- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Bir oncekine ek kaliteside olsa iyi olur sanki
Seni en az nasıl yoracaksak öyle yap cnm..her türlü kabul ederiz biz
Olsun canım sen geçen sefer çok güzel hazırlamıştın.
Şeyda kısa süreliğine terk etmişti bizi ama geri döndü diyelimNe oldu ben ne kaçırdım
Selam söyle güzel memlekete.Trabzon canım
Ayarlamaya başlıcam şimdiBir oncekine ek kaliteside olsa iyi olur sanki
Birlikte karar kılalım daha güzel olsunSeni en az nasıl yoracaksak öyle yap cnm..her türlü kabul ederiz biz
Nasıl isterseniz öyle ilerlerizOlsun canım sen geçen sefer çok güzel hazırlamıştın.
Şeyda kısa süreliğine terk etmişti bizi ama geri döndü diyelim
Embriyo kalitelerini yazacaksan benimkiler toplam 4 tane; 2 tane 3. gün embriyosu10 hücreli, 2 tane 4. gün embriyosu 8 hücreli.Ayarlamaya başlıcam şimdi
Birlikte karar kılalım daha güzel olsun
Nasıl isterseniz öyle ilerleriz
Bir önceki gayet iyiydi bence. Aynısı gibi yapabilirsin sana kalmış
Bence kaliteleri yazmayalım arkadaşlar.. kimisi iyi kalite kimisi orta kalite.. bakıp üzülebilir arkadaşlar..kendi açımdan sıkıntı yok ama orta kalite embriyosu olan anne adayı tabloya bakıp eğer çoğunluk iyi kaliteyse üzülür morali bozulur bence..Ayarlamaya başlıcam şimdi
Birlikte karar kılalım daha güzel olsun
Nasıl isterseniz öyle ilerleriz
Nasıl derseniz canısı şimdi isimleri ayarlıyorumBence kaliteleri yazmayalım arkadaşlar.. kimisi iyi kalite kimisi orta kalite.. bakıp üzülebilir arkadaşlar..kendi açımdan sıkıntı yok ama orta kalite embriyosu olan anne adayı tabloya bakıp eğer çoğunluk iyi kaliteyse üzülür morali bozulur bence..
geçen gruptaki liste bence gayet iyiydi
Nasıl kolay olacaksa öyle olsun bence yorulma fazla
Kızlar koşun koşun topiğimizin ilk anne adayı varmış aramızda oyyyy Allah'ım sana sımsıkı tutunmasını ve sağlıkla pozitif görmeni nasip etsin inşallah canım
Bana da moral oluyor burada birlikte olmak şu an hastanede dinlenirken bile hemen sizlerle paylaşmak istiyorumKızlar koşun koşun topiğimizin ilk anne adayı varmış aramızda oyyyy Allah'ım sana sımsıkı tutunmasını ve sağlıkla pozitif görmeni nasip etsin inşallah canımsabahtan beri sevinecek bir haber duydum sonunda
İnşallah hepimizin öyle olur teşekkür ederimInsallah minigin sana sımsıkı tutunur guzel haberler aliriz