2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Benim durum tuhaf o zaman. Belki ilerleyen günlerde çoğalır
Sizin başladım adetiniz stres yapmayın olacağı varsa da olmaz adetiniz ben çok stres yaptım belki o kadar çok ağrım oldu sıkmayın canınızı demesi kolay oluyor ama anlamaya zor olmuyor bazen başkası dese garip gelir bize ama biz bizi anlıyoruz sadece canım

Amin inşallah 22 ocağı sabırsızca bekliyorum stres ister istemez yapıyoruz elimizde değil maalesef ki
Stres çok zor kontrol altına alınması ama kendinize başka seyler bunun aklınıza gelmesin transfer olduğunuz daha çok ev ham olursunuz üzüntü Dr yapmayın yapmamaya çalışın diyeyim o vakit

Evet canim burada ki kimse için öyle düşünmüyorum ben demesi kolay değil zaten bizlere. hepimiz benzer zorluklardan geçiyoruz geçtik. Ve bir şekilde geçiyor hepsi atlatıyoruz. Başkaları anlamıyor ancak bizi. Ne var sağliksizmiş demekki düşmüş yada tutunmamış diyenler oldu etrafımdan. Öyle bile olsa üzülüyoruz canımızla başımızla emek veriyoruz bir umuda tutunuyoruz. Benim durumuma doktor da şaşırdı ağrısız kanamasız sıfırlandı meslek hayatımda böyle hızlı ve belirti vermeyen düşük görmedim dedi. Bugün başladı adetim ama normal düzeyde. İlk gün normalde de olduğu kadar ağrım var. Belki vücudumdaki hormonlar çok hızlı düştügü içindir

benim de ağrı normal adet ağrısı gibiydi ilk gün olduğum kadardı ağrı. miktar olarak da fazla gelmedi, gelmiyor. büyük bir parça düştü sadece. bence sonradan kötü olmazsın ilk birkaç gün olsa olurdu bence. benim gördüğüm şey embriyo ya da embriyolar ise görmemeyi dilerdim boşver düşünme çok

Yani hemen bekleme benim ikinci günün akşamı oldu nolduysa. Bide herkes aynı değildir belki seninki hafif geçecektir tatlım

Düşünmek bitiriyor zaten. Insallah birakicam düşünmeyi

Yani hemen bekleme benim ikinci günün akşamı oldu nolduysa. Bide herkes aynı değildir belki seninki hafif geçecektir tatlım
Çarşamba günü düştü bebekte akabinde kanamasız gitti. Bugün kanama başladı ancak. Belki de hafif geçer dediğin gibi. Zaten benim hormonlar pek yükselmemiş sanırım progesteron filan ondan belkide. Ara vermeden bu ay yapsın istiyorum bir de yaa yapmaz mı sence. Senin doktor ne dedi sana

Daha konuşmadık korona oldum bide üstüne karantinadayım hala konuşunca haber ederim

Kizlar merhaba tecrubesi olanlar yaridm edebilirmi benim yumurtalarimi saydi doktor normalde adet zamani sayilir ama arada az fark olur dedi adet donemi disinda folikuler sayimi yapilan oldumu

Kizlar merhaba tecrubesi olanlar yaridm edebilirmi benim yumurtalarimi saydi doktor normalde adet zamani sayilir ama arada az fark olur dedi adet donemi disinda folikuler sayimi yapilan oldumu
Merhaba . Tam anlayamadım aslında yumurtalarınızı ultrasonla mı saydı ? Normalde yumurtlama döneminde ultrasondan bakıyor doktorlar . Tüp bebek sürecinde de ilaçları kullandığımız dönemde ara ara çağırıp kontrol ediyor . Siz hangi aşamadasınız

Benim adetin 2. Günü saymıştı. Belki önce de görüyor olabilirler ultrasonun kalitesi iyiyse ufacıkken görünüyordur belki. Ama adetin 2. Günü yumurtalıklar uyarılmaya başlıyor diye biliyorum ben

Merhaba bol bebişlii bir topik olsun inşallah
Tabloya beni de ekler misiniz? Tablo takip etmek çok iyi oluyor
Yaş;30
İlk deneme
5. Gün tek
22 ocak sonuç öğrenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…