- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
Aaaaa canım çok geçmiş olsun İnşallah hafif atlatırsın yaKızlar kovitmişim ben yaa şansıma sadece üşüttüm sanıyodum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa canım çok geçmiş olsun İnşallah hafif atlatırsın yaKızlar kovitmişim ben yaa şansıma sadece üşüttüm sanıyodum
Normalde ne kadar vurulması gerek benim hatırladığım 75 ama farklı da vurunulmuş olabilir günahlarını almim şimdiCanım yaklaşık AMH aynı ikimizin, ilk tedavimde benim de 6 yumurta toplanmıştı. 2 embriyom vardı vs. Maalesef sana yanlış doz ilaç kullandırdıklarını düşünüyorum. 75 o kadar az yumurta için çok düşük. Sen PKO hastası değilsin ki...
Amin canım hemde çok minRabbim sabır güç versin bizlere..amin hepimizi kavuştursun Rabbim minik mucizelerimize
Öyle ama bilemedim şimdi yaaa aslında o kadar çok dikkat edilmesi gereken konu var ki üfffIron Butterfly bebeğim maşallah Allah nazardan saklasın amh değerin iyi benimki en son 0.8 di
Yok özelde masraflı ikimizin 2.500 falan dediler zaten masrafımız çok bi de bunu eklemek istemiyorum hem 3-4 ay bekliyoruz en azından devlette yaptıralım dedik tamam canım arayayım ben sağolasınÜniversite hastanesinde yaptıracağız biz, bi de buna para vermem istemedik o yüzden tam bi ay sonrasına gün verdiler..vakit kaybetmeden telefonla arayın.. en azından randevu gününüz belli olsun.. tabi eğer özelde yaptıracaksanız daha kısa sürer diye düşünüyorum..
Embriyo genetiğine bakılmadı henüz ama çok tuhaf yaa nasıl oluyodu tutunamıyo hala anlamış değilimSerum, co culture hepsini yaptırdım. kortizon hapı da kullandım. Sonuç 0.
Bu arada tam tedaviye başlayacakken ben de kimyasal geçirdim kendiliğimden.
Doktorlar bir cevap bulamadılar...
Genetikleriniz nasıl baktırdınız mı peki?
Normalde ne kadar vurulması gerek benim hatırladığım 75 ama farklı da vurunulmuş olabilir günahlarını almim şimdi
Yok onu sormadım kendi kişisel genetiklerinize bakıldı mı?Embriyo genetiğine bakılmadı henüz ama çok tuhaf yaa nasıl oluyodu tutunamıyo hala anlamış değilim
Ben aşılama da yaptırdım onda da hep bu ml kullanıldı dediğim gibi çok dikkat edilmesi gereken şeyler varmışÇok daha yüksek... Bana doktorlar 300 veriyorlardı. Düşün...
Yok onu sormadım kendi kişisel genetiklerinize bakıldı mı?
Ya ama bişi diyimmi devlette olunca böyle oluyo fazla ilaç kullandırmıyolar. Bende devlette başlayacaktım ama benim zaten sebepsiz infertilite konuştum ekstra tutunması için ne yapabiliriz diye hiç bişi önermedi. İğnelerden serumlardan bahsettim onların kesinliği kanıtlanmadı o yüzden kullandırmıyoruz dedi. Bende ondan sonra vazgeçtim napadetimin 4 günü gittim estrofem başladık günde 1 tane şeklinde bakalım nasıl ilerleyecek süreç bilen var mı
Süreçlerimiz neden bilmiyorum ama hep aynı seninleYok yok beni doktor ve embriyolog aşırı umutlandırdı benim ilk 2 gün hissetmem oldu hani hamilryim ben falan diye diye kendimle konuştum sonra ansızın bişey oldu içimde
6 yumurta toplandı 2si 2.ci günde donduruldu öyle işte
Yok yok 1 in üstü iyi eminim yani altına düşersesıkıntoYaş malum benim 25
Aaaa öyle mi sanki biri bana dedi 1in üstüne çıkmayacak sıkıntı falan aklıma geldi şimdi
Merhaba canım hoşgeldin inşallah buna niyet edip hastanelere gerek kalmadan hamile kalırsın durum ilerlemen nasıl bilemem ama inşallah üzerine hamile kalırsın
Tesekkur ederim canım..tabiki de her aşama da bilgi veririm..hepimizin hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallahHoşgeldin canım hakkında hayırlısı olur inşallah habersiz bırakma bizleri de
Rica ederim ne demek..Yok özelde masraflı ikimizin 2.500 falan dediler zaten masrafımız çok bi de bunu eklemek istemiyorum hem 3-4 ay bekliyoruz en azından devlette yaptıralım dedik tamam canım arayayım ben sağolasın
Bir şey sormak istiyorum bu AMH Antimüllerien hormon mu ben şimdi yazışmaları okuyunca baktım da AMH diye bir test bende yok6 yumurtayla doğru orantılı AMH. Bir sonraki tedavinde daha çok yumurtan çıkacak göreceksin. Gonal f kaç vuruldun en son?
Benşmde öyle hiç birşey söylememekle yetindiler sadeceSüreçlerimiz neden bilmiyorum ama hep aynı seninle
Benimde ilk transferimde doktorum ve embriyolog ile görüşmelerim %99 tutacaktı her şey çok iyi ama sonuç negatif ve sonra doktorumuz neden tutulmadı diye sorsanız söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum demişti
İnşallah canımYok yok 1 in üstü iyi eminim yani altına düşersesıkınto
Tesekkur ederim canım..tabiki de her aşama da bilgi veririm..hepimizin hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Evet canım amh bu oluyor zaten benimde attığım buyduBir şey sormak istiyorum bu AMH Antimüllerien hormon mu ben şimdi yazışmaları okuyunca baktım da AMH diye bir test bende yok
Ama bu var galiba bu dimi
Senin attığına bakarak aradım bende ama yanında seninki gibi AMH yazmıyordu ya dedim farklı mıBenşmde öyle hiç birşey söylememekle yetindiler sadece
İnşallah canım
Evet canım amh bu oluyor zaten benimde attığım buydu
Yok gülüm yok aynı amhantimüllerhormon yazıyor henelde inşallah doğru yazmışımdır sende mesela ohss mu ne diyorlar o mu var yüksek geldi bana sanki değer tam bilgim yok benim de yanlış bilgi vermek istemem kesinlikle amaSenin attığına bakarak aradım bende ama yanında seninki gibi AMH yazmıyordu ya dedim farklı mı
Ben PCO yum malesefYok gülüm yok aynı amhantimüllerhormon yazıyor henelde inşallah doğru yazmışımdır sende mesela ohss mu ne diyorlar o mu var yüksek geldi bana sanki değer tam bilgim yok benim de yanlış bilgi vermek istemem kesinlikle ama
Ahhhh cahil ben onları bile sadece duyunca araştırıp bakıyorum yawwwwBen PCO yum malesef
Bende bende bilmediğim o kadar çok şey var ki hemen Google amcaya gidio bakıyorum neymiş belirttiler nelermiş bende var mı falanAhhhh cahil ben onları bile sadece duyunca araştırıp bakıyorum yawwww
Hee yok yaa hiç bişi çıkmadı onlar hep temizÇok daha yüksek... Bana doktorlar 300 veriyorlardı. Düşün...
Yok onu sormadım kendi kişisel genetiklerinize bakıldı mı?
Evet bu seninki niye bu kadar yüksek onu anlamadım amaBir şey sormak istiyorum bu AMH Antimüllerien hormon mu ben şimdi yazışmaları okuyunca baktım da AMH diye bir test bende yok
Ama bu var galiba bu dimi