Yapmayın lütfen benim bir an boşluğuma geldi sormuş bulundum özrümü de diledim tekrar da dilerim hiç sorun değil amaçlım asla kırmak değildiBende sizin tabriniza sasirdim acikcasi bizler neden buradayiz amacimiz nee sahsen benim amacim bu zor zamanlarda bu konulari konusabilecek insanlarla olmak hepimiz etrafimizdakilerle herseyi konusamiyoruz bilmediklerimizi ogrenmek yasim 38 tup bebege daha 3 ay once basladim ve hicbirsey bilmiyordum buradaki insanlar sayesinde ogrendim mesela pihtilasma diye birsey varmis embriyo bu sebeble tutunamiyomus ve bu testi 2. Denemede negatif olursa o zaman iatiyomus dr lar ben burdan duyunca gittim hemen yaptirdim bakin daha transfer olmadim simdi cd 56 testini duydum bagisiklikmis suan bunu arastiriyorum bunuda yaptiricam ben devlette goruyorum tedavimi oyle defalarca yaptirmaya gucum yokki sansa birakamam ben elimden gelni yapayim takdir allahindir belki az onceki arkadasta hicbisey bilmiyodur boyle trip atip kustum gidiyorum yapacaginiza belki tedavinizi neler yaptiginizi anlatsaydinizda forum amacina ulssaydi ve bizlerde belki bilmedigimiz bisey duyup ogrenseydik kusura bakmayin ben alttan almak istemedim kiricida olmak istemiyorum ama o arkadas masumca bisey sormus belki kirildiniz ama o kisi bunu bilerek yapmamis benim kanaatim odur ki ama siz bile isteye kiriyosunuz sonrada persembe gunu gelip bizlerden neler yasadiginizi ne tedaviler gordugunuzu belki isimize yarayacak bilgileri soylemekten sakındiginiz kisilerden dua isteyeceksiniz ne tur bir bencillik.....
Ama ben yine simdiden duami esirgemiyorun rabbim isteyen hakeden herkese annligi tattirsin saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah...
Arkadaslr kusura bakmayin sert konusmus olabilirim ama birazda gercekci olmaliyiz
Tartışma değil aslında yanlış anlaşılma diyelim ben bir soru sordum arkadaşa oda kırıldı malesfBen yine anlamadım yaa tartışma mı olduben mi kaçırdım? Böyle zamanlarda lütfen kırmayın birbirinizi
Ben sizi savunmak icin yazmadim insanlar buradan birbirinden destek almak icin varken belki bilmedigimiz biseyleri ogrenmeyi amaclarken bencillik be kiriciliga tepkimi dile getirdim bakin sizin boslugunuza gelerek soylediniz uzuldunuz ozrunuzu dile getirdiniz ama arkadas sanki hepimiz ona bisey demiscesine hepimizi gormezden gelip gittiYapmayın lütfen benim bir an boşluğuma geldi sormuş bulundum özrümü de diledim tekrar da dilerim hiç sorun değil amaçlım asla kırmak değildi
Zor bir süreç ben daha da zorlaştırmış bulundum
Farkındayım korunmaya ihtiyacım yok ama yeni transferi de yakınmış moral bozukluğu yaşamak istememiştirBen sizi savunmak icin yazmadim insanlar buradan birbirinden destek almak icin varken belki bilmedigimiz biseyleri ogrenmeyi amaclarken bencillik be kiriciliga tepkimi dile getirdim bakin sizin boslugunuza gelerek soylediniz uzuldunuz ozrunuzu dile getirdiniz ama arkadas sanki hepimiz ona bisey demiscesine hepimizi gormezden gelip gitti
En güzeli tabikide daha önce bu yollardan geçmiş kişilerle konuşmakOlsun bizde hep öyle diyorduk usta ettik kendimizine olursa hep birlikte hareket ettik
sen çişinin derdinde oluyorsun o sıraKizlar transfer nasil yapiliyo embriyoyu gorebiliyozmu gosteriyolarmi
Himmm bende hic tutamam tuvaletimiya bakalim nasil olacaksen çişinin derdinde oluyorsun o sıravalla bana sürekli kaldırma başını, ellerini göğsünde birleştir diyip durdular. ben göremedim ekran onlara dönüktü. insan kafasını kaldırma eğiliminde olunca ister istemez vücudu kasıyor ya o yüzden kaldırma başını dediler muhtemelen
Ben transfere girmeden önce embriyonun fotoğrafını verdiler bana ultrason diyoruz galibaKizlar transfer nasil yapiliyo embriyoyu gorebiliyozmu gosteriyolarmi
Iste o bende biraz yapma yokBen transfere girmeden önce embriyonun fotoğrafını verdiler bana ultrason diyoruz galiba
Transfere girerken artık idrar tutmaktan ağlatacak durumdaydım hemşire biraz yapıp tutabilir misin dedi dedim denerimbir bardak verdi bundan fazla yapma dedi
Transfere geçince de aynen arkadaşın dediği gibi başını kaldırma diyip durdular ama ben süreci ekrandan izleyebildim hemşire ultrasonla üstten doktora yardımcı oluyordu transfer işleminden sonra da bana gösterdidaha sonra 10 dakika geçti sonra başını kaldırmadan ayaklarınla ve ellerinle diğer sedyeye geç dedi orası benim için epey zor oldu daha sonra da odaya alındım 30 dakika sonra çıktım hasteneden
Llahım ustalık olmadan yatmayı nasip etsin hemen inşallah canımEn güzeli tabikide daha önce bu yollardan geçmiş kişilerle konuşmakbende usta olacam bu gidişle
Bende görmedim ama ekrandan izlemiştim koyuş anlarını resim bile çekmiştimKizlar transfer nasil yapiliyo embriyoyu gorebiliyozmu gosteriyolarmi
O zaman çok kötü oluyor insan ama sonra geçiyor kız ben çok sıkışık oldupum hakde değilsin dediler 3 iğneyle su verdiler alttan sonra sancım oldu transfer ettiler 20 dakika yattım sonra arada yap dediler alta bişi koydular adını unuttum ordanda sedyeyle yatağa getirdiler 3 saat yattım lavaboya gittim ordan da eve gelmiştik nasip amaHimmm bende hic tutamam tuvaletimiya bakalim nasil olacak
yok yok hiç kafana takma bana gelene kadar 1 litre su iç dediler ben ne bileyim yolda içtim bitirdim beni hemen alacaklar diye gittik 2 saat orda beklettiler ben ki tutarım diyordum en son ağlayacaktım :) doktor biraz yap dedi ayarlayamam dedim ama zorda kalınca gittim ayarlanıyormuş :) ameliyathanede bana offf çok dolu sonda takalım dediler orda da yalvardım takmayın ben gidip yaparım diye bir daha gittim :) çok doldurma kendini yavaş yavaş iç, gider gitmez hemen almazlarsa orda da içmeye vaktin olur; alırlarsa da zaten odaya geçip hazırlanana kadar da içersin. ama patlayacak kadar olmayacaksın benim anladığım o. bir dahaki sefere kendimi bu kadar yıpratmayacağım ben deIste o bende biraz yapma yokbasladimmi tutaiyorum sanirim cok stresli olacak
Bende aynı şeyi düşünüp sıkışık gireceğim bir dahakineyok yok hiç kafana takma bana gelene kadar 1 litre su iç dediler ben ne bileyim yolda içtim bitirdim beni hemen alacaklar diye gittik 2 saat orda beklettiler ben ki tutarım diyordum en son ağlayacaktım :) doktor biraz yap dedi ayarlayamam dedim ama zorda kalınca gittim ayarlanıyormuş :) ameliyathanede bana offf çok dolu sonda takalım dediler orda da yalvardım takmayın ben gidip yaparım diye bir daha gittim :) çok doldurma kendini yavaş yavaş iç, gider gitmez hemen almazlarsa orda da içmeye vaktin olur; alırlarsa da zaten odaya geçip hazırlanana kadar da içersin. ama patlayacak kadar olmayacaksın benim anladığım o. bir dahaki sefere kendimi bu kadar yıpratmayacağım ben de
Bende tutamamIste o bende biraz yapma yokbasladimmi tutaiyorum sanirim cok stresli olacak
Ben ordakilerden duydum yani hemsire transfere gideceklere aoyluyodu simdi icmeyin biz icin diyince baslayacaksiniz diye dr cok sıkısık istemiyo ama birazda sıkısık olacaksiniz diyoduyok yok hiç kafana takma bana gelene kadar 1 litre su iç dediler ben ne bileyim yolda içtim bitirdim beni hemen alacaklar diye gittik 2 saat orda beklettiler ben ki tutarım diyordum en son ağlayacaktım :) doktor biraz yap dedi ayarlayamam dedim ama zorda kalınca gittim ayarlanıyormuş :) ameliyathanede bana offf çok dolu sonda takalım dediler orda da yalvardım takmayın ben gidip yaparım diye bir daha gittim :) çok doldurma kendini yavaş yavaş iç, gider gitmez hemen almazlarsa orda da içmeye vaktin olur; alırlarsa da zaten odaya geçip hazırlanana kadar da içersin. ama patlayacak kadar olmayacaksın benim anladığım o. bir dahaki sefere kendimi bu kadar yıpratmayacağım ben de
İşte bende de o bekleme süresi olmuştu o mahvetti beni zaten bir sonrakine bir bardak içip gideceğim dediğin gibi almazlarsa orada devam ederimyok yok hiç kafana takma bana gelene kadar 1 litre su iç dediler ben ne bileyim yolda içtim bitirdim beni hemen alacaklar diye gittik 2 saat orda beklettiler ben ki tutarım diyordum en son ağlayacaktım :) doktor biraz yap dedi ayarlayamam dedim ama zorda kalınca gittim ayarlanıyormuş :) ameliyathanede bana offf çok dolu sonda takalım dediler orda da yalvardım takmayın ben gidip yaparım diye bir daha gittim :) çok doldurma kendini yavaş yavaş iç, gider gitmez hemen almazlarsa orda da içmeye vaktin olur; alırlarsa da zaten odaya geçip hazırlanana kadar da içersin. ama patlayacak kadar olmayacaksın benim anladığım o. bir dahaki sefere kendimi bu kadar yıpratmayacağım ben de
Ben sıkışıklık var diye su içmedim bırakmadılar lavaboya da gidimmm sonradan yalan söyledin hiçte sıkışık değilsin dedilerİşte bende de o bekleme süresi olmuştu o mahvetti beni zaten bir sonrakine bir bardak içip gideceğim dediğin gibi almazlarsa orada devam ederim
Allah seni sıkışık girmedin mi transfereAcele ettirdin bizide zaten en başından sıkışık durmuyordu dediler sonra