- 1 Kasım 2021
- 594
- 652
Dondurulmuş embriyo mu var yoksa tekrar yumurta toplama işlemi mi yapılacak sizde ? Ben araştırdığımda bir ay dinlenip ikinci ay olması daha iyiymiş inşallah dinlenerek sağlıklı bir şekilde olur transferinizBana dediler hemen bu ay da yapabiliriz ama ben adetin 3.cü günü gittim eğer 2 ci günü gitseydim şuan yine iğne ilaç kullanmam gerekirdi 3.cü gün gittiğim için Şubat ayına kaldım hemde az dinlen kendine gel dedi doktor benim kalçalarım hem şişti hemde mosmor olmuştu iğnelerden bende tamam dedim bide kurul toplantısı yapacaklar ona göre değerlendirme olacak sanırım bana sadece böyle bilgi verildi kuzucum
Yedek var bir tane dondurulmuş. Değişik bir psikoloji sağlıklı düşünemiyorum hala. En kısa sürede olsun istiyorum ama. Daha değer bile sıfırlanmadı. Kanama ara ara gelip duruyorDondurulmuş embriyo mu var yoksa tekrar yumurta toplama işlemi mi yapılacak sizde ? Ben araştırdığımda bir ay dinlenip ikinci ay olması daha iyiymiş inşallah dinlenerek sağlıklı bir şekilde olur transferiniz
Değer iyice düşünce adet olacaksın..ikinci transfer içinse benim doktorum hemen yapmıyormuş, ikinci adette başlayacağız transfer hazırlığına..Şimdi bu benim değer düştüğü için gelecek olan kanamam adet kanaması mı olacak. Beynim durdu benim resmen kafam calişmiyor artık. Kusura bakmayın. Yedek vardı bir tane. Onun umuduyla toparlanmaya çalışıyorum. Bu olacak olan kanamadan sonra mı konabiliyor. Daha sonraki mı yani
Kendini iyi hissetmek için benim fikrimce 2-3 ay bekle. Psikolojik olarak toparlanman lazım.Çok teşekkür ederim2. Transfer için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor siz biliyormusunuz
Ben hiç pozitif görmedim ama transferden sonraki ilk adetim bugün.. bende de kanama ara ara geliyor.. kanaması az ama ağrısı çok olan bi adet geçiriyorum..Yedek var bir tane dondurulmuş. Değişik bir psikoloji sağlıklı düşünemiyorum hala. En kısa sürede olsun istiyorum ama. Daha değer bile sıfırlanmadı. Kanama ara ara gelip duruyorinşallah teşekkür ederim
Ağrım bile pek yok henüz korkuyla bekliyorum. Dün belim çok ağrıdı bugün geçti. İnşallah kolaylıkla atlatırsınızBen hiç pozitif görmedim ama transferden sonraki ilk adetim bugün.. bende de kanama ara ara geliyor.. kanaması az ama ağrısı çok olan bi adet geçiriyorum..
Nasıl geçecek toparlanıcam bilmiyorum. Pozitif olması gitmesimi daha zor hiç Pozitif olmamasımı daha zor hiç bilemiyorum. Bir gün önce doktorum hersey yolunda derken bir anda yüksekten yere çakılmış gibiyim. Doktorum bile şokta. Zaman herhalde ilaç ancak..Kendini iyi hissetmek için benim fikrimce 2-3 ay bekle. Psikolojik olarak toparlanman lazım.
Benimkide görüşünce öyle bir zaman verir herhalde önümü görürüm en azından. İnşallah yüzün güler bu seferinde. Allah hepimize yardım etsinDeğer iyice düşünce adet olacaksın..ikinci transfer içinse benim doktorum hemen yapmıyormuş, ikinci adette başlayacağız transfer hazırlığına..
Buradayım canımm, bir süre uzak kaldım, kafamı dinlemek istedim. Döndüm şimdi. Dün doktora gittim. Doktorum ilk sonucuna göre kesin olumlu sonuç alırız demiştim ama olmadı, çok üzüldüm dedi.
Evet canım benim amh da 0.94 çıkmıştı. Ben bu amhla tek yumurta alabilmelerine çok takmıştım. Doktor da bugün ölçeriz 0.94 çıkar yarın ölçeriz 0.60 çıkar, döneme göre değişir artar ve düşer ama biz beklediğimizin altında olmasına bakıyoruz diyor. Çünkü ben de doktora hep şey dedim amhı 0.40 olanlar 5 yumurta vermiş ben neden 0.94 le sadece bir yumurta verebildim? Bana da doktorun açıklamaları artık çok makul geliyor. Belki 0.40 değerle 5 yumurta veren kadın başka zaman hiçbir takviye almadan ölçse 1.30 çıkacak atıyorum. Yani bu değerleri birbirimizle kıyaslamak da doğru değil ben bunu anladım. Bilinçaltım hala kıyas yapmaya can atıyor ama kendimi engellemeye çalışıyorum
Evet akşam üzeri başladı adetim ama yok denilecek kadar kanama az ama ağrısı kocaman
Tüp bebek sonrası tutunma olmuyor yaaa adet oluyoruz o zaman bizde neredeyse düşük yapıyormuşuz gibi ağrılarımız oluyormuş parçalarda rahim kendini yenilemek için dökülüyormuş ona sebepmiş ben 4 5 gün kendşme gelemdşm adet olunca
Nasıl geçecek toparlanıcam bilmiyorum. Pozitif olması gitmesimi daha zor hiç Pozitif olmamasımı daha zor hiç bilemiyorum. Bir gün önce doktorum hersey yolunda derken bir anda yüksekten yere çakılmış gibiyim. Doktorum bile şokta. Zaman herhalde ilaç ancak..
Buz gibi ya ona diyecek bişey yok :)Mugladada gunesli bir o kadar ruzgarli ve aoguk bir hava varrr
Sen hangi şehirdesin canım?Amann güneş mi biz donuyoruz hava buz kar da yok azıcık yağmış kar yağsa da soguk çeksek bari
Günaydın ben de anlamadım merak edip mesajlarına baktım orada da bişey yoktu.günaydın kızlar dün akşam yazamadım buraya bişi şeyda ceza aldı galibanoldu anlamadım ben
AA ben olmuşum