2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Bana dediler hemen bu ay da yapabiliriz ama ben adetin 3.cü günü gittim eğer 2 ci günü gitseydim şuan yine iğne ilaç kullanmam gerekirdi 3.cü gün gittiğim için Şubat ayına kaldım hemde az dinlen kendine gel dedi doktor benim kalçalarım hem şişti hemde mosmor olmuştu iğnelerden bende tamam dedim bide kurul toplantısı yapacaklar ona göre değerlendirme olacak sanırım bana sadece böyle bilgi verildi kuzucum😘😘😘😘
Dondurulmuş embriyo mu var yoksa tekrar yumurta toplama işlemi mi yapılacak sizde ? Ben araştırdığımda bir ay dinlenip ikinci ay olması daha iyiymiş inşallah dinlenerek sağlıklı bir şekilde olur transferiniz 🙏🥰

Dondurulmuş embriyo mu var yoksa tekrar yumurta toplama işlemi mi yapılacak sizde ? Ben araştırdığımda bir ay dinlenip ikinci ay olması daha iyiymiş inşallah dinlenerek sağlıklı bir şekilde olur transferiniz 🙏🥰
Yedek var bir tane dondurulmuş. Değişik bir psikoloji sağlıklı düşünemiyorum hala. En kısa sürede olsun istiyorum ama. Daha değer bile sıfırlanmadı. Kanama ara ara gelip duruyor 😔 inşallah teşekkür ederim🙏

Şimdi bu benim değer düştüğü için gelecek olan kanamam adet kanaması mı olacak. Beynim durdu benim resmen kafam calişmiyor artık. Kusura bakmayın. Yedek vardı bir tane. Onun umuduyla toparlanmaya çalışıyorum. Bu olacak olan kanamadan sonra mı konabiliyor. Daha sonraki mı yani
Değer iyice düşünce adet olacaksın..ikinci transfer içinse benim doktorum hemen yapmıyormuş, ikinci adette başlayacağız transfer hazırlığına..

Yedek var bir tane dondurulmuş. Değişik bir psikoloji sağlıklı düşünemiyorum hala. En kısa sürede olsun istiyorum ama. Daha değer bile sıfırlanmadı. Kanama ara ara gelip duruyor 😔 inşallah teşekkür ederim🙏
Ben hiç pozitif görmedim ama transferden sonraki ilk adetim bugün.. bende de kanama ara ara geliyor.. kanaması az ama ağrısı çok olan bi adet geçiriyorum..

Ben hiç pozitif görmedim ama transferden sonraki ilk adetim bugün.. bende de kanama ara ara geliyor.. kanaması az ama ağrısı çok olan bi adet geçiriyorum..
Ağrım bile pek yok henüz korkuyla bekliyorum. Dün belim çok ağrıdı bugün geçti. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız

Kendini iyi hissetmek için benim fikrimce 2-3 ay bekle. Psikolojik olarak toparlanman lazım.
Nasıl geçecek toparlanıcam bilmiyorum. Pozitif olması gitmesimi daha zor hiç Pozitif olmamasımı daha zor hiç bilemiyorum. Bir gün önce doktorum hersey yolunda derken bir anda yüksekten yere çakılmış gibiyim. Doktorum bile şokta. Zaman herhalde ilaç ancak..

Buradayım canımm, bir süre uzak kaldım, kafamı dinlemek istedim. Döndüm şimdi. Dün doktora gittim. Doktorum ilk sonucuna göre kesin olumlu sonuç alırız demiştim ama olmadı, çok üzüldüm dedi.
Sağlık olsun yine deneyeceğiz şimdi. Bu sefer ilaçsız, doğal ovulasyonuma göre transfer yapılacak. Siz görüşmeyeli nasılsınız, tekrar deneyecek misiniz? Iron Butterfly Iron Butterfly H hasretim0601

Evet canım benim amh da 0.94 çıkmıştı. Ben bu amhla tek yumurta alabilmelerine çok takmıştım. Doktor da bugün ölçeriz 0.94 çıkar yarın ölçeriz 0.60 çıkar, döneme göre değişir artar ve düşer ama biz beklediğimizin altında olmasına bakıyoruz diyor. Çünkü ben de doktora hep şey dedim amhı 0.40 olanlar 5 yumurta vermiş ben neden 0.94 le sadece bir yumurta verebildim? Bana da doktorun açıklamaları artık çok makul geliyor. Belki 0.40 değerle 5 yumurta veren kadın başka zaman hiçbir takviye almadan ölçse 1.30 çıkacak atıyorum. Yani bu değerleri birbirimizle kıyaslamak da doğru değil ben bunu anladım. Bilinçaltım hala kıyas yapmaya can atıyor ama kendimi engellemeye çalışıyorum 🤭

Kıyas etmek elbette yanlış yaş, yumurta kalitesi, verilen ilaçların dozu ve moral çok etkili.
Fakat az çok bazı şeyler tutar. Mesela ben düşük doz Gonal F ile 6 yumurta toplanırken, yüksek doz Gonal F de 10 yumurta toplandı. Hatta sadece merional ile daha iyi sonuç elde ettim. Vücudun verdiği tepkiler değişken oldukça.

B bebiii 'm çok haklıymışsınız ama ben dedim ki ben herkesin yanında oldum sonra döndim dedim ki onlarda bana destek olur malesef öyle olmuyormuş sen koşarken onlar sana sadece bakmakla yetinşyormuş bende bu sefer kimseye söylemem🥺🥺🥺

Maaleasef canım... Yalnız sen neden grisin noldu?

Evet akşam üzeri başladı adetim ama yok denilecek kadar kanama az ama ağrısı kocaman😔

Stresle beraber ağrısı da çok oluyor. O ilaçların vücuttan uzaklaşması kolay değil.
Geçmiş olsun.

Tüp bebek sonrası tutunma olmuyor yaaa adet oluyoruz o zaman bizde neredeyse düşük yapıyormuşuz gibi ağrılarımız oluyormuş parçalarda rahim kendini yenilemek için dökülüyormuş ona sebepmiş ben 4 5 gün kendşme gelemdşm adet olunca

Haklısın zor geçiyor o dönem. Hele üzüntü de eklenince...

Nasıl geçecek toparlanıcam bilmiyorum. Pozitif olması gitmesimi daha zor hiç Pozitif olmamasımı daha zor hiç bilemiyorum. Bir gün önce doktorum hersey yolunda derken bir anda yüksekten yere çakılmış gibiyim. Doktorum bile şokta. Zaman herhalde ilaç ancak..

Geçecek canım benim çok zor biliyorum ama geçecek. Beterin beteri var diyerek avut kendini.
Çok daha sonra çok daha kötü şeyler olabilirdi.
Böylesi daha hayırlıdır belki de.

X