2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Merhaba hosgeldiniz deneyimlisiniz bize biraz bilgi verirmisiniz transferden sonra neler yaptiniz yada yapmadiniz neler yedibiz yada yemediniz

Başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin inşallah

Günaydınn kızlar

Başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin inşallah
Sağol canım Allah razı olsun inşallah
Aynı kuzum çalışıyorum. Sabırsızlıkla mart dönememimin gelmesini bekliyorum. Sigarayı bıraktım tamamen beslenme düzeni ayarlamaya çalışıyorum falanlar filanlar. Sen naptın?
Bende sanırım ara vereceğim biraz daha beklemek istiyorum pskolojik destek almak istiyorum açıkçası biraz
Merhaba beni de listeye ekleyebilir misiniz? 28 yaş, 1.deneme, 5.gün embriyosu, Transfer tarihim tahmini 2 şubat
Eklerim inşallah hoşgeldiniz aranıza

Iron Butterfly neden destek almak istiyosun canim ya biraz sacma sordugumu dusunebilirsinizde hersey kendi elimizde hani ne bilim senmi cok kafana takiyosun yada esinmi ne bilim yada akrama falan baskı mi

Iron Butterfly neden destek almak istiyosun canim ya biraz sacma sordugumu dusunebilirsinizde hersey kendi elimizde hani ne bilim senmi cok kafana takiyosun yada esinmi ne bilim yada akrama falan baskı mi
Yok canım çok normal sorman tabiki de kendimi yıpraktrığımı düşünüyorum biraz çok takıntılı biriyim yani pireyi deve yapan cinsten hastaneyi de aradım kurul henüz olmamış sonuç ne olacak ne çıkacak belli de değilmiş ona dayanarak söyledim biraz da

Seyda soyle dusun en azindan ben bu dusuncede oldugum icin cok rahatim he heyecanlimiyim evet transferden sonra 12 gun nasil gecer bilmiyorum aa olmadiginda da kendimi yipratmayacagim eger evlatlariniznolacaksa biz anne olacaksak bu bizim kaderimize yazildi zaten olacaksa zamanini ve nasil olacagini bilmiyoruz yada kaderimizde anne olmak yoksa biz ne yaparsak yapalim en mukemmel ebmriyo da olsa en mukemmel rahimde olsa yada ne bileyim dunyayin en iyi dr uda olsa olmayacaksa kaderimize yazilmadiysa olmayacaktir. Ne bebekler cocujlar ve aileler goruyoruz hasta dogan yada ileride bi hastaligi cikan kendimi gectim evladim icin kahrolurum kisacak eli ayagi duzgun saglikli ailesine etrafina milletine hayirli faydali bir evlat olacaksa olsun ama olmayacaksa ben boylede mutlu olabilirim demekki vardir bir hayir suan seninde benimde orada bizi bekleyen bir minigimiz var onun tutubup tutunmayacagini dunyaya gelip gelmeyeceginide bilen yuce rabbim yani biz kendimizi kahretsekte yada toz pembe havalarda dolassakta gercek tek degistiremeyiz. Ilerde uzulmek istermisin yada evladinin aci cekmesini veya ne bilim baskalarina muhtac olmasini kimse istemez oyle yasamak ve yasatmaktansa simdi uzulelim. Kendinle bu sekilde konus olmazsa eger mutlaka vardir sebebi hayirlisi bu demekki.
Biraz uzun ve karisik oldu ama umarim anlatabilmisimdir

Anladım canım teşekkür ederim yazdıklarım için Allah razı olsun ben bu embriyomu da deneyeceğim zaten fikrim değişmedi doktor neden olmadı biz umutluyduk falan dedi istersen kurul olsun yeniden bakalım testlerine sonuçlarına dedi ona sebep biraz düşünceye girdim bakalım hayırlısı Rabbim hepimize dayanama gücü ve sabır versin elimizden başka birşey gelmiyor beklemek dışında yada nasip deyip geçmek dışında

Sağol canım Allah razı olsun inşallah

Bende sanırım ara vereceğim biraz daha beklemek istiyorum pskolojik destek almak istiyorum açıkçası biraz

Eklerim inşallah hoşgeldiniz aranıza
Sen bilirsin canım ama her şey Rabbim’den olacaksa şuan da da olur 1 sene sonra da. Ben kadere çok inanırım. Acele karar verme kendini strese sokma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…