2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

kızlarrrrr iyi akşamlar
bugün doktora gittim, adet olunca gel demişti. doğal siklus transfer düşünüyorum dedi. tsh yüksekmiş ilaca başlattı. 14 gün sonraya randevu verdi. başka herhangi bir ilaç kullanmayacakmışım. var mı aramızda bilgisi olan?

Benim transfer 14 ocak sonuç 24 ocakta

Opsss neredesiniz kızlaar. Sesiniz çıkmıyor.
Hastanedeyim canım ben dayım rahatsız
Merhaba bol bebişlii bir topik olsun inşallah
Tabloya beni de ekler misiniz? Tablo takip etmek çok iyi oluyor
Yaş;30
İlk deneme
5. Gün tek
22 ocak sonuç öğrenme

Merhaba hoşgeldiniz tabiki
Benim transfer 14 ocak sonuç 24 ocakta
Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah

Tüp bebek hamişlerini de önerileri için bekleriz

Merhaba Güzel Anne adayları
Gebelik haberi alan annelere bolcaaa dikkat özellikle uzanma eğilme vs hicccc yok. Unutmayın siz artık prensessiniz Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle Ama nolur 20. Haftaya kadar çok dikkat.

Transfer ; Yumurta Toplama vs sürecindeki anneler ne olursa olsun umudumuzu asla kaybetmiyoruz. Pes etmiyoruz. Güzel hayaller konuşuyoruz. Unutmayın âdetle beraber bebeğiniz sizinle yaşamaya başlıyor. O minicik bı parca daha sonra embriyo olup size katılıyor. Ve sonunda mucize oluyor

Bebeğinizle konuşun.
Hissetmeseniz bile trensferden sonra belli edin.
Deli misin diyeceksiniz Ben çok yaptım çok inandım. Allah'a şükür nasip etti.

Maalesef transfer pozitif ohhh rahatladım da olmuyor. Özellikle biz tüp bebek annelerinde. Ben 5.7. ve 12. Haftada kanamalar yaşadım. Yerleşme kanamasi olabilir. İçerde kalan adet kanaması olabilir. Grip; salgın durumları etkileyebilir. Ama sanırım çok güçlüyüz. Ve ne olursa olsun savaşacağız

Olumsuz durumları; konuşanları; moralinizi bozanları sizde rahatlıkla bozabilirsiniz. İçinizde kalacağına onlarda kalsın

Hepinizden güzel haberler almak dileğiyle
Bu yolda emek veren; haneden; hayallerinin peşinden koşan tüm kadınların anne olmasi dileğiyle
Sağlıcakla kalın.
Dualarım sizlerle

(Çok konuştum affedin )

Merhaba Ben varım 26 yaşındayım İlk denemem 5. Gün embriyosu koyuldu 11 ocakta test günüm 24 Ocak Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…