- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
İlk deneme oldu ve başarısız size sunabilirler böyle bir imkan yada siz isterseniz yapılabilir özelde tedavi görmüyor musunuz siz ?Benim de aklımdaki o tabi kanunen yapabiliyorsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk deneme oldu ve başarısız size sunabilirler böyle bir imkan yada siz isterseniz yapılabilir özelde tedavi görmüyor musunuz siz ?Benim de aklımdaki o tabi kanunen yapabiliyorsa
Gittim verdim kan . Maalesef o da negatif çıktı . O yüzden hemen planlarımı yapıyorum zaman kaybetmeden ikinci içinSize yakın hastahane varsa aciline git orda da kan ver istersen erken gebelik testleri küçük değerleri bile algılıyor. Yer değiştir orda da negatifse aynıdır.
Teşekkür ederim canim ozaman mart ayında randevu istim ben oyle aman aman ağır geçirmedik gribal enfeksiyon gibi 2 aydir takviye kullanıyorum yine 1 ay daha kullanım belki sağlıklısı böyle nasip diyelimBen böyle bir olay yaşamadım ama 1 ay bekliyorum şimdi
Bende aynı şeyi yaşadım canım ama çok ağır stlatmadım diye beklemek istemedi doktorum normalde 3 ay beklrtiyorlarmış ağır geçirenler için onun dışında en ideal bekleme 1 ay sanırım ki vücud direncini geri kazansın diye
Sen ne zaman istersen yapabilir doktorlar canım adet olunca git konuş ben adetin 3.cü günü gittiö diye Şubat ayına kaldım yoksa şuan bana tekrar transfer işlemi olmuştu
Çok üzüldüm hatta gece hiç uyumadım ama madem şartlarımız bu zaman kaybetmeden tekrar başlamak ve kendini en kısa sürede toparlamak lazım . Diğer türlü günlerce üzülmemin hiçbir faydası olmayacakMantıklı aslında ama üzülüp stres yapma kendine şansların varmış madem onlsra sarıl bu hayırlısı olsa sana tutunurdu öyle düşün
Efsanesin tabki kullan bütün şanslarını asla pes etme biz tekiz acımızı içimşzdede yaşarız ama pes etmek yokGittim verdim kan . Maalesef o da negatif çıktı . O yüzden hemen planlarımı yapıyorum zaman kaybetmeden ikinci için
Rica ederim ne zaman gerçirdiniz kovid eğer zaman geçmişse şimdi bile arayıp göreşebilirsiniz ben temmuzda geçirdim baya sıkıntılarım oluştu ailevi olarak en iyi karar Aralık ayı oldu ama başarısız oldum malesefTeşekkür ederim canim ozaman mart ayında randevu istim ben oyle aman aman ağır geçirmedik gribal enfeksiyon gibi 2 aydir takviye kullanıyorum yine 1 ay daha kullanım belki sağlıklısı böyle nasip diyelim
Evet özelde tedavi görüyorum . Kendi doktorum bana demişti ki çift yaptırmanı istemiyorum o yüzden tek denedim aslında . İkiz gebeliklere riskli gözüyle baktıkları için istemiyorlar galiba . Ama sonuçta şansımız artacak ve ikiz olursa da bonus mutluluk işteİlk deneme oldu ve başarısız size sunabilirler böyle bir imkan yada siz isterseniz yapılabilir özelde tedavi görmüyor musunuz siz ?
Ben de zor buluyorum ilaçları . Eczaneleri gezip dolaşıyorum sürekli . Bu heryerde yaşanan bir sorun galibaİlaç sıkıntısı yaşayan varmı kızlar estrofem bulamadım ben kalp atışına kadar kullandığım bir ilaç bu arada dip not pko olup bebiş tutmayan kan pıhtılaşma testi yaptırsın mutlaka genetik hastalığı varmı baktır sın
Kesinlikle katılıyorum bu düşüncene ben 3 4 gün kendime gelemedim buralara takıldım ailemle vakit geçirdim anca geldim gibi kendime adet olunca hep 2.ci gün gidiyorum kontole bu sefer 3.cü gün gidicem dedim oda işte nasipmidir nedir 1.ci adet gününde başlanıyormuş 2.ci tedaviye kaldım öyle sonra dedim bunda vardır bir hayır şimdi kendim deniyorum şansımı mesela bir ay bir aydırÇok üzüldüm hatta gece hiç uyumadım ama madem şartlarımız bu zaman kaybetmeden tekrar başlamak ve kendini en kısa sürede toparlamak lazım . Diğer türlü günlerce üzülmemin hiçbir faydası olmayacak
O ilaç çok sıkıntı bulunuyor çok alın alın koyun kenara çok lazım olacak benim şuanda 3 kutum var açılmamış birde yarımİlaç sıkıntısı yaşayan varmı kızlar estrofem bulamadım ben kalp atışına kadar kullandığım bir ilaç bu arada dip not pko olup bebiş tutmayan kan pıhtılaşma testi yaptırsın mutlaka genetik hastalığı varmı baktır sın
Tabiki aynen öyle insallah bu senin için hayırlısı okur üzülmek yok durmak yok tola devam kendim gibi bir inaçcı buldum galibaEvet özelde tedavi görüyorum . Kendi doktorum bana demişti ki çift yaptırmanı istemiyorum o yüzden tek denedim aslında . İkiz gebeliklere riskli gözüyle baktıkları için istemiyorlar galiba . Ama sonuçta şansımız artacak ve ikiz olursa da bonus mutluluk işte
Nerede gördünüz tedavi basarisiz olma sebebi ne peki yaş kaç birde? ben şuan covitim ege ye gidiyorum geçen ay pcr negatif olan testim cikmadi diye ne tedavi ettiler ne baska bise şubatta gelirsin dediler şuan koronayım regl 3 şubat ben 1 ay dinlenim diyorum hastane 3 ay beklemek gerekiyo dedi onlar işi uzatma derdinde ben de martta başlamak istediğimi söyleyip randevu alcam zaten aylardır bekletiyorlar hep bahane bulup amh 003 daha beklemekten korkuyomEfsanesin tabki kullan bütün şanslarını asla pes etme biz tekiz acımızı içimşzdede yaşarız ama pes etmek yok
Rica ederim ne zaman gerçirdiniz kovid eğer zaman geçmişse şimdi bile arayıp göreşebilirsiniz ben temmuzda geçirdim baya sıkıntılarım oluştu ailevi olarak en iyi karar Aralık ayı oldu ama başarısız oldum malesef
Kesinlikle öyle belki de mucize gerçekleşecek ve kendiliğinden olacak bilemeyiz Her fırsatı değerlendirmek lazımKesinlikle katılıyorum bu düşüncene ben 3 4 gün kendime gelemedim buralara takıldım ailemle vakit geçirdim anca geldim gibi kendime adet olunca hep 2.ci gün gidiyorum kontole bu sefer 3.cü gün gidicem dedim oda işte nasipmidir nedir 1.ci adet gününde başlanıyormuş 2.ci tedaviye kaldım öyle sonra dedim bunda vardır bir hayır şimdi kendim deniyorum şansımı mesela bir ay bir aydır
O ilaç çok sıkıntı bulunuyor çok alın alın koyun kenara çok lazım olacak benim şuanda 3 kutum var açılmamış birde yarım
Savaş açtım resmen ve bu savaşı biz kazanıcaz istediğimizi de alıcazTabiki aynen öyle insallah bu senin için hayırlısı okur üzülmek yok durmak yok tola devam kendim gibi bir inaçcı buldum galiba
Ben devlette tedavi görüyorum sebepsiz infertilite bizim sorunumuz yaşım 25 doktorum çok üstüme düştü o kavid konusunda dedim iyiyim hocam evde geçirdim ilaç kullandım eşimde aynı şekilde dedim sonra çok sınıktılı yaşamadıysanız onay verelim dediler kurulda toplantı yapıldı testlerimşze bakıldı onay verildi ve başladık zaten işlemlere opu oldum his oldum 1 ay bekledim transfer oldum olmadı tutmadı nasip vermedi kucağıma ama pes etmedim Şubat'ta ikinci tedavim hayırlısı ile bakalım ilk adet olammla başlıcam bende estrofem kullanmaya inşallahNerede gördünüz tedavi basarisiz olma sebebi ne peki yaş kaç birde? ben şuan covitim ege ye gidiyorum geçen ay pcr negatif olan testim cikmadi diye ne tedavi ettiler ne baska bise şubatta gelirsin dediler şuan koronayım regl 3 şubat ben 1 ay dinlenim diyorum hastane 3 ay beklemek gerekiyo dedi onlar işi uzatma derdinde ben de martta başlamak istediğimi söyleyip randevu alcam zaten aylardır bekletiyorlar hep bahane bulup amh 003 daha beklemekten korkuyom
Yazarken utandım yaww nasıl söylemek olur birde bunuKesinlikle öyle belki de mucize gerçekleşecek ve kendiliğinden olacak bilemeyiz Her fırsatı değerlendirmek lazım
Asker ilalabet ileriSavaş açtım resmen ve bu savaşı biz kazanıcaz istediğimizi de alıcaz
Hakkınızda hayırlısı inşallah 2 tedavi pozitif olur yaşınız genç maşallah şansınız bol olsunBen devlette tedavi görüyorum sebepsiz infertilite bizim sorunumuz yaşım 25 doktorum çok üstüme düştü o kavid konusunda dedim iyiyim hocam evde geçirdim ilaç kullandım eşimde aynı şekilde dedim sonra çok sınıktılı yaşamadıysanız onay verelim dediler kurulda toplantı yapıldı testlerimşze bakıldı onay verildi ve başladık zaten işlemlere opu oldum his oldum 1 ay bekledim transfer oldum olmadı tutmadı nasip vermedi kucağıma ama pes etmedim Şubat'ta ikinci tedavim hayırlısı ile bakalım ilk adet olammla başlıcam bende estrofem kullanmaya inşallah
İnşallah hepimize nasip olsun bu mutluluk böyle bağıra bağıra haykıralım mutluluğumuzu benim bi arkadaşım vardi burda sadece 1 embriyosu oluştu ve şuan pozitif biz onunla galataya çıkıp hamileyim diye bağıra bağıra İstanbul'u inletecektik bana nasip olmadı tek yumurta ona nasip etti mevlam demekki benim daha beklemem gerek benden daha sıkıntıda olanlarmış bir yumurtaya unut bağlayan varmış şükür ki benim 2 şansım olacak dedim ve umudumu önce mevlam sonra doktoruma embriyoma bağladımHakkınızda hayırlısı inşallah 2 tedavi pozitif olur yaşınız genç maşallah şansınız bol olsun
Ben bile tek olsun bizim olsun diyorum takviye ve vitaminler ile kaliteli yapmaya çabalıyorum bakalim marta kaldi hayaller yada nisana herşey nasip bi sogan kürü yapmak 2 ayına maal oldu 2 ay adet olamadim sonra süreç hızlandı önce corona testi çıkmadı bu ay da pozitif oldum o kadar şansız hissediyorum ki kendimi belki marttada engel cikicak hic fikrim yok umutla bekleyemiyorum artık önce sağlık tabikiİnşallah hepimize nasip olsun bu mutluluk böyle bağıra bağıra haykıralım mutluluğumuzu benim bi arkadaşım vardi burda sadece 1 embriyosu oluştu ve şuan pozitif biz onunla galataya çıkıp hamileyim diye bağıra bağıra İstanbul'u inletecektik bana nasip olmadı tek yumurta ona nasip etti mevlam demekki benim daha beklemem gerek benden daha sıkıntıda olanlarmış bir yumurtaya unut bağlayan varmış şükür ki benim 2 şansım olacak dedim ve umudumu önce mevlam sonra doktoruma embriyoma bağladım