- 16 Şubat 2021
- 335
- 362
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim yaa öksürük kaldı birazcık sadece az bişe o kadar çok şükürBiter canım iyimisin peki.
Benim transfer 14 ocak sonuç 24 ocaktaرَبِّ يَسِّرْ وَلاَ تُعَسِّرْ، رَبِّ تَمِّمْ بِالْخَيْرِ
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
Sandal kokusu 30 1.ci deneme 5.ci gün 14 Ocak 1 1nbahar 26 2.ci deneme 3.cü gün Iron Butterfly 25 2.ci deneme 2.ci gün Dfn1903 31 2.ci deneme 5.ci gün G Gzd0138 35 2.ci deneme 5.ci gün 14 Ocak @Ufktugba 38 1.ci deneme 3.cü gün @bebiii 31 2.ci deneme 5.ci gün M minnos patates 30 2.ci deneme 3.cü gün bsra61 28 2.ci deneme 5.ci gün Z Zecmel
Hastanedeyim canım ben dayım rahatsızOpsss neredesiniz kızlaar. Sesiniz çıkmıyor.
Merhaba hoşgeldiniz tabikiMerhaba bol bebişlii bir topik olsun inşallah
Tabloya beni de ekler misiniz? Tablo takip etmek çok iyi oluyor
Yaş;30
İlk deneme
5. Gün tek
22 ocak sonuç öğrenme
Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin inşallahBenim transfer 14 ocak sonuç 24 ocakta
Geçmiş olsun canımHastanedeyim canım ben dayım rahatsız
Merhaba hoşgeldiniz tabiki
Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah
Sağol gülüm durum kritik biraz napıcaz bilmiyorum şimdi evime geldim 2 gündür git gel yapıyoruz hastaneyeGeçmiş olsun canım
Nesi vardıSağol gülüm durum kritik biraz napıcaz bilmiyorum şimdi evime geldim 2 gündür git gel yapıyoruz hastaneye
Geçen ay kovid oldu atlattı dediler şimdi yasa ciğerlere inmiş biri bitik biri iflas eşşiğinde yoğum bakımdaNesi vardı
Bizde amcamla gidip geliyoruz koa ayda bir rutin hastaneye yatıyor malesef
Gelmiş geçmiş olsun kuzumİyiyim yaa öksürük kaldı birazcık sadece az bişe o kadar çok şükür
Geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versinHastanedeyim canım ben dayım rahatsız
Merhaba hoşgeldiniz tabiki
Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun tekrardanGeçen ay kovid oldu atlattı dediler şimdi yasa ciğerlere inmiş biri bitik biri iflas eşşiğinde yoğum bakımda
İnşallah iyileşir şifasına kavuşur . Çok geçmiş olsunGeçen ay kovid oldu atlattı dediler şimdi yasa ciğerlere inmiş biri bitik biri iflas eşşiğinde yoğum bakımda
Rabbim şifa versinCnm geçmiş olsun.Geçen ay kovid oldu atlattı dediler şimdi yasa ciğerlere inmiş biri bitik biri iflas eşşiğinde yoğum bakımda
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahGeçen ay kovid oldu atlattı dediler şimdi yasa ciğerlere inmiş biri bitik biri iflas eşşiğinde yoğum bakımda
Tüp bebek hamişlerini de önerileri için bekleriz
Başın sağolsun Mekanı cennet olsun inş. Allah sabır versinDayımı kaybettik kızlar
Merhaba Ben varım 26 yaşındayım İlk denemem 5. Gün embriyosu koyuldu 11 ocakta test günüm 24 Ocak Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahرَبِّ يَسِّرْ وَلاَ تُعَسِّرْ، رَبِّ تَمِّمْ بِالْخَيْرِ
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
Sandal kokusu 30 1.ci deneme 5.ci gün 14 Ocak 1 1nbahar 26 2.ci deneme 3.cü gün Iron Butterfly 25 2.ci deneme 2.ci gün Dfn1903 31 2.ci deneme 5.ci gün G Gzd0138 35 2.ci deneme 5.ci gün 14 Ocak @Ufktugba 38 1.ci deneme 3.cü gün @bebiii 31 2.ci deneme 5.ci gün M minnos patates 30 2.ci deneme 3.cü gün bsra61 28 2.ci deneme 5.ci gün Z Zecmel