Merhaba kızlar benimde 10 ocakta transferim oldu sabırsızlıkla bekliyorum bu ilk denemem ne olumlu ne de olumsuz herşeye hazırladım kendimi Açıklanamayan tekrarlı düşükler yaşadım sebebi bulunamadı bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik şimdi tecrübeli arkadaşlarla konuşmak istiyorumİnş cnm benim.. emin ol kendim kadar sana da dua ediyorum.. inş beraber alırız pozitifleri de sevicimiz, neşemiz katlanır
رَبِّ يَسِّرْ وَلاَ تُعَسِّرْ، رَبِّ تَمِّمْ بِالْخَيْرِ
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@lightbrown 30 1.ci deneme 5.ci gün 14 Ocak 1 1nbahar 26 2.ci deneme 3.cü gün Iron Butterfly 25 2.ci deneme 2.ci gün @Dfn1903 31 2.ci deneme 5.ci gün @Gzd0138 35 2.ci deneme 5.ci gün 14 Ocak @Ufktugba 38 1.ci deneme 3.cü gün @bebiii 31 2.ci deneme 5.ci gün M minnos patates 30 2.ci deneme 3.cü gün bsra61 28 2.ci deneme 5.ci gün @Zecmel
@Katre_g Zeyna8784 35 1.deneme 5.gün 22ocak
Eve nasıl geldiğimi bilmiyorumKayseri buz gibi dikkat et kendine sıcak çorbalar iç grip oldum bende transferden önce iğneler egidip gelirken
Hakkınızda hayırlısı olsun hayırlısıda inşallah pozitif sonuç alıp sağlıcakla kucağınıza almak olurMerhaba kızlar benimde 10 ocakta transferim oldu sabırsızlıkla bekliyorum bu ilk denemem ne olumlu ne de olumsuz herşeye hazırladım kendimi Açıklanamayan tekrarlı düşükler yaşadım sebebi bulunamadı bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik şimdi tecrübeli arkadaşlarla konuşmak istiyorum
İnşallah emek veren maddi manevi sıkıntı çeken anne olmak isteyen herkese nasip olsun inşallahHakkınızda hayırlısı olsun hayırlısıda inşallah pozitif sonuç alıp sağlıcakla kucağınıza almak olur
Amin inşallahİnşallah emek veren maddi manevi sıkıntı çeken anne olmak isteyen herkese nasip olsun inşallah
Merhaba canım hoşgeldin inşallah bu sefer ilk denemende olumlu sonuç alırsın ve bebeğin seninle olurMerhaba kızlar benimde 10 ocakta transferim oldu sabırsızlıkla bekliyorum bu ilk denemem ne olumlu ne de olumsuz herşeye hazırladım kendimi Açıklanamayan tekrarlı düşükler yaşadım sebebi bulunamadı bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik şimdi tecrübeli arkadaşlarla konuşmak istiyorum
Bende aynısını gibi yaşadım canım parça parça oldum hep hemde felekst derecede ağrım oldu geçti hamd olsundün adet kanaması gelmeye başladı benim. böyle bir şeyin olacağını asla hayal etmiyordum. parça parça geliyor diyordu herkes ama resmen embriyo düştü ellerime. kan pıhtısı gibi değildi çok farklı bir şeydi. bunu da mı görecekti gözlerim diye ağladım Allah beterinden saklasın. Bu işin her aşaması ayrı ayrı çok zor, çok büyük bir sınav... Bilemiyorum, inşallah akıl sağlığım yerinde kalır
bir parçası düştü diğer parçada mı böyle düşecek diye bütün gece uyumadım değişik değişik rüyalar gördümBende aynısını gibi yaşadım canım parça parça oldum hep hemde felekst derecede ağrım oldu geçti hamd olsun
Takma ço kafana zor ama daha yapabilecek birşeyimiz kalmadı canım umudumuz yarınlara Allah'ım ysrdım etsin kucaklarımız boş kalmasın inşallahbir parçası düştü diğer parçada mı böyle düşecek diye bütün gece uyumadım değişik değişik rüyalar gördüm
böyle bir şey beklemiyormuşum galiba çok etkilendim, şok oldum ben ya
Rabbim yardımcımız olsun hepimizin sıkıntısı aynı ama yaşadıklarımız farklıdün adet kanaması gelmeye başladı benim. böyle bir şeyin olacağını asla hayal etmiyordum. parça parça geliyor diyordu herkes ama resmen embriyo düştü ellerime. kan pıhtısı gibi değildi çok farklı bir şeydi. bunu da mı görecekti gözlerim diye ağladım Allah beterinden saklasın. Bu işin her aşaması ayrı ayrı çok zor, çok büyük bir sınav... Bilemiyorum, inşallah akıl sağlığım yerinde kalır
Ben kar izliyorum çocuk gibi camdanKızzzzzlllllaaaaaaar
Napıyosunuz mutlu pazarlar
Yaaaa ne güzel bende hava güzel diye doğalgazı kapatıp camı pencereyi açtımBen kar izliyorum çocuk gibi camdan
Düşük mü yaptınız sizde çok geçmiş olsun. Allah sabır güç versin. Ne zaman transfer olmuştunuzbir parçası düştü diğer parçada mı böyle düşecek diye bütün gece uyumadım değişik değişik rüyalar gördüm
böyle bir şey beklemiyormuşum galiba çok etkilendim, şok oldum ben ya
Canm bisey sorucam sana ya. Bende mi tuhaflık var. Kese görünmüş olmasına rağmen. Embriyo yada bebek gibi birsey düşmedi. Bugün adetim başladı beta tamamen sıfırlanınca .miktar ve ağrı normal adet gibi geliyor. Okuyorum herkesin çok ağrısı olmuş miktar çok gelmiş doktorda çok olacak dedi. Sanki hiç gebelik bile yaşamamış gibi. Gebelik olmasa bile ilaçlar dan zaten oluyormuş çok. Senin kanaman başlayınca kaç gün sürdü sonradan mı kötü olucam acabaTakma ço kafana zor ama daha yapabilecek birşeyimiz kalmadı canım umudumuz yarınlara Allah'ım ysrdım etsin kucaklarımız boş kalmasın inşallahgerisi nasip
6 gün sürdü benim ve gerçekten çok kötüydüm kendimden korktum ben direk negatif aldım hamile kalıp kaybetmedim ama parça parça benimde geldi ve normal adet ağrının iki katını yaşadım diyebilirimC
Canm bisey sorucam sana ya. Bende mi tuhaflık var. Kese görünmüş olmasına rağmen. Embriyo yada bebek gibi birsey düşmedi. Bugün adetim başladı beta tamamen sıfırlanınca .miktar ve ağrı normal adet gibi geliyor. Okuyorum herkesin çok ağrısı olmuş miktar çok gelmiş doktorda çok olacak dedi. Sanki hiç gebelik bile yaşamamış gibi. Gebelik olmasa bile ilaçlar dan zaten oluyormuş çok. Senin kanaman başlayınca kaç gün sürdü sonradan mı kötü olucam acaba
Hadi ya o kadar mı güzelYaaaa ne güzel bende hava güzel diye doğalgazı kapatıp camı pencereyi açtım
Güllük gülistanlık derler yaaa tam öyleHadi ya o kadar mı güzel