2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Yapmayın lütfen benim bir an boşluğuma geldi sormuş bulundum özrümü de diledim tekrar da dilerim hiç sorun değil amaçlım asla kırmak değildi
Zor bir süreç ben daha da zorlaştırmış bulundum

Yapmayın lütfen benim bir an boşluğuma geldi sormuş bulundum özrümü de diledim tekrar da dilerim hiç sorun değil amaçlım asla kırmak değildi
Zor bir süreç ben daha da zorlaştırmış bulundum
Ben sizi savunmak icin yazmadim insanlar buradan birbirinden destek almak icin varken belki bilmedigimiz biseyleri ogrenmeyi amaclarken bencillik be kiriciliga tepkimi dile getirdim bakin sizin boslugunuza gelerek soylediniz uzuldunuz ozrunuzu dile getirdiniz ama arkadas sanki hepimiz ona bisey demiscesine hepimizi gormezden gelip gitti

Farkındayım korunmaya ihtiyacım yok ama yeni transferi de yakınmış moral bozukluğu yaşamak istememiştir

Kizlar transfer nasil yapiliyo embriyoyu gorebiliyozmu gosteriyolarmi
sen çişinin derdinde oluyorsun o sıra valla bana sürekli kaldırma başını, ellerini göğsünde birleştir diyip durdular. ben göremedim ekran onlara dönüktü. insan kafasını kaldırma eğiliminde olunca ister istemez vücudu kasıyor ya o yüzden kaldırma başını dediler muhtemelen

Himmm bende hic tutamam tuvaletimiya bakalim nasil olacak

Ben transfere girmeden önce embriyonun fotoğrafını verdiler bana ultrason diyoruz galiba
Transfere girerken artık idrar tutmaktan ağlatacak durumdaydım hemşire biraz yapıp tutabilir misin dedi dedim denerim bir bardak verdi bundan fazla yapma dedi
Transfere geçince de aynen arkadaşın dediği gibi başını kaldırma diyip durdular ama ben süreci ekrandan izleyebildim hemşire ultrasonla üstten doktora yardımcı oluyordu transfer işleminden sonra da bana gösterdi daha sonra 10 dakika geçti sonra başını kaldırmadan ayaklarınla ve ellerinle diğer sedyeye geç dedi orası benim için epey zor oldu daha sonra da odaya alındım 30 dakika sonra çıktım hasteneden

Iste o bende biraz yapma yok basladimmi tutaiyorum sanirim cok stresli olacak

En güzeli tabikide daha önce bu yollardan geçmiş kişilerle konuşmak bende usta olacam bu gidişle
Llahım ustalık olmadan yatmayı nasip etsin hemen inşallah canım
Bende görmedim ama ekrandan izlemiştim koyuş anlarını resim bile çekmiştim
Himmm bende hic tutamam tuvaletimiya bakalim nasil olacak
O zaman çok kötü oluyor insan ama sonra geçiyor kız ben çok sıkışık oldupum hakde değilsin dediler 3 iğneyle su verdiler alttan sonra sancım oldu transfer ettiler 20 dakika yattım sonra arada yap dediler alta bişi koydular adını unuttum ordanda sedyeyle yatağa getirdiler 3 saat yattım lavaboya gittim ordan da eve gelmiştik nasip ama

Iste o bende biraz yapma yok basladimmi tutaiyorum sanirim cok stresli olacak
yok yok hiç kafana takma bana gelene kadar 1 litre su iç dediler ben ne bileyim yolda içtim bitirdim beni hemen alacaklar diye gittik 2 saat orda beklettiler ben ki tutarım diyordum en son ağlayacaktım :) doktor biraz yap dedi ayarlayamam dedim ama zorda kalınca gittim ayarlanıyormuş :) ameliyathanede bana offf çok dolu sonda takalım dediler orda da yalvardım takmayın ben gidip yaparım diye bir daha gittim :) çok doldurma kendini yavaş yavaş iç, gider gitmez hemen almazlarsa orda da içmeye vaktin olur; alırlarsa da zaten odaya geçip hazırlanana kadar da içersin. ama patlayacak kadar olmayacaksın benim anladığım o. bir dahaki sefere kendimi bu kadar yıpratmayacağım ben de

Bende aynı şeyi düşünüp sıkışık gireceğim bir dahakine

Ben ordakilerden duydum yani hemsire transfere gideceklere aoyluyodu simdi icmeyin biz icin diyince baslayacaksiniz diye dr cok sıkısık istemiyo ama birazda sıkısık olacaksiniz diyodu

İşte bende de o bekleme süresi olmuştu o mahvetti beni zaten bir sonrakine bir bardak içip gideceğim dediğin gibi almazlarsa orada devam ederim

İşte bende de o bekleme süresi olmuştu o mahvetti beni zaten bir sonrakine bir bardak içip gideceğim dediğin gibi almazlarsa orada devam ederim
Ben sıkışıklık var diye su içmedim bırakmadılar lavaboya da gidimmm sonradan yalan söyledin hiçte sıkışık değilsin dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…