2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Evet dun seyda ceza aldi siteye girisi engellenmis giremicekmis artik engelleyene yazdim bende hani neden diye site kurallari ihlali falan dedi en fazla yorumu sen yazdigin icinde topik sahibi seni yapti. Seydaya nasil ulasicaz yaa
Hangi kural ihlali en çok onu anlamadım. İlk cezası sanırım, yarına döner bence.

Evet dun seyda ceza aldi siteye girisi engellenmis giremicekmis artik engelleyene yazdim bende hani neden diye site kurallari ihlali falan dedi en fazla yorumu sen yazdigin icinde topik sahibi seni yapti. Seydaya nasil ulasicaz yaa
Z Zecmel Acaba diğer topikte açılan gruptan kaynaklanıyor olabilir mi?
Valla hiç bir fikrim yok tam olarak neden böyle bişi oldu üzüldüm de yaa kız kafa dağıtmaya buraya giriyordu

Hangi kural ihlali en çok onu anlamadım. İlk cezası sanırım, yarına döner bence.
Valla bana dedigi o uye yok artik dedi bende tekrat gelmesini diliyorum kendisinede aoyledim telegrama uye cekmekten dolayi ama art niyet yoktur bizim birbirimize ihtiyacimiz var dedim basligi acti zecmeli topik sahibi yapti siz devam edin dedi o kadar ve seydaya nasil ulascamizi hala bulamadim

Anladım canım hayırlısı artık ne diyelim

Şeyda başka bi hesap açıp dönse bari.. kızın gerçekten kötü bi niyeti yoktu ki.. be güzel şurda birbirimizi motive ediyordukk.. birinin gitmesi hepimizin moralini bozuyor
Aynen yaa üzüldüm zaten zor bi dönem şuan

Kızlar hesabını kurtarmaya çalışıyormuş. Eğer olmazsa yeni hesap açacak. Zaten burada ki mesajları giriş yapmadan okuyor sadece yazamıyor maalesef. Bugün yarın aramıza dönecek inşallah.

Bana mantıklı gelmedi ama neyse. Hayırlısı olsun.

Iron Butterfly site kurallarını okuma fırsatı bulamadınız sanırım...
Merhaba Öncelikle neden engel yediğini merak ediyorum bu tespiti nasıl yaptığınızı da , Burada yüzlerce binlerce ürün ve yarışma reklamları olabiliyor bu bizim için sorun teşkil etmiyor, fakat onlar için sponsor mu diyeceksiniz ?
Evet gizlilik kurallarını okumamış olabiliriz lakin uyarı yapabilirsiniz neden tamamı ile kısıt yiyor hesabı ?
sizden açıklama beklemekteyim..
Teşekkürler..

Size de merhaba

Şikayet mekanizması esastır, şikayet edilince şikayet incelenir ve site kurallarına aykırı bir durum varsa site kuralları uygulanır.

Benden açıklama beklemek yerine arkadaşınızın da yapmadığı gibi site kurallarını bir okumanızı öneririm. Zaten problem okuma eksikliği ve bu eksikliğin faturasını da rica edeceğiz bize kesmeyin, kurallar size hitap etmiyor ise profilinizden bir tık ile üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…