Yaaa çok teşekkür ederizIron Butterfly ile konuştuk biz hallettik
O neydi öyle yaa akşamdan beri tekrar hoşgeldin canımGeldim canım geldim hiç konuşmadan kapatalım bu konuyu@Kazen teşekkür ederim anlayışın için
Gelmiş geçmiş olsun canım boşverO neydi öyle yaa akşamdan beri tekrar hoşgeldin canım
Hoşgeldin kuzumKızlar hepinizden Allah razı olsun içim böyle buruk oldu böyle olunca ne güzel bilinmeden tanınmadan destek olmak olunmak Rabbim hiç birinizin ayağına taş DEYDİRMESİN çok ama çok sağolun duygularınız için
Çünkü zor zamanlardan geçtik bebeğim hala geçiyoruz bizi en iyi biz anlarızKızlar hepinizden Allah razı olsun içim böyle buruk oldu böyle olunca ne güzel bilinmeden tanınmadan destek olmak olunmak Rabbim hiç birinizin ayağına taş DEYDİRMESİN çok ama çok sağolun duygularınız için
Hoşgeldin kuzum
Teşekkür ederim kızlarÇünkü zor zamanlardan geçtik bebeğim hala geçiyoruz bizi en iyi biz anlarız
HoşgeldinKızlar hepinizden Allah razı olsun içim böyle buruk oldu böyle olunca ne güzel bilinmeden tanınmadan destek olmak olunmak Rabbim hiç birinizin ayağına taş DEYDİRMESİN çok ama çok sağolun duygularınız için
Hoşbuldum canım teşekkür ederimHoşgeldin
Şeydaaaaaa hoş geldin cnmsen olmayınca siteye bakasım bile gelmedi
insallah Rabbim hepinize ikiz ikiz verir kizlar
Aaaaaayyyyyyyyy çok amininsallah Rabbim hepinize ikiz ikiz verir kizlar
Geçmiş olsun şeydacım.Gelmiş geçmiş olsun canım boşver
Ne güzel dua ettin kız cuma cuma.Kızlar hepinizden Allah razı olsun içim böyle buruk oldu böyle olunca ne güzel bilinmeden tanınmadan destek olmak olunmak Rabbim hiç birinizin ayağına taş DEYDİRMESİN çok ama çok sağolun duygularınız için
Teşekkğr ederimGeçmiş olsun şeydacım.
Ne güzel dua ettin kız cuma cuma.
Tmm cnm.. ama benim transferim daha belli değil.. bugün yine doktor çağırdı, histereskopi yapılacakmış.. ondan sonra belli olur transfer benim inşBen çok üzüldüm ama geçti şükür liste yapmaya başlayacağım akşam şimdi şarjim %7 oldu Allah razı olsun hepinizden
Trabzon canımSen hangi şehirdesin canım?
Ne oldu ben ne kaçırdımŞeyda başka bi hesap açıp dönse bari.. kızın gerçekten kötü bi niyeti yoktu ki.. be güzel şurda birbirimizi motive ediyordukk.. birinin gitmesi hepimizin moralini bozuyor
Önemli değil gülüm ben düzenlmee yaparım hepimizin durumu belli değil zatenTmm cnm.. ama benim transferim daha belli değil.. bugün yine doktor çağırdı, histereskopi yapılacakmış.. ondan sonra belli olur transfer benim inş
Gülüüüüüüüüm hoşbuldum nerelerdesin kayıpsın sende
Boşver canım geldi geçtiNe oldu ben ne kaçırdım