- 27 Aralık 2021
- 32
- 8
- 35
Çok çok aminnnnmAaaaaayyyyyyyyy çok amin
PuzzleKendime kafa toparlamak adına altarnstifler arıyorum sizce neler olabilir kızlar yardımcı olurmusunuz
Neydin noldun nasıl tanıcam ben şimdiKendime kafa toparlamak adına altarnstifler arıyorum sizce neler olabilir kızlar yardımcı olurmusunuz
Mantıklı aslında teşekkür ederimPuzzle
Ne zamandır düşünüyordum değiştirmeyi canım alışırsın elbetNeydin noldun nasıl tanıcam ben şimdiisimler değişince kafam çok karışıyor benim
Sizin kaçıncı denemeniz olacak?Seyda soyle dusun en azindan ben bu dusuncede oldugum icin cok rahatim he heyecanlimiyim evet transferden sonra 12 gun nasil gecer bilmiyorum aa olmadiginda da kendimi yipratmayacagim eger evlatlariniznolacaksa biz anne olacaksak bu bizim kaderimize yazildi zaten olacaksa zamanini ve nasil olacagini bilmiyoruz yada kaderimizde anne olmak yoksa biz ne yaparsak yapalim en mukemmel ebmriyo da olsa en mukemmel rahimde olsa yada ne bileyim dunyayin en iyi dr uda olsa olmayacaksa kaderimize yazilmadiysa olmayacaktir. Ne bebekler cocujlar ve aileler goruyoruz hasta dogan yada ileride bi hastaligi cikan kendimi gectim evladim icin kahrolurum kisacak eli ayagi duzgun saglikli ailesine etrafina milletine hayirli faydali bir evlat olacaksa olsun ama olmayacaksa ben boylede mutlu olabilirim demekki vardir bir hayir suan seninde benimde orada bizi bekleyen bir minigimiz var onun tutubup tutunmayacagini dunyaya gelip gelmeyeceginide bilen yuce rabbim yani biz kendimizi kahretsekte yada toz pembe havalarda dolassakta gercek tek degistiremeyiz. Ilerde uzulmek istermisin yada evladinin aci cekmesini veya ne bilim baskalarina muhtac olmasini kimse istemez oyle yasamak ve yasatmaktansa simdi uzulelim. Kendinle bu sekilde konus olmazsa eger mutlaka vardir sebebi hayirlisi bu demekki.
Biraz uzun ve karisik oldu ama umarim anlatabilmisimdir
Ilk denememSizin kaçıncı denemeniz olacak?
Nasılsın canım nasıl geçiyor zamanınBen burdayimmm
Ben soyleyeyimde yanlista yonlendirmek istemem instagramdan bi dr u takop ediyordum onun urunlerini kullandim daha dogrusu kullandik faydali oldugunu dusunuyorum esimin ileri hareketi cok azdi kullandiktan sonra 75 e ciktigini gorduk benden de cok az yumurta toplaniyodu hepsi olgundu ama her seferinde 1 tane dolleniyoduMerhaba kızlar yeni opu oldum 20 folikül vardı ama çoğu boş çıktı olgun olmayan ve döllenmeyen oldu son 2 kaldı donduruldu ama bidaha opu olcam kalite için ne kullandiniz bana yardımcı olursanız sevinirim kalite kötü hep boş cikiyo
Merhablar ben buradabyeniyim hepiniz çok tatlısınız benimde başımdan 2 asılma 1 tup bebek geçti su an beklemedeyim tup bebek için 5 gün embriyosu birinci kalite embiriyo verildi 3 tane dondurulmuş embiriyom var hepsi iyi kalitede bugün 8. günüm 4 günüm kaldı 1 tane test aldım erken gebelik testi ne zamn yapmalıyım hiç bir fikrim yok çok korkuyorum 21 yaşındayım adet sancısı gibi ararım çok var özellikle bugün rabbim herkese nasip eder inslhMerhaba kizlar bende ilk deneme donmuş embiriyo transferi olacam inşallah Çarşamba günü kontrolüm var ona göre 5 Gun sonrada transfer zaman azaldıkça daha çok korku ve heyecan basıyor herşeyi merak ediyorum burda takip ettiğim çoğu kişinin kimyasal olmuş oda daha çok korkutuyor beni Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aaaaa gerçekten miMerhaba kızlar yeni opu oldum 20 folikül vardı ama çoğu boş çıktı olgun olmayan ve döllenmeyen oldu son 2 kaldı donduruldu ama bidaha opu olcam kalite için ne kullandiniz bana yardımcı olursanız sevinirim kalite kötü hep boş cikiyo
Bende sonunda evime geçtim dayımın çocukları yurda verilecek işlemler beklemede olacakmış namaz kıldım kuran okudum bakayım dedim öyle sayfayaBeklemekle geciyor canim bekliyorum subat gelsin diye evden disari cikmiyorum hasta olmayayim diye hergun basim agriyo nescafeyi kestim 20 gun oldu ole yani sen neler yapiyosun
Nasil yurda verilecek kac yasindalar anneleri yokmuAaaaa gerçekten mine desem bilemedim canım yaaaa tek bildiğim klasik cümle sağlıklı beslen bol su tüket ve yürüş yap hareketlilik olunca vücudda kaliteyi de etki ediyormuş sanırım inşallah haydası okur sana da
Bende sonunda evime geçtim dayımın çocukları yurda verilecek işlemler beklemede olacakmış namaz kıldım kuran okudum bakayım dedim öyle sayfaya
Merhaba ne zaman trasfer oldunuz hangi gün ve 5.ci gün mü embriyonuz yanlış okumadın değil miMerhablar ben buradabyeniyim hepiniz çok tatlısınız benimde başımdan 2 asılma 1 tup bebek geçti su an beklemedeyim tup bebek için 5 gün embriyosu birinci kalite embiriyo verildi 3 tane dondurulmuş embiriyom var hepsi iyi kalitede bugün 8. günüm 4 günüm kaldı 1 tane test aldım erken gebelik testi ne zamn yapmalıyım hiç bir fikrim yok çok korkuyorum 21 yaşındayım adet sancısı gibi ararım çok var özellikle bugün rabbim herkese nasip eder inslh
Anneleri ilgilenmiyor başkasıyla evli 16 18 okul evinde kalacaklar yani yurt derkenNasil yurda verilecek kac yasindalar anneleri yokmu
Amin canim insallah rabbim pozitif gormeyi nasip eder sana varsa testin yarin yapsana sabah transfer gunu haric 8. Gun dimjMerhablar ben buradabyeniyim hepiniz çok tatlısınız benimde başımdan 2 asılma 1 tup bebek geçti su an beklemedeyim tup bebek için 5 gün embriyosu birinci kalite embiriyo verildi 3 tane dondurulmuş embiriyom var hepsi iyi kalitede bugün 8. günüm 4 günüm kaldı 1 tane test aldım erken gebelik testi ne zamn yapmalıyım hiç bir fikrim yok çok korkuyorum 21 yaşındayım adet sancısı gibi ararım çok var özellikle bugün rabbim herkese nasip eder inslh
Evet 5. Gün embriyosu bugün 8. GünümMerhaba ne zaman trasfer oldunuz hangi gün ve 5.ci gün mü embriyonuz yanlış okumadın değil mi