Aminnnnİnşallah bebek isteyen herkese rabbim hayırlı evlatlar versin
İnşallah güzel haberler alırız. Seninde Sali günü tahlil günün sanırım.Sıkma canını banada önemli değil demişti doktorum. Benim ilk gün gelmişti daha sonra gelirse öenmli veya gel felan demedi
Kardeşim benin teste bakarmisin bi nolurrrpozitif ciktiTabiki hoşgeldiniz
Yaşınızı
Yazarsanız ekleme yapabilirim listeye
Canım gözün aydınn baksana açıkca belli iki çizgidee inşallah sağlıkla ilerlerrKizlarrrryarın kan testim var di bugün 12 gün sizce dogrumudur elim ayağım titriyor yardım edin seviniyimmi
Canım gözün aydınn baksana açıkca belli iki çizgidee inşallah sağlıkla ilerlerr
Inşallah canimmm hepimize inşallah rabibimmmmmCanım gözün aydınn baksana açıkca belli iki çizgidee inşallah sağlıkla ilerlerr
Darısı sizin olsun insallahInşallah canimmm hepimize inşallah rabibimmmmm
Amin canım anının darısı sizlere olsun duama sizinle rabbim büyüktür bana bu duyguyu yaşattı rambo sizlerede versin alllahimmmmSağlıkla ilerlesin tebrikler kan sonucun kesen hepsi güzel olur inşallah
Yaaaaaaaa bu çok çok çok güzelKardeşim benin teste bakarmisin bi nolurrrpozitif cikti
Amin canım benim alımının hepimize olsun inşallah yarın kan verecegimmm ❤❤❤Yaaaaaaaa bu çok çok çok güzelhadi hayırlısı olsun gülüm darısı kanda daha yüksek çıkan bi sonucun olsun inşallah
Gözümü bu mesaj açtı uyuyordum halaAmin canım benim alımının hepimize olsun inşallah yarın kan verecegimmm ❤❤❤
Üzülme canım hakkında hayırlısı olsun Allah korktuğuna uğratmasın güzel düşün güzel olsun stres yapma zor zamanlar geçiyor ama hayırlısı ile sende pozitif alırsınMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 12 ocakta öğlen 12 de transferim gerçekleştirildi. 2 blastokist yerleştirildi. Transferin ikinci günü çok az kahverengi lekenme geldi hemen kesildi.6 7 günü adet ağrısı gibi ağrılar vardı yine o gunlerde pembe ve kahverengi lekenme oldu (gün içinde 1 kere oluyor) sonraki günler yoktu bugün öğlen test vericem. 1-2 saat öncesinde yine kahverengi lekelenme geldi öncekiler neysede bu gelen beni korkuttu açıkçası çünkü bugün adetimin başlangıç günü de oluyor
Aynen buralar hep karla dolu nasil gideceğim bilmiyorum birde biz köydeyiz cnm eşim zaten havlara uçtu Su an ❤Gözümü bu mesaj açtı uyuyordum halamalum soğuk ve kar var kapıda
Rabbim yardım etsin sizlerde allahım buyukturÜzülme canım hakkında hayırlısı olsun Allah korktuğuna uğratmasın güzel düşün güzel olsun stres yapma zor zamanlar geçiyor ama hayırlısı ile sende pozitif alırsın