AA ben olmuşum
Hangi kural ihlali en çok onu anlamadım. İlk cezası sanırım, yarına döner bence.Evet dun seyda ceza aldi siteye girisi engellenmis giremicekmis artik engelleyene yazdim bende hani neden diye site kurallari ihlali falan dedi en fazla yorumu sen yazdigin icinde topik sahibi seni yapti. Seydaya nasil ulasicaz yaa
Evet dun seyda ceza aldi siteye girisi engellenmis giremicekmis artik engelleyene yazdim bende hani neden diye site kurallari ihlali falan dedi en fazla yorumu sen yazdigin icinde topik sahibi seni yapti. Seydaya nasil ulasicaz yaa
Valla hiç bir fikrim yok tam olarak neden böyle bişi oldu üzüldüm de yaa kız kafa dağıtmaya buraya giriyordu
Valla bana dedigi o uye yok artik dedi bende tekrat gelmesini diliyorum kendisinede aoyledim telegrama uye cekmekten dolayi ama art niyet yoktur bizim birbirimize ihtiyacimiz var dedim basligi acti zecmeli topik sahibi yapti siz devam edin dedi o kadar ve seydaya nasil ulascamizi hala bulamadimHangi kural ihlali en çok onu anlamadım. İlk cezası sanırım, yarına döner bence.
Hesabına girmeye çalışıyormuş. Diğer topikte açılan gruptan kaynaklanıyormuş maalesef. İnşallah biran önce hallederValla hiç bir fikrim yok tam olarak neden böyle bişi oldu üzüldüm de yaa kız kafa dağıtmaya buraya giriyordu
Ben anlamadım hangi grup başka bi grup mu varHesabına girmeye çalışıyormuş. Diğer topikte açılan gruptan kaynaklanıyormuş maalesef. İnşallah biran önce halleder
Anladım canım hayırlısı artık ne diyelimValla bana dedigi o uye yok artik dedi bende tekrat gelmesini diliyorum kendisinede aoyledim telegrama uye cekmekten dolayi ama art niyet yoktur bizim birbirimize ihtiyacimiz var dedim basligi acti zecmeli topik sahibi yapti siz devam edin dedi o kadar ve seydaya nasil ulascamizi hala bulamadim
Şeyda başka bi hesap açıp dönse bari.. kızın gerçekten kötü bi niyeti yoktu ki.. be güzel şurda birbirimizi motive ediyordukk.. birinin gitmesi hepimizin moralini bozuyorAnladım canım hayırlısı artık ne diyelim
Kesinlikle oyle oluyo eksik gibiboluyoŞeyda başka bi hesap açıp dönse bari.. kızın gerçekten kötü bi niyeti yoktu ki.. be güzel şurda birbirimizi motive ediyordukk.. birinin gitmesi hepimizin moralini bozuyor
Aynen yaa üzüldüm zaten zor bi dönem şuanŞeyda başka bi hesap açıp dönse bari.. kızın gerçekten kötü bi niyeti yoktu ki.. be güzel şurda birbirimizi motive ediyordukk.. birinin gitmesi hepimizin moralini bozuyor
Bana mantıklı gelmedi ama neyse. Hayırlısı olsun.Valla bana dedigi o uye yok artik dedi bende tekrat gelmesini diliyorum kendisinede aoyledim telegrama uye cekmekten dolayi ama art niyet yoktur bizim birbirimize ihtiyacimiz var dedim basligi acti zecmeli topik sahibi yapti siz devam edin dedi o kadar ve seydaya nasil ulascamizi hala bulamadim
Merhaba Öncelikle neden engel yediğini merak ediyorum bu tespiti nasıl yaptığınızı da , Burada yüzlerce binlerce ürün ve yarışma reklamları olabiliyor bu bizim için sorun teşkil etmiyor, fakat onlar için sponsor mu diyeceksiniz ?Iron Butterfly site kurallarını okuma fırsatı bulamadınız sanırım...
Merhaba Öncelikle neden engel yediğini merak ediyorum bu tespiti nasıl yaptığınızı da , Burada yüzlerce binlerce ürün ve yarışma reklamları olabiliyor bu bizim için sorun teşkil etmiyor, fakat onlar için sponsor mu diyeceksiniz ?
Evet gizlilik kurallarını okumamış olabiliriz lakin uyarı yapabilirsiniz neden tamamı ile kısıt yiyor hesabı ?
sizden açıklama beklemekteyim..
Teşekkürler..
Geldim canım geldim hiç konuşmadan kapatalım bu konuyuIron Butterfly haydi gel gel gelll