- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
Günaydın, beni de ekler misiniz. Yaşım 39 2. gebelik için çabalıyoruz biz. İlk tüp bebek denemem olacak. Şuan iğneleri kullanıyorum.رَبِّ يَسِّرْ وَلاَ تُعَسِّرْ، رَبِّ تَمِّمْ بِالْخَيْرِ
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
Sandal kokusu 30 1.ci deneme 5.ci gün 14 Ocak 1 1nbahar 26 2.ci deneme 3.cü gün Iron Butterfly 25 2.ci deneme 2.ci gün Dfn1903 31 2.ci deneme 5.ci gün G Gzd0138 35 2.ci deneme 5.ci gün 14 Ocak U Ufktugba 38 1.ci deneme 3.cü gün @bebiii 31 2.ci deneme 5.ci gün M minnos patates 30 2.ci deneme 3.cü gün bsra61 28 2.ci deneme 5.ci gün Z Zecmel
Mekanı cennet olsun.Rabbim geride kalanlara sabır versinDayımı kaybettik kızlar
Başın sağolsun mekanı cennet olsun canımDayımı kaybettik kızlar
Başın sağolsun canım yaaDayımı kaybettik kızlar
Başınız sağolsun Allah sabır versinDayımı kaybettik kızlar
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinDayımı kaybettik kızlar
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahDayımı kaybettik kızlar
Başınız sağ olsunDayımı kaybettik kızlar
رَبِّ يَسِّرْ وَلاَ تُعَسِّرْ، رَبِّ تَمِّمْ بِالْخَيْرِ
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
Sandal kokusu 30 1.ci deneme 5.ci gün 14 Ocak 1 1nbahar 26 2.ci deneme 3.cü gün Iron Butterfly 25 2.ci deneme 2.ci gün Dfn1903 31 2.ci deneme 5.ci gün G Gzd0138 35 2.ci deneme 5.ci gün 14 Ocak U Ufktugba 38 1.ci deneme 3.cü gün @bebiii 31 2.ci deneme 5.ci gün M minnos patates 30 2.ci deneme 3.cü gün bsra61 28 2.ci deneme 5.ci gün Z Zecmel 38 1.deneme 5.gün
başınız sağ olsun Şeyda , Allah mekanını cennet eylesinSağolun canım hepinizden Allah razı olsun defnettik anca müsait olabildimçok başım ağrıyo öyle böyle değil
Canım başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin.Dayımı kaybettik kızlar
Geçmiş olsun canım.Sağolun canım hepinizden Allah razı olsun defnettik anca müsait olabildimçok başım ağrıyo öyle böyle değil
Cok gecmis olsun canimGeçen ay kovid oldu atlattı dediler şimdi yasa ciğerlere inmiş biri bitik biri iflas eşşiğinde yoğum bakımda
Gecmis olsun demistim ama daha sonra vefat ettigini yazdiginibokudum basin saolsun seydacim rabbim mekanini cennet eylesinDayımı kaybettik kızlar
Sağol canım Allah razı olsun inşallahGecmis olsun demistim ama daha sonra vefat ettigini yazdiginibokudum basin saolsun seydacim rabbim mekanini cennet eylesin
Merhaba bol bebişlii bir topik olsun inşallah
Tabloya beni de ekler misiniz? Tablo takip etmek çok iyi oluyor
Yaş;30
İlk deneme
5. Gün tek
22 ocak sonuç öğrenme
Merhaba Ben varım 26 yaşındayım İlk denemem 5. Gün embriyosu koyuldu 11 ocakta test günüm 24 OcakRabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Günaydın, beni de ekler misiniz. Yaşım 39 2. gebelik için çabalıyoruz biz. İlk tüp bebek denemem olacak. Şuan iğneleri kullanıyorum.
Hayırlı olsun ben bütün evlatlarıma tüp bebek sayesinde sahip oldum umarım iyi uzmanlarla karşılaşırsınız,size önereceğim ve alanında çok iyi olan etrafımdaki insanlarından çok memnun kaldığı özellikle azospermi konusunda hakim olan Doç.Emre Bakırcıoğlunu tavsiye ederim.Bütçe açısından da en azından verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz.Hoşgeldin kuşuminşallah ikimiz için de hayırlısı olsun