2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Sizin kaçıncı denemeniz olacak?

Merhaba kızlar yeni opu oldum 20 folikül vardı ama çoğu boş çıktı olgun olmayan ve döllenmeyen oldu son 2 kaldı donduruldu ama bidaha opu olcam kalite için ne kullandiniz bana yardımcı olursanız sevinirim kalite kötü hep boş cikiyo

Beklemekle geciyor canim bekliyorum subat gelsin diye evden disari cikmiyorum hasta olmayayim diye hergun basim agriyo nescafeyi kestim 20 gun oldu ole yani sen neler yapiyosun

Ben soyleyeyimde yanlista yonlendirmek istemem instagramdan bi dr u takop ediyordum onun urunlerini kullandim daha dogrusu kullandik faydali oldugunu dusunuyorum esimin ileri hareketi cok azdi kullandiktan sonra 75 e ciktigini gorduk benden de cok az yumurta toplaniyodu hepsi olgundu ama her seferinde 1 tane dolleniyodu

Merhablar ben buradabyeniyim hepiniz çok tatlısınız benimde başımdan 2 asılma 1 tup bebek geçti su an beklemedeyim tup bebek için 5 gün embriyosu birinci kalite embiriyo verildi 3 tane dondurulmuş embiriyom var hepsi iyi kalitede bugün 8. günüm 4 günüm kaldı 1 tane test aldım erken gebelik testi ne zamn yapmalıyım hiç bir fikrim yok çok korkuyorum 21 yaşındayım adet sancısı gibi ararım çok var özellikle bugün rabbim herkese nasip eder inslh

Aaaaa gerçekten mi ne desem bilemedim canım yaaaa tek bildiğim klasik cümle sağlıklı beslen bol su tüket ve yürüş yap hareketlilik olunca vücudda kaliteyi de etki ediyormuş sanırım inşallah haydası okur sana da
Beklemekle geciyor canim bekliyorum subat gelsin diye evden disari cikmiyorum hasta olmayayim diye hergun basim agriyo nescafeyi kestim 20 gun oldu ole yani sen neler yapiyosun
Bende sonunda evime geçtim dayımın çocukları yurda verilecek işlemler beklemede olacakmış namaz kıldım kuran okudum bakayım dedim öyle sayfaya

Nasil yurda verilecek kac yasindalar anneleri yokmu

Merhaba ne zaman trasfer oldunuz hangi gün ve 5.ci gün mü embriyonuz yanlış okumadın değil mi

Amin canim insallah rabbim pozitif gormeyi nasip eder sana varsa testin yarin yapsana sabah transfer gunu haric 8. Gun dimj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…