2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Eklentiler

• 16429245231935672878153536855188.jpg
    16429245231935672878153536855188.jpg
    149,4 KB · Görüntüleme: 33
Günaydın hatunlar ne durumlardasınız durumlarınızz haliniz vaktiniz nasıl güne pozitifle başladık çok çok pozirfilerle dolu günlerimiz olsun inşallah 🥰🥰🥰

@lightbrown

@1nbahar

@Dfn1903

@Gzd0138 35

U Ufktugba

@bebiii 31

@minnos patates

bsra61 bsra61

@BSli16

@karadenizkizi1982

@Aslanb22

@ Yabanc

@Cmcm

@altnekn

@Zecmel

@in_cim

@Nil Gunes

@Zeynepkur

@CevikKiz

@sengulll

@Betulyusuf

@Peterpanik

@Aysnrxe

@Bio_girl
Amin amin inşallah rabbim herekese nasip etsin
Yaaaaaaaaaaa🥰🥰🥰🥰🥰 Allah'ım daim etsin inşallah yarına güzel bi artış olsun bu sevinç seni sonuna kadar götürüp tatlı bi anne olmanı nasip etsin inşallah
Amin canım hepimize dualarım sizinle tez zamanda sizde mutlu haber alırsınız inşallah. Döktüğün bana demişti ki ben elimden geleni yaptım gerisi allaha kalmış o an çok duygulandım senin için dua edeceğim demişti ellerini havaya açarak sengul parlak hocam çok duygulanmıştım yat kalk dua et demişti lütfen dilinizden allahi düşürmeyin cunki doktorlar her şeyi yapıyor gerisi sizin nasibiniz rabbim çok büyüktür cokkk🤩😍sizleri çok seviyorum hiç bir zamn umudumuzu kesmeyin

Akdeniz üniversite tıp fakültesi Antalya da
Canim bende akdeniz universitesinde tedavi goruyorum ben direk hocaya gittim (daha oncesinde hicbir tedavi gormeden direk tup bebege baslatti durumlar islemlermi farkli oliyo acaba ayrica cok kisi yazmisti 2 asilama sart yoksa rapor cikmaz diye dedigim gibi ben hic tedavi gormedim tup bebege basladim raporumda cikti

Canim bende akdeniz universitesinde tedavi goruyorum ben direk hocaya gittim (daha oncesinde hicbir tedavi gormeden direk tup bebege baslatti durumlar islemlermi farkli oliyo acaba ayrica cok kisi yazmisti 2 asilama sart yoksa rapor cikmaz diye dedigim gibi ben hic tedavi gormedim tup bebege basladim raporumda cikti
Herkesin soruna bağlı olabilir asılan uygunsa ilk onu yapıyorlar bana ankara da ki hastane 5 kere aşılama olmamı söyledi ben iki kere oldum sonra dayanamadım özele gittim tup bebek için biraz pahalı oldu ama olsun o kadar da olcak

Sorun neydi acaba sizde amh ve sperm sorunu olunca direk çıkıyormuş rapor Şafak bey benim doktorum aşılama şart dedi bana bizim sebepsiz çünkü

Gune pozitif haberle baslamak ne kadar guzel tebrik ederim canim darisi tum isteyenlerin basina insallah kan sonucunda cok guzel cikar
Amin cnm herkese olsun allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah yarın gideceğim kan vermeye korkuyorum bir yandanda hayırlısı neyse o olsun

Günaydın hatunlar ne durumlardasınız durumlarınızz haliniz vaktiniz nasıl güne pozitifle başladık çok çok pozirfilerle dolu günlerimiz olsun inşallah 🥰🥰🥰

@lightbrown

@1nbahar

@Dfn1903

@Gzd0138 35

U Ufktugba

@bebiii 31

@minnos patates

bsra61 bsra61

@BSli16

@karadenizkizi1982

@Aslanb22

@ Yabanc

@Cmcm

@altnekn

@Zecmel

@in_cim

@Nil Gunes

@Zeynepkur

@CevikKiz

@sengulll

@Betulyusuf

@Peterpanik

@Aysnrxe

@Bio_girl
Burdayimmmm positif haberi gorunce cok mutlu oldum arkadasin sevincini taaa icimde hissettim o kadar icten ve kendinde degildiki rabbim bu sevinci bizlerede yasatsin insallah

Amin amin inşallah rabbim herekese nasip etsin

Amin canım hepimize dualarım sizinle tez zamanda sizde mutlu haber alırsınız inşallah. Döktüğün bana demişti ki ben elimden geleni yaptım gerisi allaha kalmış o an çok duygulandım senin için dua edeceğim demişti ellerini havaya açarak sengul parlak hocam çok duygulanmıştım yat kalk dua et demişti lütfen dilinizden allahi düşürmeyin cunki doktorlar her şeyi yapıyor gerisi sizin nasibiniz rabbim çok büyüktür cokkk🤩😍sizleri çok seviyorum hiç bir zamn umudumuzu kesmeyin
Sağol gülüm umudumuz Rabbimiz zaten diğerleri vesile inşallah bizlerin de yüzü güler 🌺

Biran dusundumde ben esime boyle bir supriz yapsam diye cok guldum kendi kendime hatta sesli guldum ben onune koysam testi bu ne der anlatsam bu gebelik testi diye ee yani der kisaca supriz falan olmazzzz bizde direk 🤣🤣🤣🤣

X