- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Ben devlette tedavi görüyorum normalde ücret az olması gerek ama bana 2400 dediler bu sefer neden anlamadım pekte okey dedim geçtimInşallah olumlu olur dondurulmuş embiriyo için sonraki denemede ne kadar ücret cikiyor
Hmm hem maddi hem manevi çok zor cokkBen devlette tedavi görüyorum normalde ücret az olması gerek ama bana 2400 dediler bu sefer neden anlamadım pekte okey dedim geçtim
Öyle malesef Rabbim yardım etsin bizlerde sevinçten ağlayalım inşallahHmm hem maddi hem manevi çok zor cokk
Amin insallah seyda senin regli ne zamanBende bugün hastane ile görüştüm Şubat adet olumuyla gel başlayalım yeniden dediler ve yine ücret ödeyecekmişim peki dedim sadececuma sağlık ocağına girip kan vereceğim tahliller ne durumda belki yüksek yada düşük varsa ilaçla düzelebilir diye düşünüyorum şubata kadar Allah yar yardımcımız olsun nasibimiz bizi de bulsun inşallah
Canm ben yarın doktora gidicem bu ay yap diye ısrar etmeye
Transfermi 2400 devletteBen devlette tedavi görüyorum normalde ücret az olması gerek ama bana 2400 dediler bu sefer neden anlamadım pekte okey dedim geçtim
5 Şubat aklilik olmazsaAmin insallah seyda senin regli ne zaman
Yaaa bende ısrar etmiştim ama sonra benim için dinlen hem vücud olarak bende zihin olarak deyince ses etmedimCanm ben yarın doktora gidicem bu ay yap diye ısrar etmeyepek şansım yok gibi. Benimde psikolojik desteğe ihtiyacım var sanırım. Beklemek yoruyor bazen
Evet ama ilaçlar içinde sanırımTransfermi 2400 devlette
Test günüm cumartesi 3 gün kaldı, çok yorucu getcrkten7.ci gün belki çıkmaya bilir herkese aynı piyanyo vurmuyor bazen test gününüz ne zaman bekleyin inşallah nasibimizde varsa süpriz olur size üzülmeyin pozitif düşünün hayırlısı ile olur size sımsıkı tutunmuş olur inşallah
Evet hem yorucu hemde stresli haddinden fazlaTest günüm cumartesi 3 gün kaldı, çok yorucu getcrkten
Sayı çok olunca kalitenin düştüğünü söylemişti benim doktorum. Ne kadar doğru bilemiyorum ama. Çok yumurta büyütmek istememişti kalite düşmesin diye. Doğru bir yaklaşımmı emin değilim. Genel olarak sağlıklı beslenmeye dikkat etmiştim umarım güzel sonuçlar alırsınMerhaba kızlar yeni opu oldum 20 folikül vardı ama çoğu boş çıktı olgun olmayan ve döllenmeyen oldu son 2 kaldı donduruldu ama bidaha opu olcam kalite için ne kullandiniz bana yardımcı olursanız sevinirim kalite kötü hep boş cikiyo
Evet 10 dedi test yaptın mı?Doktor sana 10 gün m7 dedi bana 12 gün dediler rabbim inşllah olumlu olur hepimizin
Sanırım taze tesnfere erken kan testi veriliyor bende ilk defa duydum 10.cu gün kan ver diyen doktor uEvet 10 dedi test yaptın mı?
Cok iyi 2400 bende devletteyim 3500 tl transfer benimde regli 29 ocak5 Şubat aklilik olmazsa
Yaaa bende ısrar etmiştim ama sonra benim için dinlen hem vücud olarak bende zihin olarak deyince ses etmedim
Evet ama ilaçlar içinde sanırım
Aaaa benden önce adet olacaksınCok iyi 2400 bende devletteyim 3500 tl transfer benimde regli 29 ocak
telefon açtım ısrar ettim yapmaaamm dedi inatla. Hormonlar düzelmemiştir dedi. E dedim bi bak belki duzelmiştir. Iyi gönlün olsun yarın gel bakalım dedi. Ama tutacak şey tutmaz sonra bak acele etme dedi. Üzüldüm ama yapacak birsey yok bekleyeceğiz gibi5 Şubat aklilik olmazsa
Yaaa bende ısrar etmiştim ama sonra benim için dinlen hem vücud olarak bende zihin olarak deyince ses etmedim
Evet ama ilaçlar içinde sanırım
Bu düşünce sürekli bende de var ama bende sonuç bulamadımBirşey soracağım taze transferle dondurulmus arasında önce belli olma farkı var mı? Sanki dondurulmuslar daha hızlı belli oluyor gibi anladım ama emin de olamadım
Evet sekmezse 29 ocak ayyy transferimiz keske ayni gune denk gelseydi senin ilk denemede regl kacinci gunu transfer yapildi ben akdeniz uni. De tedavi goruyorumAaaa benden önce adet olacaksınhadi bakalım kim kime nasip olacak hangi devlette tedavi görüyorsun