- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Bana kalırsa 9 yada 10.cu gün yap test ve çok çok stres yapma kendi (söylemesi kolay ama ) bende kendime çok stres yaptım sen yapma kafanı başka şeylerle meşgul et lütfenEvet 5. Gün embriyosu bugün 8. Günüm
Amin inşallah evet transfer günü hariç 8 gün korkuyorum erken gebelik testi var elimdeAmin canim insallah rabbim pozitif gormeyi nasip eder sana varsa testin yarin yapsana sabah transfer gunu haric 8. Gun dimj
Hiç gün saymadım daha bugün hesapladım pazartesi kan ver dedi doktorum pko ve tup tıkanıklığı var sağ tüpte birde hipotroitBana kalırsa 9 yada 10.cu gün yap test ve çok çok stres yapma kendi (söylemesi kolay ama ) bende kendime çok stres yaptım sen yapma kafanı başka şeylerle meşgul et lütfen
Yarin sabah yap ilk pozitifimizi duyalimAmin inşallah evet transfer günü hariç 8 gün korkuyorum erken gebelik testi var elimde
Amin inşallah çıkmassa diye çok korkuyorumYarin sabah yap ilk pozitifimizi duyalim
Keşke test almasaydım hiç sabırla gününğ bekleseydin teste karşı değilim ama üzülüyor insan çıkmayınca varda bile çıkmıyor ya bazen o bile pskolojik sorun oluyor insana malesefHiç gün saymadım daha bugün hesapladım pazartesi kan ver dedi doktorum pko ve tup tıkanıklığı var sağ tüpte birde hipotroit
Korkma hakkında hayırlısı olsun Allah'ım pozitif görmeyi nasip etsin ama inşallah hayırlısı olur mevlam sevindirsin seniAmin inşallah çıkmassa diye çok korkuyorum
Aynen bende 11 gün filan yapsam diyorum inşallah olumlu olur rabbim hep kendim için değil her gün sizin içinde dua ediyorum rabbim bizlerede nasip etsin insallhKeşke test almasaydım hiç sabırla gününğ bekleseydin teste karşı değilim ama üzülüyor insan çıkmayınca varda bile çıkmıyor ya bazen o bile pskolojik sorun oluyor insana malesef
Amin insallahAynen bende 11 gün filan yapsam diyorum inşallah olumlu olur rabbim hep kendim için değil her gün sizin içinde dua ediyorum rabbim bizlerede nasip etsin insallh
Yer Gök dua arasında kuzum hepimiz ediyoruz birbirimize çünkü ancak biz bizi anlarız Allah'ım hepimizin yüzünü pozitif görerek güldürsün inşallahAynen bende 11 gün filan yapsam diyorum inşallah olumlu olur rabbim hep kendim için değil her gün sizin içinde dua ediyorum rabbim bizlerede nasip etsin insallh
Amin inşallah hepimizi inşallah ❤❤Korkma hakkında hayırlısı olsun Allah'ım pozitif görmeyi nasip etsin ama inşallah hayırlısı olur mevlam sevindirsin seni
Aynen öyle rabbim büyüktür onunda saatini ve gününü yazmıştır insallhYer Gök dua arasında kuzum hepimiz ediyoruz birbirimize çünkü ancak biz bizi anlarız Allah'ım hepimizin yüzünü pozitif görerek güldürsün inşallah
Aynen öyle rabbim büyüktür onunda saatini ve gününü yazmıştır insallh
Do durulmuş embriyonuz var miBende bugün hastane ile görüştüm Şubat adet olumuyla gel başlayalım yeniden dediler ve yine ücret ödeyecekmişim peki dedim sadececuma sağlık ocağına girip kan vereceğim tahliller ne durumda belki yüksek yada düşük varsa ilaçla düzelebilir diye düşünüyorum şubata kadar Allah yar yardımcımız olsun nasibimiz bizi de bulsun inşallah
Evet son bir tane var nasipse bakalımDo durulmuş embriyonuz var mi
Inşallah olumlu olur dondurulmuş embiriyo için sonraki denemede ne kadar ücret cikiyorEvet son bir tane var nasipse bakalım
7.ci gün belki çıkmaya bilir herkese aynı piyanyo vurmuyor bazen test gününüz ne zaman bekleyin inşallah nasibimizde varsa süpriz olur size üzülmeyin pozitif düşünün hayırlısı ile olur size sımsıkı tutunmuş olur inşallahSelam kızlar, benim 5. Gun embriyosu taze bugün transfer günü hariç 7. Gün kaset testlerde negatif çıkıyor. Umudumu tümüyle kaybettim gibi, 10. Gün kan vericem sizce bi umut var mı? Benzer süreçten geçip pozitif gören oldu mu
Doktor sana 10 gün m7 dedi bana 12 gün dediler rabbim inşllah olumlu olur hepimizinSelam kızlar, benim 5. Gun embriyosu taze bugün transfer günü hariç 7. Gün kaset testlerde negatif çıkıyor. Umudumu tümüyle kaybettim gibi, 10. Gün kan vericem sizce bi umut var mı? Benzer süreçten geçip pozitif gören oldu mu