Bazen ne kadar öğrenmeye çalışırsan çalış ne kadar öğrenirsen öğren. Ne kadar eksiksiz herseyi tam yaptığını düşünürsen düşün negatif bir sonuç alındığında hersey eksik gelecek. Yeni başlamişsiniz onca emek tedavi ve ilaç sonrasında negatif sonuç almak kimyasal gebelik yaşamak veya düşük yapmak ve bunların insanda yarattığı psikolojiyi bilmek zor. Umarım siz yaşamazsiniz. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinBende sizin tabriniza sasirdim acikcasi bizler neden buradayiz amacimiz nee sahsen benim amacim bu zor zamanlarda bu konulari konusabilecek insanlarla olmak hepimiz etrafimizdakilerle herseyi konusamiyoruz bilmediklerimizi ogrenmek yasim 38 tup bebege daha 3 ay once basladim ve hicbirsey bilmiyordum buradaki insanlar sayesinde ogrendim mesela pihtilasma diye birsey varmis embriyo bu sebeble tutunamiyomus ve bu testi 2. Denemede negatif olursa o zaman iatiyomus dr lar ben burdan duyunca gittim hemen yaptirdim bakin daha transfer olmadim simdi cd 56 testini duydum bagisiklikmis suan bunu arastiriyorum bunuda yaptiricam ben devlette goruyorum tedavimi oyle defalarca yaptirmaya gucum yokki sansa birakamam ben elimden gelni yapayim takdir allahindir belki az onceki arkadasta hicbisey bilmiyodur boyle trip atip kustum gidiyorum yapacaginiza belki tedavinizi neler yaptiginizi anlatsaydinizda forum amacina ulssaydi ve bizlerde belki bilmedigimiz bisey duyup ogrenseydik kusura bakmayin ben alttan almak istemedim kiricida olmak istemiyorum ama o arkadas masumca bisey sormus belki kirildiniz ama o kisi bunu bilerek yapmamis benim kanaatim odur ki ama siz bile isteye kiriyosunuz sonrada persembe gunu gelip bizlerden neler yasadiginizi ne tedaviler gordugunuzu belki isimize yarayacak bilgileri soylemekten sakındiginiz kisilerden dua isteyeceksiniz ne tur bir bencillik.....
Ama ben yine simdiden duami esirgemiyorun rabbim isteyen hakeden herkese annligi tattirsin saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah...
Arkadaslr kusura bakmayin sert konusmus olabilirim ama birazda gercekci olmaliyiz