2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Evet bu seninki niye bu kadar yüksek onu anlamadım ama
Bilmiyorum ama bir şey daha soracam bu AMH değerimiz değişir mi ? Yani sonra düşme veya yükselme oluyor mu
Çünkü benim doktorum yaptırdığı kan ve idrar testlerinde daha bu test yok zaten bunu da rapor çıkartırken yaptırmışım şimdi gark ettim ama orada ki kadın doğumcu da değerlerin etkileyecek şekilde düşük veya yüksek değil demişti sadece

Yaş ilerledikçe düşer bu değer benim bi sene içinde şöyle bi değişim oldu, önceden her iki yumurtalıkta 5 6 yumurtam oluyodu sonra birden aşırı stres depresyon geçirdim 3.yumurtayı zor görüyodum ki bu sorada baktırdım amh değerine 0.8di

Benim yaş 28 toplanan yumurtam 18 di döllenen 3. Güne giden 5 5. güne giden 3 dü
Şimdi yeğenimle konuştum (doktor) dediki teyze senin gibi durumda dolanlar(polikistik över) Lh hormonu ile AMH değerleri bir ilerliyor o sebepten transferden önce tekrar bakmamış olabilir

Ne güzel bak hemen bilgi de edinebilitorsun Google amca olmasa ben napim nerden araştırma yapim

Doğrudur yaa nasip artık bundan sonrası transfer oldun mu şuan

Doğrudur yaa nasip artık bundan sonrası transfer oldun mu şuan
Yok ikinciye hazırlandık geçen ay ama regl kanamam bitti lekelenmem bitmedi doktor bu aya erteledi bu ayda tam transfer zamanı İzinde oluyor muş aradı dediki istersen süreci ben takip edeyim ama transferi Hasan hocamız yapsın veya bu ayda bekleyelim bir sonraki ay devam edelim dedi eşimde doktorumuz transferi yapsın dedi öyle bu ayda bekledik

Evet canım benim amh da 0.94 çıkmıştı. Ben bu amhla tek yumurta alabilmelerine çok takmıştım. Doktor da bugün ölçeriz 0.94 çıkar yarın ölçeriz 0.60 çıkar, döneme göre değişir artar ve düşer ama biz beklediğimizin altında olmasına bakıyoruz diyor. Çünkü ben de doktora hep şey dedim amhı 0.40 olanlar 5 yumurta vermiş ben neden 0.94 le sadece bir yumurta verebildim? Bana da doktorun açıklamaları artık çok makul geliyor. Belki 0.40 değerle 5 yumurta veren kadın başka zaman hiçbir takviye almadan ölçse 1.30 çıkacak atıyorum. Yani bu değerleri birbirimizle kıyaslamak da doğru değil ben bunu anladım. Bilinçaltım hala kıyas yapmaya can atıyor ama kendimi engellemeye çalışıyorum

Bak benimki de çok yüksek mesela ama gidince bunu muhakkak bende soracağım

Çok geçmiş olsun cnm benim.. allah veriyor işte sabrını diyelim.. sen de üzüntün geçince bikaç gün sonra tekrar denemek için güç bulursun kendine mrk etme..
Insallah canm sağol. Şok yaşadım resmen. Doktor bile şaşırdı bir anda olmasına. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yüksekliğine ne yorum yaptı doktor peki? Sende de rezerv fazlası mı var dedi
Sormadım desem şu an kendimi çok sorumsuz hissettim ya
Ama yüksek olduğunu da tam şuan öğrendim ben
Polikistik hastasıyım ya ona bağlıyorum bir de o değer tam aşılamadan sonra yapılmıştı artık kullandığım iğneler ilaçlardan mı bilmiyorum ama önümüzdeki ay kendi doktoruma soracağım

Yüksekliğine ne yorum yaptı doktor peki? Sende de rezerv fazlası mı var dedi
Bir de söyle bir şey var bu yüksek olan değerime ben rapor çıkartılırken bakıldı benim kendi doktorumun yaptığı sonuçlara bakıyorum e devletten ayda bir değişik olarak LH ye bakmış

Doktor bile şaşırdı ya. Şok gibi birsey yüksekten yere çakıldım. Insallah bu topikte hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız. Umut etmekten başka çare yok toparlanmamız için

İnan bende öyle hemen öğrenmem gereken şeylerde arıyorum yoksa bende Google amcacıyım

Benim de çok takıntım oldu hala da var mesela en çok dert yandığım konu neden 2.ci gün

Kaçtan kaça yükseldi mesela senin merak ettim. Sorunca cevabını da yazsana bana, sana zahmet valla doktorlar folikül sayımı, amh ve fshın kafalarında kombine edip yorum yapıyorlar. Ben böyle bir değeri birbitimizle karşılatırıp yorum yapamıcamızı anladım sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…