- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Yaptın mı süpriz eşineAynen buralar hep karla dolu nasil gideceğim bilmiyorum birde biz köydeyiz cnm eşim zaten havlara uçtu Su an ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptın mı süpriz eşineAynen buralar hep karla dolu nasil gideceğim bilmiyorum birde biz köydeyiz cnm eşim zaten havlara uçtu Su an ❤
EvetttYaptın mı süpriz eşine
Yaaaaaaaaaaa Allah'ım daim etsin inşallah yarına güzel bi artış olsun bu sevinç seni sonuna kadar götürüp tatlı bi anne olmanı nasip etsin inşallahEvettt
Amin amin inşallah rabbim herekese nasip etsinGünaydın hatunlar ne durumlardasınız durumlarınızz haliniz vaktiniz nasıl güne pozitifle başladık çok çok pozirfilerle dolu günlerimiz olsun inşallah
@lightbrown
@1nbahar
@Dfn1903
@Gzd0138 35
U Ufktugba
@bebiii 31
@minnos patates
bsra61
@BSli16
@karadenizkizi1982
@Aslanb22
@ Yabanc
@Cmcm
@altnekn
@Zecmel
@in_cim
@Nil Gunes
@Zeynepkur
@CevikKiz
@sengulll
@Betulyusuf
@Peterpanik
@Aysnrxe
@Bio_girl
Amin canım hepimize dualarım sizinle tez zamanda sizde mutlu haber alırsınız inşallah. Döktüğün bana demişti ki ben elimden geleni yaptım gerisi allaha kalmış o an çok duygulandım senin için dua edeceğim demişti ellerini havaya açarak sengul parlak hocam çok duygulanmıştım yat kalk dua et demişti lütfen dilinizden allahi düşürmeyin cunki doktorlar her şeyi yapıyor gerisi sizin nasibiniz rabbim çok büyüktür cokkksizleri çok seviyorum hiç bir zamn umudumuzu kesmeyinYaaaaaaaaaaa Allah'ım daim etsin inşallah yarına güzel bi artış olsun bu sevinç seni sonuna kadar götürüp tatlı bi anne olmanı nasip etsin inşallah
Canim bende akdeniz universitesinde tedavi goruyorum ben direk hocaya gittim (daha oncesinde hicbir tedavi gormeden direk tup bebege baslatti durumlar islemlermi farkli oliyo acaba ayrica cok kisi yazmisti 2 asilama sart yoksa rapor cikmaz diye dedigim gibi ben hic tedavi gormedim tup bebege basladim raporumda ciktiAkdeniz üniversite tıp fakültesi Antalya da
Herkesin soruna bağlı olabilir asılan uygunsa ilk onu yapıyorlar bana ankara da ki hastane 5 kere aşılama olmamı söyledi ben iki kere oldum sonra dayanamadım özele gittim tup bebek için biraz pahalı oldu ama olsun o kadar da olcakCanim bende akdeniz universitesinde tedavi goruyorum ben direk hocaya gittim (daha oncesinde hicbir tedavi gormeden direk tup bebege baslatti durumlar islemlermi farkli oliyo acaba ayrica cok kisi yazmisti 2 asilama sart yoksa rapor cikmaz diye dedigim gibi ben hic tedavi gormedim tup bebege basladim raporumda cikti
Sorun neydi acaba sizde amh ve sperm sorunu olunca direk çıkıyormuş rapor Şafak bey benim doktorum aşılama şart dedi bana bizim sebepsiz çünküCanim bende akdeniz universitesinde tedavi goruyorum ben direk hocaya gittim (daha oncesinde hicbir tedavi gormeden direk tup bebege baslatti durumlar islemlermi farkli oliyo acaba ayrica cok kisi yazmisti 2 asilama sart yoksa rapor cikmaz diye dedigim gibi ben hic tedavi gormedim tup bebege basladim raporumda cikti
Gune pozitif haberle baslamak ne kadar guzel tebrik ederim canim darisi tum isteyenlerin basina insallah kan sonucunda cok guzel cikarKizlarrrryarın kan testim var di bugün 12 gün sizce dogrumudur elim ayağım titriyor yardım edin seviniyimmi
Benim dr da safak hoca amh dusukSorun neydi acaba sizde amh ve sperm sorunu olunca direk çıkıyormuş rapor Şafak bey benim doktorum aşılama şart dedi bana bizim sebepsiz çünkü
Amin cnm herkese olsun allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah yarın gideceğim kan vermeye korkuyorum bir yandanda hayırlısı neyse o olsunGune pozitif haberle baslamak ne kadar guzel tebrik ederim canim darisi tum isteyenlerin basina insallah kan sonucunda cok guzel cikar
Burdayimmmm positif haberi gorunce cok mutlu oldum arkadasin sevincini taaa icimde hissettim o kadar icten ve kendinde degildiki rabbim bu sevinci bizlerede yasatsin insallahGünaydın hatunlar ne durumlardasınız durumlarınızz haliniz vaktiniz nasıl güne pozitifle başladık çok çok pozirfilerle dolu günlerimiz olsun inşallah
@lightbrown
@1nbahar
@Dfn1903
@Gzd0138 35
U Ufktugba
@bebiii 31
@minnos patates
bsra61
@BSli16
@karadenizkizi1982
@Aslanb22
@ Yabanc
@Cmcm
@altnekn
@Zecmel
@in_cim
@Nil Gunes
@Zeynepkur
@CevikKiz
@sengulll
@Betulyusuf
@Peterpanik
@Aysnrxe
@Bio_girl
Herseyi allah bilir tabiiki ama kan sonucuda guzel cikicak bence baksana nasil belirginAmin cnm herkese olsun allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah yarın gideceğim kan vermeye korkuyorum bir yandanda hayırlısı neyse o olsun
Sağol gülüm umudumuz Rabbimiz zaten diğerleri vesile inşallah bizlerin de yüzü gülerAmin amin inşallah rabbim herekese nasip etsin
Amin canım hepimize dualarım sizinle tez zamanda sizde mutlu haber alırsınız inşallah. Döktüğün bana demişti ki ben elimden geleni yaptım gerisi allaha kalmış o an çok duygulandım senin için dua edeceğim demişti ellerini havaya açarak sengul parlak hocam çok duygulanmıştım yat kalk dua et demişti lütfen dilinizden allahi düşürmeyin cunki doktorlar her şeyi yapıyor gerisi sizin nasibiniz rabbim çok büyüktür cokkksizleri çok seviyorum hiç bir zamn umudumuzu kesmeyin
Amin canım bende o mesajla uyandım bu sabahBurdayimmmm positif haberi gorunce cok mutlu oldum arkadasin sevincini taaa icimde hissettim o kadar icten ve kendinde degildiki rabbim bu sevinci bizlerede yasatsin insallah
Inşaat canım duam hep sizinle rabbim büyük sizleri seviyorum iyi varsınızHerseyi allah bilir tabiiki ama kan sonucuda guzel cikicak bence baksana nasil belirgin
GünaydınlarGünaydın hatunlar ne durumlardasınız durumlarınızz haliniz vaktiniz nasıl güne pozitifle başladık çok çok pozirfilerle dolu günlerimiz olsun inşallah
@lightbrown
@1nbahar
@Dfn1903
@Gzd0138 35
U Ufktugba
@bebiii 31
@minnos patates
bsra61
@BSli16
@karadenizkizi1982
@Aslanb22
@ Yabanc
@Cmcm
@altnekn
@Zecmel
@in_cim
@Nil Gunes
@Zeynepkur
@CevikKiz
@sengulll
@Betulyusuf
@Peterpanik
@Aysnrxe
@Bio_girl
Kaçak nerelerdesin sen hiç sesin çıkmıyor sonunda bende kayıplara karışcamGünaydınlar
Ondan o zaten amh ve sperm de sorun varsa geç kalmamak adına acele ediyorlar bizim bi sebep yok herşey yolunda ama 2 senedir olmuyo hiç 5 yıllık evliyizBenim dr da safak hoca amh dusuk