2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Benim Allah var çevremde ki herkes benden pozitfiti aramalar sormalar bişey istermisin demeler ama bakıyorum da şimdi kimse yok demekki o bile sadece menfaat gibi geldi gözüme
Aslında öyle değil bebeğim yani bizde olan başkasında olmasa. Ve bunun ne demek olduğunu bilmesek belki bizde karşımızdakinin desteğe ihtiyacı olduğunu anlamayız. İnsanlar dışardan bizi çok güçlü görüyor olabilir sanırım bu yüzden de pek oralı olmuyorlar. Aman zaten sormasınlar sonra sürekli onu düşün dur zaten zor atlatıyoruz

Boşverdim artık insanları canısı sadece önüme bakıyorum Rabbim dualarımıza kavuştursun bizleri her birimizi inşallah

Tüp bebek sonrası tutunma olmuyor yaaa adet oluyoruz o zaman bizde neredeyse düşük yapıyormuşuz gibi ağrılarımız oluyormuş parçalarda rahim kendini yenilemek için dökülüyormuş ona sebepmiş ben 4 5 gün kendşme gelemdşm adet olunca

Şimdi iyiyim gibi ama kanam çok az.. ilk başladığında sende de öyle miydi?

Şimdi iyiyim gibi ama kanam çok az.. ilk başladığında sende de öyle miydi?
Evet ama hep parça parça oldu benimde normal kanamam gibi değildi öyle parça olması beni çok kötü yaptı sanki kıyır kıyır oldu içim resmen

Evet ama hep parça parça oldu benimde normal kanamam gibi değildi öyle parça olması beni çok kötü yaptı sanki kıyır kıyır oldu içim resmen
Dediğin gibi doğal olarak düşük yapıyo mantığı var aslında döllenmiş bi embriyo transfer ediliyo sonuç olarak tutmayınca malesef düşük gibi oluyo

İkinci transfer için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor canm sen biliyormusun. Belli bir süresi var mı. Doktorumla henüz görüşemedim önümü göremez halde kaldım

İkinci transfer için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor canm sen biliyormusun. Belli bir süresi var mı. Doktorumla henüz görüşemedim önümü göremez halde kaldım
Bana dediler hemen bu ay da yapabiliriz ama ben adetin 3.cü günü gittim eğer 2 ci günü gitseydim şuan yine iğne ilaç kullanmam gerekirdi 3.cü gün gittiğim için Şubat ayına kaldım hemde az dinlen kendine gel dedi doktor benim kalçalarım hem şişti hemde mosmor olmuştu iğnelerden bende tamam dedim bide kurul toplantısı yapacaklar ona göre değerlendirme olacak sanırım bana sadece böyle bilgi verildi kuzucum

Şimdi bu benim değer düştüğü için gelecek olan kanamam adet kanaması mı olacak. Beynim durdu benim resmen kafam calişmiyor artık. Kusura bakmayın. Yedek vardı bir tane. Onun umuduyla toparlanmaya çalışıyorum. Bu olacak olan kanamadan sonra mı konabiliyor. Daha sonraki mı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…