2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Gızlar gızlar nasılsınız...... Kimseden çıt yok bizden başka listeye bakıyorum arada ama konuştuğumuz 3-4 kişi var malesef neden

Ilk canim

Dayanamadım verdim kan testi sonuç 3saat sonra çıkacakmış ama benim kalbimde çıkacak sanki yerinden dualarınızi bekliyorum
Şimdi abdest aldım oturdum canım inşallah hayırlı haberler alırsın seninle birlikte bizlerde seviniriz bütün kalbimiz dualarımız seninle

Benim de ocak ti şubattı derken bilinmeze kaydı mart olcak insallah hastane kabul ederse
Nasip olursa eğer ben bunu da deneyip başka merkezlere bakmak istiyorum tabii mevlam başka merkez aramaya bırakmaz bunda olumlu sonuç alırım inşallah ama şimdiden başka merkezlerde araştırıyorum hayırlısı Allah'tan

Tüpler hidrosalpenks olmuş kuzum alacaklar ondan sonra 2. transfer bakalım nasip

Ya kızlar noldu biliyonuzmu 18gün önce benim düşük başlamıştı üstüne korona da oldum ya ilaç içtim azaldıydı kanama bugün bidaha kanama başladı adet ağrım var. Değişik bişi oldu hayırlısı

Benim geçen sene boş gebelikten kürtaj oldum kanama az az geliyordu aradan 15 gün geçti, bir baktım adet kanı gibi baya baya kanamam olmuştu. düşükler ve kürtaj sonrası rahim garipsiyor mu birşeyler oluyor Dengesi bozuluyor tabiri caizse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…