2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Evet 5. Gün embriyosu bugün 8. Günüm
Bana kalırsa 9 yada 10.cu gün yap test ve çok çok stres yapma kendi (söylemesi kolay ama ) bende kendime çok stres yaptım sen yapma kafanı başka şeylerle meşgul et lütfen

Hiç gün saymadım daha bugün hesapladım pazartesi kan ver dedi doktorum pko ve tup tıkanıklığı var sağ tüpte birde hipotroit
Keşke test almasaydım hiç sabırla gününğ bekleseydin teste karşı değilim ama üzülüyor insan çıkmayınca varda bile çıkmıyor ya bazen o bile pskolojik sorun oluyor insana malesef

Keşke test almasaydım hiç sabırla gününğ bekleseydin teste karşı değilim ama üzülüyor insan çıkmayınca varda bile çıkmıyor ya bazen o bile pskolojik sorun oluyor insana malesef
Aynen bende 11 gün filan yapsam diyorum inşallah olumlu olur rabbim hep kendim için değil her gün sizin içinde dua ediyorum rabbim bizlerede nasip etsin insallh

Aynen bende 11 gün filan yapsam diyorum inşallah olumlu olur rabbim hep kendim için değil her gün sizin içinde dua ediyorum rabbim bizlerede nasip etsin insallh
Yer Gök dua arasında kuzum hepimiz ediyoruz birbirimize çünkü ancak biz bizi anlarız Allah'ım hepimizin yüzünü pozitif görerek güldürsün inşallah 🌹🌹

Bende bugün hastane ile görüştüm Şubat adet olumuyla gel başlayalım yeniden dediler ve yine ücret ödeyecekmişim peki dedim sadece 😂😂😂 cuma sağlık ocağına girip kan vereceğim tahliller ne durumda belki yüksek yada düşük varsa ilaçla düzelebilir diye düşünüyorum şubata kadar Allah yar yardımcımız olsun nasibimiz bizi de bulsun inşallah 🌺

Bende bugün hastane ile görüştüm Şubat adet olumuyla gel başlayalım yeniden dediler ve yine ücret ödeyecekmişim peki dedim sadece 😂😂😂 cuma sağlık ocağına girip kan vereceğim tahliller ne durumda belki yüksek yada düşük varsa ilaçla düzelebilir diye düşünüyorum şubata kadar Allah yar yardımcımız olsun nasibimiz bizi de bulsun inşallah 🌺
Do durulmuş embriyonuz var mi

Selam kızlar, benim 5. Gun embriyosu taze bugün transfer günü hariç 7. Gün kaset testlerde negatif çıkıyor. Umudumu tümüyle kaybettim gibi, 10. Gün kan vericem sizce bi umut var mı? Benzer süreçten geçip pozitif gören oldu mu

Selam kızlar, benim 5. Gun embriyosu taze bugün transfer günü hariç 7. Gün kaset testlerde negatif çıkıyor. Umudumu tümüyle kaybettim gibi, 10. Gün kan vericem sizce bi umut var mı? Benzer süreçten geçip pozitif gören oldu mu
7.ci gün belki çıkmaya bilir herkese aynı piyanyo vurmuyor bazen test gününüz ne zaman bekleyin inşallah nasibimizde varsa süpriz olur size üzülmeyin pozitif düşünün hayırlısı ile olur size sımsıkı tutunmuş olur inşallah 🌹

Doktor sana 10 gün m7 dedi bana 12 gün dediler rabbim inşllah olumlu olur hepimizin

X