2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Dondurulmuş embriyo mu var yoksa tekrar yumurta toplama işlemi mi yapılacak sizde ? Ben araştırdığımda bir ay dinlenip ikinci ay olması daha iyiymiş inşallah dinlenerek sağlıklı bir şekilde olur transferiniz

Yedek var bir tane dondurulmuş. Değişik bir psikoloji sağlıklı düşünemiyorum hala. En kısa sürede olsun istiyorum ama. Daha değer bile sıfırlanmadı. Kanama ara ara gelip duruyor inşallah teşekkür ederim

Değer iyice düşünce adet olacaksın..ikinci transfer içinse benim doktorum hemen yapmıyormuş, ikinci adette başlayacağız transfer hazırlığına..

Ben hiç pozitif görmedim ama transferden sonraki ilk adetim bugün.. bende de kanama ara ara geliyor.. kanaması az ama ağrısı çok olan bi adet geçiriyorum..

Ben hiç pozitif görmedim ama transferden sonraki ilk adetim bugün.. bende de kanama ara ara geliyor.. kanaması az ama ağrısı çok olan bi adet geçiriyorum..
Ağrım bile pek yok henüz korkuyla bekliyorum. Dün belim çok ağrıdı bugün geçti. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız

Kendini iyi hissetmek için benim fikrimce 2-3 ay bekle. Psikolojik olarak toparlanman lazım.
Nasıl geçecek toparlanıcam bilmiyorum. Pozitif olması gitmesimi daha zor hiç Pozitif olmamasımı daha zor hiç bilemiyorum. Bir gün önce doktorum hersey yolunda derken bir anda yüksekten yere çakılmış gibiyim. Doktorum bile şokta. Zaman herhalde ilaç ancak..

Buradayım canımm, bir süre uzak kaldım, kafamı dinlemek istedim. Döndüm şimdi. Dün doktora gittim. Doktorum ilk sonucuna göre kesin olumlu sonuç alırız demiştim ama olmadı, çok üzüldüm dedi.
Sağlık olsun yine deneyeceğiz şimdi. Bu sefer ilaçsız, doğal ovulasyonuma göre transfer yapılacak. Siz görüşmeyeli nasılsınız, tekrar deneyecek misiniz? Iron Butterfly H hasretim0601

Kıyas etmek elbette yanlış yaş, yumurta kalitesi, verilen ilaçların dozu ve moral çok etkili.
Fakat az çok bazı şeyler tutar. Mesela ben düşük doz Gonal F ile 6 yumurta toplanırken, yüksek doz Gonal F de 10 yumurta toplandı. Hatta sadece merional ile daha iyi sonuç elde ettim. Vücudun verdiği tepkiler değişken oldukça.

Maaleasef canım... Yalnız sen neden grisin noldu?

Evet akşam üzeri başladı adetim ama yok denilecek kadar kanama az ama ağrısı kocaman

Stresle beraber ağrısı da çok oluyor. O ilaçların vücuttan uzaklaşması kolay değil.
Geçmiş olsun.

Haklısın zor geçiyor o dönem. Hele üzüntü de eklenince...

Geçecek canım benim çok zor biliyorum ama geçecek. Beterin beteri var diyerek avut kendini.
Çok daha sonra çok daha kötü şeyler olabilirdi.
Böylesi daha hayırlıdır belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…