2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Bazen ne kadar öğrenmeye çalışırsan çalış ne kadar öğrenirsen öğren. Ne kadar eksiksiz herseyi tam yaptığını düşünürsen düşün negatif bir sonuç alındığında hersey eksik gelecek. Yeni başlamişsiniz onca emek tedavi ve ilaç sonrasında negatif sonuç almak kimyasal gebelik yaşamak veya düşük yapmak ve bunların insanda yarattığı psikolojiyi bilmek zor. Umarım siz yaşamazsiniz. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Kizlar transfer nasil yapiliyo embriyoyu gorebiliyozmu gosteriyolarmi
Transfer sırasında gerçekten o kadar sıkışık durumdaydım ki kendimi kastım doktor rahat bırak kendini diye bir kaç kez uyardı ama transfer aşamasını gördüm ince bir iğne gibi aletle rahmin içine girip embriyoyu bıraktı . Ultrasonda embriyo minicik beyaz bir nokta olarak görünüyordu . O bile bana inanılmaz huzur verdi transfer sırasında doktor ve hemşireler hatta embriyolog bile pozitif neşeliydi o yüzden rahatladım sonrasında

Allah seni sıkışık girmedin mi transfere
Acaba niye sıkışık istiyorlar hiç araştırmadım da sormadım da
Kız valla dedim sıkışığım hocam dedim inanmadılar sonra dedim ki ben lavaboyu tutan bir insanı ondan böyle oldu ama yinede su enjekte edip şişirip transfer islemini yaptılar

Allah seni sıkışık girmedin mi transfere
Acaba niye sıkışık istiyorlar hiç araştırmadım da sormadım da
idrar torbası, rahmi sıkıştırsın böylelikle rahmi daha dar açıda iyi görsünler ve embriyolar kaymadan daha kolay dursunlar diye sıkışık istiyorlar. Ama tabi bize bir emir verilsin yeter ki şeyini çıkarmayı seviyoruz

Kızlar bişey sorucam sizlere. Progestan dex kullanıyordum ben transferden beri doktorum iğneyi kestikten 4-5 gün sonra oldu düşük. Sizce ilgisi olabilir mi. İnsan sebep arıyor illaki

Araştırmama gerek kalmadı öğrendim teşekkür ederim
O zaman bu sıkışık olma işi önemli

Günaydın kızlar
Havalar nasıl burası buz dün gece kar yağıyordu dışarıya çıktık galiba ben üşüttüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…