover sendromu Iron Butterfly

tüplerin içinde sıvı birikimi var bu da rahime akıp bebeğin tutunmasını engellyiromuş o yuzden ameliyatla alacaklar
Aaaa birşey daha öğrendik senin vesilenle inşallah güzel sonuç alırsın abla dualarım seninle inşallah inşallah
sağol kuzum insallah bu sene icinde görürüz bizde mucizemizi
Buna da çok çok amiin
Üç çizgi ne demek oluyor acaba bana öyle bişey yapıladı benşm rahim kalınlığım 11mm canım ben hem ilaç kullandım hemde trasnfer gününe kadar günlük nar tükettim narda rahim kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş
Merhaba hoşgeldiniz eklerim tabiki umarım hakkınızda hayırlısı olur ilk denemenizlede hamile kalırsınız

Bende aynı durumdaydım merkez araştırıyorum eşim dün kızdı bana sen kendini şimdiden negatife alıştırdıysan boşuna burada denemeliyim diye dedim adam haklı

Hayırlısı Allah'tan bizlerde güzel düşünelim güzel olsın sonumuz inşallah en güzeli yaradana sığınmak değil mi zaten bize en güzel kapıları açsın amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…